|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2016 Saat 05:55 |
|
tip 3 agiz kokusu olan arkadaslar varsa hangi tedavileri uyguladi ne süreçlerden geçti olumlu veya olumsuz tedavi sürecini anlaticak arkadaslar varmi ?
|
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhabalar arkadaslar, yillardir yasadigim bir problemi anlatmak istiyorum. Yillardir bogazimda
-kuruluk -takilma hissi -ses kisikligi -gicik hissi ve bogaz temizleme ihtiyaci hissediyorum. Kaç kez doktora gittim, ses tellerimi kontrol ettirdim. Her seyin normal oldugunu söylediler. Bugün tekrar kbbye gittim ve reflüm oldugunu bu yüzden bogazimin tahris oldugunu söyledi doktor. Yalniz söyle bir durum var, ben bir yil önce endoskopi yaptirdim ve midemde hiçbir sorunun olmadigini ortaya çikti. Bu nasil bir durumdur anlayamadim. Benzer seyler yasayan arkadaslar var mi ? |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba bendeki sorunda ayni bu bir hastalik ama ne hikmetse kimse bulamiyor ne oldugunu hala balgam giciklik ses kisikligi ver mide amaleyati oldum gögüs agrim ve yanma Gitti ama sizin yazdiklariniz hala duruyor bende bu nedir neden tedevisi yok aklim almiyor insl iylesirsiniz iyi günler
|
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
Çok tesekkür ederim, size de çok geçmis olsun, umarim hepimiz iyilesiriz. Size reflü teshisi kondu mu? |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet bende asiri reflü cikmisti ve midemin bir bölümü mide borusunun yaninan yerlesmisti gögüs bölgesine kacmisti amaleyat oldum gecti cok sükür ama hala seffaf balgam var cok sükür o agrilar gecti inanilmaz acilardi okadar alismiski insan acilara normal zannediyor ..
Suan aldigim antibiotik su ile karistilan bir tür Eger icer icmez yatarsan mide borun agrir dedi doktor bende ictim 1 Saat sonra yatmaya gittim ve o agrilar yine geldi cok agridi 3 4 Saat sonra yatmak gerekiyormus amaleyattan sonra o acilar ilk defa geldi ve gercektente insan vucudu alisiyormus acilara yillar boyunca vardi sonra yok oldu ve bir hapta gelinde farkettimki cok manyak bir aciymis Git kontrol ettir kendini mide girisine baksinlar ne bilim ben öyle yaptirdim ve ve suan reflü kalmadi |
||
![]() |
||
kirmizi
![]() ![]() ![]() |
|
Çok geçmis olsun ben endoskopi yaptirdim benim midemde herhangi bir hastaligin olmadigini söylediler. Bu yüzden sasirdim. |
||
![]() |
||
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
sorunu midesinde zannedipte baska sebebten oldugunu kesfeden varmi ?
benim sorunum h.pylori reflü bagirsak felan derken artik süphelenmeye basladim bu geniz akintisi burun egriligi felan baska seyler çikmaya basladi farkli üyelerde bademcik tasiyla geçtigini söyleyen burun egzersizi felan yada birçok yöntem deneyip soruna geri dönenler var merak ettim |
||
![]() |
||
Kurwa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Nisan-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle merhaba lafi uzatmayacagim,dis tasi ve koku sorunum vardi.6 ayda bir dis temizligine gidiyordum bazen 1 ay bazen 3 sonra tekrar basliyordu.Sonunda çok sükür çözdüm.Özellikle peynir türevlerini tüketmedikçe kesinlikle bir gram koku yok.Süt ve yogurt yiyebiliyorum onlarda sikinti yok.Sonunda kurtuldum ve çocuklar gibi mutluyum.Baslangiç için kesinlikle dis temizletme sart.Allah yardimciniz ve yardimcimiz olsun.
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle çok geçmis olsun insallah tekrar gelmez.Yediginiz yiyeceklerden kaynakliysa tip 3 oluyor galiba. Birkaç sorum olacak süt ürünleri tüketmeyi biraktiktan ne kadar sonra koku gitti? Dislerinizi temizletip firçaladiktan sonra koku kisa bir süreligine geciyor muydu? Midenizde teshisi konulmus hastaliginiz var miydi(reflü,gastrit vb.)? Bir de burnunuzdan koku geliyor muydu?
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz içinde problem olmadigindan emin oldunuz mu da diger yerlere yoneldiniz? Gorunurde bir problem yok deyip gecmeyin bu bok nasil çalisiyor bilmiyiyorum ama tertemiz gozukse de koku yapiyor etrafimda dis fircasi olmayan adamlar var surekli disim kaniyo diyen yirmiliklerden muzdarip olan kanal yaptirmam gerekiyor diyen her turlu sorunu olan adamlarin agzi gram kokmuyor ben gunde 3 sefer fircalarim dis ipi ,gargara ,dil temizleyici kullanirim ama 10 dk sonra les gibi olur Murat hocam Allah askina bu nasil oluyor ya benim aklim ermiyor😔
|
||
![]() |
||
Kurwa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Nisan-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkür ederim darisi herkesin basina,evet cok önceden konulan bir gastrit tanisi vardi.Uzun zamandir çok sükür mide sikayetim olmadi.Ben düzenli disçiye gidiyorum her 6 ayda bir hem temizlik yapiyorlar hem kontrol,temizlikten sonra koku hemen kesiliyordu ama nedenini sonradan ögrenecegim peynir yedikten sonra koku tekrar basliyordu günlük dis bakimlarimi düzenli yapmama ragmen.En son gittikten sonra peynir yemedim(özellikle kasar peyniri)koku tekrarlamadi.Koku varken firçalamalardan sonra yaklasik bir iki saat geçiyordu sonra hiç fircalamamis gibiydi.Evet çogunlukla burnumdan koku geldigini hissedebiliyordum.Çok sükür hepsi kesildi.
|
||
![]() |
||
xauke7
![]() ![]() ![]() |
|
dis doktorum dislerimde sikinti olmadigini söyledi burnumdan pek emin degilim fakat mide kaynakli yada agirlikli oldugunu söyleyebilirim çünkü h.pylore için kullandigim ilaçlar 15 gün boyunca sifir koku vardi demekki bakteri yada mideden olusan gaz nefesimi kokutuyor ve dil üstüde kamp alani gibi takiliyor sadece sunu sordum midesinde oldugunu benim gibi düsünüpte yanilan oldumu onu merak ettim
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Daha önce tartisildi bu konu burda. Antibiyotik içince dil de dahil tüm bakterileri öldürdügü için koku geçici olarak gidiyor ama ilaci birakinca tekrar geri geliyor. |
||
![]() |
||
Kurwa
![]() ![]() ![]() |
|
Ayni durum bende de vardi, bir daha koku mu evlerden irak. |
||
![]() |
||
xauke7
![]() ![]() ![]() |
|
benimde buna benzer problemim var fakat ama bendeki daha çok bogaz ve burun birlesiminde sanki bi yumak var bütün pisligi orasi tutuyor bi tükürsem atsam sanki orasi düzelicek gibi ama sürekli var :) |
||
![]() |
||
kirmizi
![]() ![]() ![]() |
|
Bu arada ben tekrar doktora gittim, yogun bir geniz akintisinin, faranjitin ve alerjik rinitin oldugunu söyledi. Bogaz reflusu yok dedi. Sinüzit icin tomografi istedi ve alerji testi istedi. Bayramdan sonra yaptirmaya çalisacagim |
||
![]() |
||
kirmizi2
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bir güncelleme yapmak istiyorum. Alerjik rinitim oldugunu söyledi ve bogazimda faranjit oldugunu söyledi. Sinüzit için tomografi istedi. Tomografi sonucumda :
Sfenoid sinüs sol yarisinda fokal mukozal kalinlasma vardir; minimal kõpüksü dansite bulgusu da izlenmistir. (Hafif düzeyli sol sfenoidal sinüzit açisindan anlamli olabilir). Her iki ostiomeatal birim açik olarak izlenmistir. Nazal septum genelde orta hatta olmakla birlikte orta-posterior kesimde bir sag nazal septal spur formasyonu vardar; konkalar ile mukozal temasi yoktur. Murat Hocam, bu durumun agiz kokusuna katkisi olabilir mi sizce? |
||
![]() |
||
xauke7
![]() ![]() ![]() |
|
bu isin uzmani degilim fakat burunda galiba kokuya en etken saglayan ortam mukoza galiba dildeki gibi orasida kokuya etken diye duydum fakat yanlis yönlerdirme yapmak istemem bilen arkadaslar varsa yazabilirmi bende buruna yönelebilirim ne olur ne olmaz diye |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Farenjit tip1 kokuya katki sagliyor diye hatirliyorum. Alerjk rinit de tip2 sebebi olabilir.
|
||
![]() |
||
aromabaloncugum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar, burada reflü gibi seyler yasayan arkadaslar var midir? ben çözemedigim bir reflü benzeri durum yasiyorum, doktora da gittim bir çözüm veremediler.
helicobacter pylori testi yapildi negatif. daha önce burada post açtim 2 kere ikisi de silindi neden bilmiyorum, son bir senedir hapsurma veya kahkaha atma sirasinda bir anda ortaya çikan bir mideden aroma gelmesi sorunu yasiyorum bu beni çok endiselendiriyor. tüm beslenmemi ona göre degistirdim, kahveyi azalttim, degistirdim asidik kullanmayinca azaldi. en son patatesi biraktim, azaltti fakat yine de ara sira oluyor. çözemiyorum, yasayininiz var mi? mide kaslarimin gelismesi için ne yapabilirim, orada olan orada kalsin diye ne yapabilirim.. |
||
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
||
![]() |
||
Ateş
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2025 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
|
Değerli arkadaşım umarın bu yazımı okursun çünkü anlatacaklarım hayatınızı kurtaracak.
sadece yapmanız gereken en az 3 dakika dişlerinizi fırçaladıktan sonra,dilinizi arkadan öne bastırmadan, kazımadan fırçalamanız Dilinizin üzerinde beslenen bakteriler çok kötü kolu yapıyor. Unutmayın dişlerinizi en az 3 dakika fırçalayın sonra ağzınızı duruladıktan sonra dil veya diş fırçanız ile arkadan öne doğru bastırmadan kazımadan fırçalayın kokunun tamamen kaybolduğunu göreceksiniz. Evet arkadaşlar çözüm çok basit sadece deneyin ne kaybedersiniz |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |