Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: DOKTORUN TAVSİYELERİ İLE İYİLEŞTİM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
izmirli
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Ocak-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı izmirli Cevaplabullet Konu: DOKTORUN TAVSİYELERİ İLE İYİLEŞTİM
    Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2017 Saat 19:39

Merhaba,
   Ben 51 yaşında bir kadınım ve 20 senedir ağız kokusu şikayetim vardı.Çalışma hayatım oldu. Sosyal bir insan olarak uzun yıllardır ağız kokusu nedeniyle mutsuz olmaktaydım. Hangi doktora gittiysem ciddiye almadı ve bana yardımcı olmadı, hastalık olarak görmedi. Benim ne kadar uzun süredir çaresiz ve mutsuz olduğumu anlayıp dikkate almadılar. Bu olay benim psikolojimi de olumsuz etkiledi, insanlarla iletişim kurmayı seven biri olarak en çok özlediğim şey yakından ve uzun süre sohbet edebilmekti. İnsanların konuşurken benden uzaklaştığını farketmek ve başkalarına benim ağzımın koktuğunu söylediklerini duymak beni kahreden şeyler oldu.
      Ancak 2016 yılının Aralık ayının son haftasında bir gün internette araştırma yaparken Adana'da diş hekimi olan Dr. Murat AYDIN'ı keşfettim. Doktor beyin bu konu üzerinde ciddi çalışmalar yaptığını okudum. Telefonunu aldım ve bir gün cesaretlenip kendisini aradım. Çok çekiniyordum.Sekreteri çıkar görüştürmez diyordum. Ama telefondaki ses doktor beyin kendisiydi. Beni canı gönülden sonuna kadar dinledi ve bana bir internet adresi verdi ve benden mail adresimi istedi. Mail adresime bir yazı yollayacağını ve yazıdakileri eksiksiz yerine getirmemi istedi. Bu şekilde birçok kişinin kurtulduğunu söyledi. O kadar mutlu olmuştum ki, yılların kabusu sona erecekti. İçimden bir ses iyileşeceğimi söylüyordu.
       Sayın Dr. Murat bey, o kadar güven veren bir sesle, canı gönülden hiçbir kâr amacı gütmeksizin bana yardım etmekten mutlu olacağını söyleyerek bana büyük bir güç ve mutluluk verdi, güvendim ve güvenmekte haklı olduğumu 15 günlük tedavi süresi sonunda anladım. Şuanda yeniden dünyaya gelmiş gibi mutlu ve huzurluyum, temiz ve kokusuz bir nefese kavuştum. Yalnızca telefon aracılığı ile konuşup tanıştığım doktor beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ona minnettarım. Hayatta her şey gönlünce olsun.
      Benim gibi bu dertten muzdarip insanlara yardımcı olabileceğimi düşünerek sizinle bazı bilgileri Sayın Dr. Murat beyin de izniyle paylaşmak istiyorum. En önemlisi de Dr Murat Bey’in hiçbir menfaat düşünmeden, km’lerce uzaktan telefonla bana böyle bir yardım etmesiydi. ( İsteseydi muayeneye gelmeniz gerekiyor derdi. Demedi, gönlü bu kadar güzel bir insan Murat Bey. Söyleyeceklerini uygulayıp çözüm bulamazsam elbette muayene beklediğini de ekledi.) Yıllardır bu şikayetle ilgili çok doktora gittim ancak başka hiçbir yerde böyle menfaati düşünmeden yaklaşan doktora rastlamadım. Tekrar tekrar teşekkür ederim Dr. Murat Bey. İyi ki sizi tesadüfen de olsa tanımışım şükürler olsun ki bana yardım edecek doktorun karşıma çıkması dualarım kabul oldu.
      Şimdi sizinle Dr. Murat Bey’in bana mail yoluyla ilettiği internet adreslerini paylaşacağım. Bu adreslerdeki bilgileri birebir ve hiç eksiksiz yapın ve umarım siz de bu dertten kurtulun. Sevgiler, saygılar. Herkese acil şifalar.

http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html

http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2017 Saat 11:36
lütfen daha detaylı bir anlatım şikayetleriniz, doktorlarla olan süreçleriniz, tahlilleriniz-sonuçları ve murat bey ile olan görüşmeniz-tavsiyeleri
eminim şu anda benim gibi bir çok kişi size bunu soruyordur ortak noktalarımız olsa da herkesin kendine ait bir hikayesi var. kısa ama detaylı bir şekilde bizimle paylaşırsanız hepimiz fayda görebiliriz.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2017 Saat 19:34
Nasıl iyileştiğinizi anlayamadık açıkcası.
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2017 Saat 19:52
Sn izmirli nick li abla siz kendinize iyilesdimmi diyorsunuz?Hayatinizin sonuna kadar bir gargara baqli yasamak iyilesmekmidir?Gargara yaptiniz yarim saat yemek icmek yok .Hele bide et yemeqi yerseniz etkisi cabuk bitecek gargaranin.Etki suresi kisa yaninizda siseyle gezmek durumundasiniz ve macunla.Zamanla etkisinide yitiricek.Kusura bakmayin ama bu iyilesmek deqil .Ani kurtarmak.Iyilesmek kronik bir rahatsizlik icin soylenemez.
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 12:12
hanfendi attığınız linkte diş fırçalama doğruluğu ve gargara çinkolu sakız vesaire var tip1 için siz bunca yıl bunları hiç denemediniz ve şimdi deneyince olumlu sonuç aldıysanız tebrik ederim fakat biz bunları çoktaaan biliyorduk zaten zaten bunlarda bize çare olmadığı için burada bitmiş haldeyiz
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 17:27
Bazenhissediyor a katiliyorum :)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu