Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: İYİLEŞTİM ARKADAŞLAR-MUTLU SON Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2017 Saat 06:20
Bende araya tatil girdiği için akşam 7 de başlıyorum ibrahim saqol sun ulaştı bana .Yanlız 5. Açlık bittikten sonra yapılacak olanlar var ibrahimle irtibata geçin derim .Yoksa boşa gider o kadar açlık. Zeytin yağı falan içiliyor, lavman vs işler falan var .
IP
sefill20
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18-Mart-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı sefill20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2017 Saat 10:10
bu gun bitti5. aclık aksama detoksa gececem bakalım nasıl sonuc cıkacak
IP
allahkurtarsın
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı allahkurtarsın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2017 Saat 18:14
hadi inşallah
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2017 Saat 18:54
Sefil 20 bekliyoruz sonuçları yaz .Bende bu akşam saat 7 de başladım .Her gün yazıcam artışıyla eksisiyle bakalim
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2017 Saat 19:11
Arkadaşlar bugün 1.açıliqim zorlamaya başladım malesef 2 gündür sabah 5 gece 12 ye kadar çalışıyorum 4 5 saatlik uykuyla zorladı beni.Size tavsiyem iyi bir zamanlama yapın derim.
IP
sefill20
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18-Mart-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı sefill20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2017 Saat 21:47
ben tamamladım benden cıkanlar sadece yeşil renkte ve sarı renkte kücük tortular oldu acaba bu neyi gösterıyor



IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2017 Saat 08:24
Tekrar Merhaba Arkadaslar, 

oruca baslamis bulunuyorum. 
Size bagirsagi bosaltici maddelerle ilgili bir seyler aktarmak istiyorum.
Bunlari ben de bilmiyordum. 

Eczaneden iki çesit bagirsak bosaltici ilac aldim. Ikisi de tuz seklinde. Birisi Magnesiumsulfat (7H2O) digeri Natriumsulfat-Decahydrat (NA2SO4).
 
Tam da su siralar Almanya'da Paskalya bayrami var ve insanlar bu dini bayramda oruc tutuyor. Müslümanlar gibi degil. Su iciyorlar mesela. 
Bu dini oruç dönemi zamanla dini manasinin disina cikarak, "Heilfasten" diye adlandirdiklari vücudun arindirildigi ve temizlendigi bir "Saglik orucu" manasina dönüşmüş.
Alman kültüründe ta 20li ve 30lu yillarda biraz daha zengin olanlar, yilda bir kez 'Heilkur' dedikleri ac kalma ve arinma kürlerini yaparlarmis. 
Bunun icin özel "Kurklinik" ve "Kurhotel"leri hala var mesela. Gidip, bir kac hafta doktor denetiminde ac kalip, sifali sular (Mineral orani zengin) filan iciyorlar. Herneyse.. 
Yani tam da bu günlerde buradaki insanlar oruc tutuyor ve internette (mesela Facebook'ta) yiginla makale yayinlaniyor. 
Tesadüf..bu iki bagirsak bosaltici ilac ile ilgili bir makale okudum gecen günlerde. 
O makalede bu iki tut bazli ilacin asla kullanilmamasi gerektigi, eskilderde bunlarin kullanildigi, simdilerde ise daha zararsiz olan bagirsak bosaltici ilaclar tavsiye edilmis. 
Gerekce olarak da bu ilaclarin bagirsak mukozasini yerle bir ettigini, vücudun yasamak icin gereksinim duydugu siviyi cektiklerini, Böbreklere agir hasar verebileceklerini (bilhassa Natriumsulfat icin böbrege isaret edilmisti) ve bagirsakta olasi bir iltihap varsa, bunun tetiklenecegini yazmislardi. 
Ben fazla aldiris etmedim ama yine de nette ikisini de arastirdim. 

Okudugum Alternatif Tip sayfalarinda (hep alternatif Tip sayfalarinda adlari geciyor, klasik tip'ta kullanilmiyorlar artik cünkü; acil gereken ameliyat öncesi ve zehirlenme durumlari haric) Natriumsulfat-Decahydrat'in karaciger temizliginde kullanildigini ve Magnesiumsulfat'in da Bagirsak temizliginde kullanildigini yazmislar. 
Okudugum her yerde istisnasiz bu iki bagirsak bosaltici ilaci bir veya iki defaya mahsus kullanmanin mümkün oldugunu ama ASLA sürekli kullanilmamasi gerektigini, böbrek iflasina, bagirsak mukozasinin çökmesine, vücudun kurumasina, bu susuzluktan ötürü organlarin ciddi hasar alabileceklerinin altini cizmisler. 
Bunu neden yazma geregi duydum? 

Bu oruclari sürekli tekrarlayan arkadaslar olabilir. Lütfen bagirsaklarinizi bosaltacak baska bir ilac kullanin, ya da dogal yöntemleri deneyin. Bu dogal yöntemlerin icinde sabah ve öglenleri icilen sirkeli sicak su (ard arda 3-4 bardak), sauerkraut suyu dedikleri fermentasyonlu lahana suyunun icilmesi (bildigimiz tursu gibi degil, almanlara has bir fermentasyon sekli var, arastirin) ya da limonlu sicak su tavsiye edilmis. Sauerkraut suyunun avantaji, bagirsaga hem zarar vermemesi, hem de bagirsagin saglikli bir sindirim icin gereksinim duydugu Laktobacillus türü Bakterileri vermesi (Forumda Mehmetbisimli arkadas kullanmisti yanlis hatirlamiyorsam..okuyorsa su an, bir dönüs yapabilir belki..durumunun düzelip düzelmwdigini paylasabilir). Bunlar patolojik durumdaki bagirsaklarda genellikle azalmis olan "iyi" bakterilerdir. 

Biliyorum, karaciger temizliginde aninda bagirsagi temizleyen bir ilaca ihtiyac var..ama baska alternatifleri vardir mutlaka. Ben simdilik Natriumsulfat-Decahydrat'i kullandim, ikinci acliga basladigimda ise Magnesiumsulfat'i kullanocam. Ama bunu bir defa yapicam..eger ki bir kac hafta sonra tekrar bu orucu denemek istersem, ya baska bir ilac alirim, ya da gercekten gün boyu bir sey yemem ve Sauerkraut suyu icerim..yani acligima bir gün daha eklenmis olur, ama bu ilaclari sürekli kullanmis olmam. 

Sizleri bu konuda bilgilendirme geregi duydum, cünkü bana bunlari satan eczaci dahi ciddi bicimde ikaz etti beni. Bunlari neden kullaniyorsunuz, alternatifleri var dedi. 

Yani arkadaslar, Magnesiumsulfat ismi burada gectigi icin söylüyorum, bunlari sakin sürekli kullanmayin, böbrekler cöker, bagirsaginiz iltihaplanir, vücudunuz kurur. 

Vücut kurumasi konusuna da deginecegim..Sevgili Magdurum isimli arkadasima cok tesekkür ederim bu arada. Bana hangi sorum olsa cevap yazar ve gercekten bizim de basarili olmamizi istedigi icin ugrasiyor. 

Ama burada aklima takilan bir seyi dile getirmek istiyorum..
Biz bu "orucu" dinimiz geregi,manevi huzur ve arinma amaciyla mi yapiyoruz, yoksa bunu yaparken baska bir emelimiz mi var? 
Bu yaptigimizin bana dini manada oruc olarak adlandirilmasi ve dini bir eylem boyutuna girmesi dogru gelmiyor.
Niyet ederek oruc tutmak, Ramazan orucu gibi, icime sinmiyor. Ben bunu gerçek oruç tutar gibi Allah icin yapmiyorum, dürüst olalim, bunu vücudumdaki bir durumu cözmek icin yapiyorum. Yani arkasinda yatan amac benim sahsi yararima, manevi bir mana yok. 

Bu yüzden bu karaciger temizligini dini oruca cevirmeyi ne etik, ne de anlmali buluyorum. Kaldi ki dindar bir insan degilim. 
Halk arasinda dinsiz vs. diye adlandirilan insanlardanim:)) Nasil tabir ederseniz edin, sorun degil.. 
Oysa ki Allah'a inaniyorum, ama dini ritüeller ve kurallar geregi yasadigim söylenemez. 
Amacim dini elestirmek degil zaten, tam tersi aslinda, dürüst bulmadigim icin yaziyorum. 
Ben bile bu orucun dini bir oruc olarak algilanmasinin gercek manadaki dini oruclarin maneviatina gölge düsürebilecegini düsünüyorsam... Gerisini siz kendi fikrinizle irdeleyin..

Yani baglamak istedigim nokta su: Su icilmesi şart.
Hepten dini bir oruc tutuyormuscasina su icmemek yanlis.
Bu böbrekleri bitirir. Hele ki tekrarlayan arkadaslarda.. 
Inanin ben sizin tarif ettiginiz gibi uyguluyorum, yani su icmiyorum. Amacim kendimin su icmesi degil. Bir defaya mahsus dayanirim, sorun degil...ama yanlis geliyor. Detoks fikrinin, hangi ve neyin detoksu olurasa olsun, hep detoks boyunca bol bol su icmekle alakalidir. Detoks zehir/zararli olan maddeleri vücuttan atmak manasini tasir...Bunu susuz nasil gerceklestirebilir ki vücut? Ve size bunlari yazmamin nedeni eczacinin altini cize cize "aman ha, cok su icin bunlari kullanirsaniz" demesi. Burada kimsenin zarar görmesini istemedigim icin paylasiyorum, yoksa kendime de saklayabilir bana ne diyebilirdim. Bizim amacimiz bagirsagi/karacigeri temizlemek, dinimiz geregi oruc tutmak degil arkadaslar. Isteyen elbette manevi destek acisindan aclik boyunca dua etsin..ama bu ilaclarin akabinde su icilmeli. 

Kimse bana darilmasin kizmasin, ama bir sonraki tekrarimda, yani faydasini görür ve bir kac hafta sonra yine denemek istersem, su icecegim. 
Su icmeden olmaz..Zarar verir. 

Tekrar söylüyorum: Bana özelden yazan ve yardimci olan arkadaslarin yardimlari icin tesekkür ediyorum ve umuyorum ki bunlari yazdigim icin kirilmazlar.. 

Simdi de aklima takilan baska bir seyi yazmak istiyorum..bunu, yaptigimiz seyi irdelemek, sorunumuzun nereden kaynaklandigini anlamak ve diyelim ki "beyin firtinasi" diye adlandirilan akla gelen fikirleri paylasmak adina yaziyorum..herkesin de katilmasini, aklindan gecenleri yazmasini unut ediyorum.. 

Bu aclik sonucunda neden bazi arkadaslarda koku gitmis olabilir? 
Gercekten karacigerin temizlenmesi mi, yoksa bagirsagin temizlenmesi mi?
Acaba bagirsagin mekanik bir bozuklugunun ortadan kalkmasi da olabilir mi? 
Leaky Gut diye adlandirilmis olan sendrom mesela...Hepimiz forumun muhtelif konularinin altinda okumusuzdur; Kökünde vücuttaki kolajen dokularinin saglam olmamasi yatiyor. Bagirsakta bu durum bizim icin felaket olabiliyor, cünkü bagirsak dokusu mikro yirtilmalar sonucu olusan kötü kokulu gazlarin solunum sistemine dahil olmasina yol aciyor. Bu, özellikle bagirsak florasi zaten bozuk olan ve bagirsaginda asiri gaz olan kisilerde daha da belirgin ve fena oluyor. 
Mesela bende gaz olusumu cok yogun.. 
Bu aclik bagirsaga giden gidayi durduruyor. Neticede gaz da olusamiyor, cünkü o gazlari olusturan bakterilerin faydalandigi madde ortadan kalkmis oluyor. 
Belki de bagirsagimizda bir islev sorunu var..dar olan, bükülen pasajlari var..yemek yemedigimizde, o kisimlarda yediklerimiz tikanmiyor ve kokulu gazlar olusmuyor.. 
Belki de yemek borumuzda cikintilar var..koku oradan da geliyor olabilir. Yemek yemedigimiz icin o cikintilarda yemek birikmiyor ve koku yapmiyor.. 
Belki de dilimizin ve bogazimizin icinde yasayan bakteriler gidasiz kaldigi icin artik koku üretemiyorlar. 
Yani faydasini görüyoruz diyelim bu acligin..kökünde yatan nedeni de gercekten anlamis olacak miyiz? 

Dil mi, bogaz mi, yemek borusu mu, midede yasayan olasi HP Bakterisinin gaz üretememesi mi, karacigerin temizlenmesi mi, bagirsaktaki bakterilerin gidasiz kalmasi ve mikro yirtiklardan gazin sizmamasi mi, bagirsakta olasi darliklar ve bükülmelerde gaitanin birikmemesi mi? 

Acikcasi kokunun gitmesi benim icin müthis bir sonuc olur ve mutlu olurum, ama kökeninde yatan nedeni yine de bulamayabiliriz. 

Siz ne düsünüyorsunuz?
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2017 Saat 14:22
BezginBetül bilgiler için saqol .Ben baqirsak boşaltıci kullanmadım çünkü afedersin ishal olmuşum. Bugün sabah 7 de taze sıkılmış portakal suyu ile orucumu adım. .Mahoni abi koku ne alemde söylermisin.
IP
pharmacy
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013
Konum: Konya
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 25
Alıntı pharmacy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2017 Saat 20:49
Sefil20 kokudaki son durum ne peki sende?
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2017 Saat 17:42
Birazdan 2.açlığa baslayacaqim .Ama fark ettim bu dieti yapan birçok kişi yanlış yapmakta .Bu çok rahat anlaşılıyor.
IP
majeste3553
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 14-Nisan-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı majeste3553 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2017 Saat 10:46
Sn. Arayan

yanlış derken yanlış olan ney ve doğru olanı ney açıklayabilirmisiniz
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2017 Saat 12:04
arkadaşlar deve sidiği ( idrarı ) için günde 150ml geçmesin ağız kokum düzeldi sizlere tavsiye ediyorum ,uygulaması çok basit Doktor Garunkurki Herman alman doktor deve sidiğinin şifaları hakkında birçok bilgi internette bulabilirsiniz araştırın
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2017 Saat 16:03
Ne gibi Arayan? Anlatir misin???
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2017 Saat 22:10
2.açılımın bitmesine 8 saat kaldı. Şunu söylemeliyim alisdim sayılır. Ve 4 kilo vermişim.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 00:40
Bazenhissediyor burası insanların ne inançlarıyla ne de hastalıklarıyla alay edilecek kafa bulacak biyer deqil .Kendine başka eqlenecek bi ortam bul .Terbiyesizliğin lüzumu yok.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 08:10
Orjinalini yazan: Arayan

Bazenhissediyor burası insanların ne inançlarıyla ne de hastalıklarıyla alay edilecek kafa bulacak biyer deqil .Kendine başka eqlenecek bi ortam bul .Terbiyesizliğin lüzumu yok.


Sizin bu yazınız üzerine yukarıda yazılanları inceledim. Bazenhissediyor kullanıcı adı ile yazan arkadaşımızın deve sidiği önerisine reaksiyon gösterdiğinizi düşündüm. Devesidiği içilmwsini teklif ettiği için O'nun alay ettiğini haklı olarak aklınıza getirdiniz.

Hemen gogıldan bir arama yaptırarak öğrendim ki Arap kabileleri deve sidiğini şifa olarak içiyorlar. Günümüz Türkiyesinde deve sidiği içenler de varmış. Bu video bu konuda biraz bilgi veriyor: https://www.youtube.com/watch?v=yooY3jNHmkA

Bazenhissediyor isimli kullanıyı kınamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hacamat, günlerce oruç, alkali diyet, kandida diyeti, transformal nefes, deve sidiği, veya gümüş suyu içmek ... Bunlar ayni kategoride uygulamalardır. Çaresizliktendir.

-M

IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 14:19
Sayın Murat Aydın hocam.Dünyada Doktor Garunkurki Herman alman doktor yokdur.Tamamen İslam diniyle alay etmek amaçlı bir yayın yapmıştır. Kendinizi ve sitenizi buna alet etmeyin.Kendinizi kullandirmayin.
IP
mehmet27
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 78
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 18:15
Aclik orucu tutan arkadaslar durumunuz nedir kokuda azalma varmi bizi bilgilendirirmisiniz?
IP
sefill20
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18-Mart-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı sefill20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 18:38
Koku geri dondu
IP
sefill20
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18-Mart-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı sefill20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 18:39
Malesef koku geri dondu
IP
mehmet27
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 78
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2017 Saat 22:05
yapma yaa kaç günlüğüne iyileşme sağladın ki yaptığın işlemle koku gittiyse doğru yoldasın demek
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2017 Saat 15:25
Orjinalini yazan: Arayan

Sayın Murat Aydın hocam.Dünyada Doktor Garunkurki Herman alman doktor yokdur.Tamamen İslam diniyle alay etmek amaçlı bir yayın yapmıştır. Kendinizi ve sitenizi buna alet etmeyin.Kendinizi kullandirmayin.


haşa İslam dini en yüce kutsal ve son dindir şüphesiz. Benim burda alayım ne dinedir ne Yaratıcıya lütfen saptırmayın benim burda alay ettiğim bir avuç cahil insanlar ve alayda etmiyorum espiriyle karışık gönderme yapıyorum ne zaman vazgeçiceksiniz hurafelerden?
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2017 Saat 18:23
Çocuklar durun bu konuyu burada donduralım buzdolabına koyalım. Aranıza soğukluk girmesin.
-----------
Ben size bir olay anlatacağım aramızda kalsın kimseye söylemeyin sakın :-)

Dün değil önceki gün sevdiğim bir hekim arkadaşımın diş tedavisini yapıyordum. Bir yandan da laflıyorduk. Hacamat'a başladım dedi.

İrkildim.
Bunun bir aldatmaca ve sapkınlık olduğunu bilmiyor musun? neden böyle bir budalalığı yapıyorsun dedim. Bu işte çok para var. Herkes istiyor ve kendi ayağıyla geliyor. Yapmam diyemiyorum madem ödeme yapıyor ben de yapıyorum dedi.

Genel olarak ülkede her hekimin ayni şekilde ve ayni düşünce ile bunu yaptığını hatta hekim olmayanların bile hacamat yaptığını söyledi. Akademik kariyeri olan doçent ve profesölerin bile önce kendisini bu saçmalığa inandırdığı daha sonra hastayı inanmaya hazır olduğu şeye inandırdığını söyledi. İstanbul, Ankara ve diğer illerde eğer hekimler yapmazsa üfürükçülerin hacamat yaptığını ve yapacağını anlattı. Nasıl olsa bir faydası olmuyor başkasına üfürükçüye şarlatanlara para ödeyeceğine bize ödesin dedi. Başka vilayetlerde sayısız hekim arkadaşının bu zihniyet ile hacamat yaptığını ifade etti. İsimlerini bile saydı.

Geçtiğimiz dönemde forumdaki bir kardeşimiz hastahanede doktorların hacamat yaptığını bu sebeple bu yöntemin sağlığa uygun, güvenilir ve başarılı olduğunu düşündüğünü söylemişti. Beni yeterince inandırıcı bulmadığını hissettirmişti. Bu sebeple olayın aslını, ve iç yüzünü hacamat yapan bir hekimin ağzından aktarmak istedim.
-M








IP
mehmet27
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 78
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2017 Saat 21:39
Ben farkettimde Bendeki koku 1 gun arayla dalgalanma oluyor gun boyunca koku 2 3 metreden algilaniyor ertesi gun gidiyor tam yok olmuyor menzili dusuyor diyelim Muray hocam bu dalgalanmanin sebebi ne olabilir
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2017 Saat 22:10
Ağız kokusunun şiddeti 120 saniyede değişir.
-M
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2017 Saat 05:39
Yarım saat sonra 3.açlığım bitecek .Şuan a kadar herşey yolunda gidiyor.En az 30 yıldır aqızı kokan biri olarak işe yarayıp yaramadığını sizlerle paylaşacağım. Kimse babamın oqlu deqil neyse onu söyleyeceğim. Beklemede kalın.
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2017 Saat 21:46
Sefil, ne kadar süre sonra tekrar koku olustu? Yani acligi bitirile kac gün oldu? Ve harfiyen mi uyguladin, yoksa belirli kisimlarini biraktin mi?
Bilgilendirirsen sevinirim.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2017 Saat 07:17
Bu gun saat 19 da 4 .açlığa başlıyacaqım ALLAH izin verirse. Aqzımda aft çıkmaya başladı.Aç kalmaktan sanırım. Bu gün baya yemek yiyeceqimki zorlaması.
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016
Konum: Isparta
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2017 Saat 14:57
Orjinalini yazan: Arayan

Yarım saat sonra 3.açlığım bitecek .Şuan a kadar herşey yolunda gidiyor.En az 30 yıldır aqızı kokan biri olarak işe yarayıp yaramadığını sizlerle paylaşacağım. Kimse babamın oqlu deqil neyse onu söyleyeceğim. Beklemede kalın.

bekliyoruz.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 18:03
4.acliqimimdayim aqzımdaki aft yüzünden konuşmam azaldı baqdemciklerimde aqriyor sanırım farenjit olacaqim .Başımda tutdu halsizlik haf savhada namaz kılacak gücüm yokdu. Hasta olacaqim sanırım .İNŞAALLAH 5.açlığı da yapabilirim sonrasına arınma kalıyor.
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 20:23
Beni dinlersen birak..Degmez ki. Aft filan..vücudun kaldirmiyor belki. Emilebilir çinko haplardan al eczaneden bulabilirsen.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 20:35
Dudağımda uçuklar çıkacak anlaşılıyor. Sabaha uçuklarla uyanırım. Baqisikliqim zayıfladı galiba bu açlıktan. İNŞAALLAH Tamamlayabilirim.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 22:16
Son 1 açlık kaldı bırakamam 35 yıldır ne çekiyorum iyileşmek istiyorum
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 10:28
Sabah saat 7 de açlığımı 2 bardak portakal suyu ile acdim.Uçuk falan çıkmadı boqazlarimda iyi ama ayağa kalkdiqimda ćarpıntı oluyor.Son 1 açlık kaldı.
IP
mehmet27
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 78
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 13:55
Bu aclik orucu arka arkayami tutuluyor cok sacma oyleyse kendini olureceksin dostum
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 17:21
Vazgeçme uçuk ve aft ne ki bende mütamdiyen var. Her hafta çıkar sonra gider.. Bu arada bende doktorumla diyete başladım. VEGA TEST müthiş birşey.. ne var ne yok çıkıyor mesela ben de candida çoğalması yokmuş yanılmışım ama bağırsak floram bozukmuş eğer şimdi tedaviye başlamasam bir kaç sene sonram kolit chron vs imiş en sonu da kolon kanseri zaten. Ağır metal birikimi çokmuş kurşun civa kadmiyum gibi.. oksijen yetersizliği had safha da ( bu da dil de pas yapar).. hareketsiz ve sporsuz bir yaşam tarzım var çok normal oksijen yetersizliği çıkması.. şimdi oksijen takviyesi ve diğer takviyelerle diyete başladım.. çok az yiyorum şu anda bol bol su içiyorum. galiba tedavi işe yarıyor çünkü vücüdum da o yanmalı kaşıntılı kabarcıklar ilk defa çıkmadı.. Demek ki yanlış takviye ve tedavi yöntemleri yapıyormuşum. Şimdi çok rahat diyetimi yapıyrum.. ayrıca hiçbirşeye de alerjm yokmuş.. sadece buğday intoleransım laktoz intoleransım çıktı bunları tahmin ediyordum zaten. EKŞİ MAYALI karabuğday ekmeği de yiyebiliyorum.. Herşey güzel gidiyor ben de.. Koku şu an da yok ben zaten kokuyu bitirmştim hep söylüyorum toksin atamıyordum ve amacım hem kokusuzluğu sağlamlaştırmak hem de gaz şişkinlik kabızlık vb hastalıklarımdan kurtulmaktı.. bunlar hurafe değil yani:) hacamatta hurafe değil ayrıca sünnet.. hacamat yaptıran insanların hiçbirinin bir zarar gördüğünü duymadım aksine çok faydalı toksinleri atıyorsunuz.. doğru yolda olduğumu bilmek bile bana yetiyor.. siz ne düşünürseniz düşünün ister hurafe deyin ister saçmalıyorsun deyin.. benim şu anda kokum yok mu ben buna bakarım .. bol şifalar dilerim herkese..
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 23:01
Arayan, insallah basarirsin..bas dönmesi ve tansiyon düsmesi bende de oldu. Yüzüne boynuna su vur soguk..sonra pencerede temiz hava al..ve uzan bol bol.

Sifa, kontrolün böyle detayli bilgi vermesi güzel. Bende de benzer sonuclar cikmisti. Candida yoktu bende de, ya da azdı.
Oksijen tedavisi nasil bisey????
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2017 Saat 15:05
Kanını alıyorlar içine ozon sıkıp geri sana veriyorlar. Kanımın rengi zift gibiymiş resmen o kadar bulanık ki.. Bir kez daha anladım ne kadar toksin birikmiş vücudum da kanımda.. Aynı zamanda damardan c vit b magnezyum çinko vs de alıyorum.. Şimdi eski hallerimi düşünüyorum da her tedaviye ana tedavi olarak bakardım. Ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu görüyorum. Hiçbiri tek başına kalıcı tedavi edemez. Hepsi birlikte bir işe yarıyor. Mesela ben bilinçsiz bir insan olsam gitsem ozon tedavisi alsam aaa koku geçmedi paralarımı aldılar lanet olsun falan derim dimi.. Ama şu an aldığım ozon diyetle tavkiviyeyle şelasyonla bir anlam kazanıyor. Benim için işe yaradı çünkü artık dermatit olmuyorum toksinlerimi atabiliyorum. Yani hep söylüyorum bakış açınızı daraltmayın, küçük bir pencereden bakmayın bu hastalığa. Çok yönlü düşünün..
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2017 Saat 21:49
Saat 19 da 5. Açlığa başladım. Ayın 28 inde temizlenme var arkadaşlar.Dua edin lütfen .
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2017 Saat 00:47
Selamünaleyküm arkadaşlar,bu gün açlıqin 5.günümdeyim bu gün son yani sabaha doqru karaciqer temizliğine baslayacaqim.ALLAH izin verirse.Bu gün fark ettim idrarım çok kötü kokmaya başlamış. Susuzluktan olabilir.6 kiloya yakında vermişim. Bu dieti ilk denemede hasta oldum 4.açlıktan bırakmıştım. Bu 2. Denemem .Açlık boyunca size neler yaşadığımı anlattım .Son olarak arınma işleminde neler oluyor ve sonucunu paylaşıcam.ALLAH izin verirse.Aqiz kokum gidicekmi yoksa kalıçak mı bende merak ediyorum .
IP
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu