Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Çocukluğumdan gelen ağız kokusunu sanırım yendim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bahtsızbedevi
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı bahtsızbedevi Cevaplabullet Konu: Çocukluğumdan gelen ağız kokusunu sanırım yendim
    Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2019 Saat 12:15
Bu forumun eski üyelerindenim üyeliğimi unuttum yeni üyelik açtım murat hocanın lafı aklıma geldi iyileşen kaçıp gidiyor demişti ben yazmak için geri geldim.

İyileşmem biraz ilahi güç gibi oldu sanki çünkü iyileşeceğime hiç inanmıyordum belki de farkında olmadan bir şey yaptım o iyi geldi ve geliyor. Şöyle ki ben ilkokuldan beri yaşım 26 bu arada bu kokuyu çekiyorum. Kokuyu ben hissetmiyorum ve ağzım lağımla aynı kokuyordu anneme sorduğum da öyle diyordu. Bir çok şey denedim çoğunuzun ki gibi antibiyotik geçici olarak geçiriyordu. Daha sonra gastrolojiye gidip endoskopi yaptırdım ve helikobakteri bulundu helipak tedavisi gördüm haliyle koku azalmıştı o zamandan sonra ben brokoli kürü yapmaya başlamıştım düzenli olarak ardından ingiliz karbonatını suya karıştırıp miktarını hatırlamıyorum içiyordum düzenli olarak ve bunlardan sonra da 3-4 şişe kadar kullandım kudret narı yiyordum sabahları hep o saatten sonra ünlü bir sakız firmasının karbonatlı sakızlarından çiğnediğim de şekersiz bu arada koku hiç olmuyordu.. Sonra azıcık yediklerime de dikkat ettim karnımı tıka basa hiç doldurmadım az ve sık yemeye özen gösterdim ve dilimde hafif pas vardı en son lis... ile başlayan plak ve ağız kokusu giderici gargarasını aldım (bu işe yaradı mı emin değilim belki başka bir şey işe yaradı) dilimde pas olmuyor artık.. Ve şuna dikkat ettim gaz çıkarmam normalleşti yani eskiden bu kadar sık geğiremiyordum sıkıştırıyordu.. Söylemem o ki bu işlemleri yaptım ve yine anneme soruyorum ya hiç yok diyor ya da çok çok az derinden geliyor diyor ki lağım kokusundan buraya gelmek beni aşırı mutlu etti ve yetti de.. Bu arada gargaradan sonra sormuyorum kokuyor mu diye gargara kullanmadan önce soruyorum ve ya dışarı çıkıyorum çay sigara falan sonra eve geliyorum 3-4 saat sonra denettiriyorum hiç yok diyor sigara kokuyor ağzın diyor..

Umarım herkes iyileşir
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2372
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2019 Saat 13:35
Şifresini unuttuğunuz hesabınızı açarken bir eposta adresi girdiyseniz size şifrenizi değiştirmenizi sağlayacak bir eposta kilit açma linki yollayabilirim.
Eski hesabınızın ismini aydinmur@yahoo.com adresine bildiriniz bir bakalım
-M
IP
wolfscream
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 23
Alıntı wolfscream Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2019 Saat 02:09
bahtsizbedevi 23 yaşındayım 15 yaşından beri halitosis hastası olduğumun farkındayım. Geçmiyor kardeşim ne yaparsam yapayım geçmiyor. Kendimi gayet vasıflı bir birey olarak görmeme rağmen bu hastalık yüzünden aşırı özgüvensizlik oluştu bende. Haliyle maddi bir kazançta sağlayamıyorum ki gidip tedavi olmaya çalışayım. Yok mu bir ilahi güç bize dokunsun?
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2019 Saat 23:05
helipak varsa zaten, koku oluyor. senin sorunun reflü asitine bağlı kokudur büyük ihtimal. karbonat + su protopn pompası gibi iş görür hemde kimyasal çekmezsin. kudret narıda iyi diyorlar denemedim. ayrıca bol bol su iç, yavaş ye az ye.
IP
mrve
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-2019
Konum: Kocaeli
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı mrve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2019 Saat 22:34
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

helipak varsa zaten, koku oluyor. senin sorunun reflü asitine bağlı kokudur büyük ihtimal. karbonat + su protopn pompası gibi iş görür hemde kimyasal çekmezsin. kudret narıda iyi diyorlar denemedim. ayrıca bol bol su iç, yavaş ye az ye.

Annemde de helico olmasına rağmen koku yok. Daha önce de varmış ve ilaç kullanmış. Bunca yıldır bu sorunla yaşamasına rağmen koku falan yok kendisinde. O yüzden kendi adıma helico konusunda şüpheliyim.
IP
bahtsızbedevi
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı bahtsızbedevi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2019 Saat 17:53
Ekleyeceklerim var arkadaşlar... Bunlara ek olarak son 2 aydır falan gastrit diyetine girdim internette araştırarak ve yılların verdiği tecrübe ile zarar veren yiyecekleri hayatımdan çıkardım fasulye patates kızartmaları kahveler kolalar çekirdek dondurma vs vs... mide dostu şeyler yemeye özen gösterdim ve asla midemi tamamen doldurmadım tam doymadan kalktım sofradan ve devamında sık yemeye özen gösterdim mesela akşam yemeği yediniz 1-2 saat sonra elma vs yiyerek geçiştirdim.. Bir abimin lafı vardı tüm hastalıklar bağırsaktan geçer diye yediklerinden hasta olursun derdi her hastalık için.. Aklıma geldi denedim bunlarıda yapmıştım zamanın da gerçekten koku yok hala içim rahat etmiyor gerçi var mıdır acba diye ama ne zaman sorsam anneme koku var mı diye hiç yok diyor eskiden lağım kokusu alırdı sonra azaldı orta seviyeye şimdi ise hiç duymuyor ama işte o psikolojiyi üzerimden atamıyorum ya kokuyorsa hala diye.. Sanırım uzun zaman alacak bu duruma alışmam.. Hepinize acil şifalar diliyorum.. Son olarak şu anda koku olmamasına rağmen boş durmuyorum gastriti tedavi amaçlı ve pylori virüsünden kurtulmak amaçlı çörek otu yağı kullanıyorum sabahları akşamları da papatya çayı tüketiyorum
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu