|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyileştim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Murat880
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 197 |
![]() ![]() ![]() |
İlk tuvalete gittiğinde etkisini gösterir dediklerimi aynen yapman kosuluyla
|
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
![]() |
|
yeldasoylem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Murat cok tesekkur ederim peki tamamen gectimi senin hala uygulamalara devammı ediyorsun
|
|
![]() |
|
Murat880
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 197 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük oranda iyileştim baya rahatım şuan sirke tuz gargarası faranjit için dişlerine değdırme aşındırır
|
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
![]() |
|
yeldasoylem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Anladim denemeye baslim ne kadar surede etki gosterdi peki sende
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
1 2 gün içinde etki ediyor
|
|
|
|
![]() |
|
birdenbasladi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, ben iyileştiğimi söyledikten sonra benim kullandığım flagly ve colidur kullanıp iyileşen var mı yok mu merak ediyorum açıkçası. Üye sayı ve trafiğimiz az fakat 6500 kişi okumuş.
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 129 |
![]() ![]() ![]() |
Sen ne durumdasın peki hala kokun yok mu flagly colidur sonrası
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu sebepleri hakkında
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |