Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Oral Smart chroma ölçüm ve nasil IYIYLESTIMMMMMM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı hazenn Cevaplabullet Konu: Oral Smart chroma ölçüm ve nasil IYIYLESTIMMMMMM
    Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2023 Saat 20:13
Oral Smart chroma ölçüm ve nasil IYIYLESTIMMMMMM
( Murat hocam lütfen herhangi bir baslik ile birlestirmeden yayinlayin lütfennn 🙏)

Herkese merhaba..
2012 Tarihinden beri forumun takipçisiyim. O kadar uzun zamandir bu rahatsizsizlikla mücadele ediyorum ki sizler gibi belki birinin yazdiklari isime yarar diye yazilan herseyi okuyordum.
> Bu süreçte deviasyon ameliyati oldum ( suan estetik ameliyat olmak istiyorum fakat daha önceki ameyatimdan dolayi sikintilar oldugu için estetik olamiyorum yani lanet koku neleri engelliyor..)
> Bademciklerimi aldirdim ( ciddi kanamalar yasadim)
> Endoskopi yaptirdim
> Sayisiz kez kbb, gastroloji, dahiliye, dis hekimlerine muayene oldum
> Gökçek iksir, duydugum hertürlü bitkisel seyi denedim
Sizler gibi bir sonuç alamadim. Çogu kez isyan ettim, ölmek istedim, evden çikmak istemedim, varligimi sorguladim..
Bunlara ragmen okudum. Istedigim meslegi elde ettim fakat hiç rahat ve huzurlu çalisamadim konusmak zorundayiz çünkü..
30 lu yaslarin basindayim bu sürece baktigimda 30 gün yasamamisim gibi hissediyorum.

Bastan belirteyim ki herhangi bir saglik kurulusu, ilaç yada doktorun reklamini yapmiyorum. Eger çözüm olma ihtimali varsa herseyin denenmesi gerektigini düsündügüm için herseyi açikça yaziyorum
!!!!!!!! Simdi tedaviye gelelim!!!!!!!!!!!
2022 haziraninda  tesadüfen internet arastirmalarimda Prof Dr Aytug Altundag In bir yazisina denk geldim Croma adinda Japonya dan getirilen bir alet ile agiz kokusu ölçümü yaptiklarini ve kokunun kaynagini tespit ettiklerini anlatmisti. Istanbul disinda  görev yaptigim için agustos ayinda randevu aldim ve ölçüm yaptirdim BAGIRSAKLARIMDA ciddi bir flora bozuklugu ve zararli bakterilerin artisi vardi ve söyledigi sey '' seni tedavi edicez kaynagi belli '' yasadigim mutlulugu tarif edemem  sizde yasamalisiniz arkadaslar..
Hemen ilaç tedavisine ve ciddi  diyete basladik. Dil temizligi yapildi. 2 hafta sonra kontrole gittim ve 2 haftalik süreçte koku o kadar çok azaldi ki sabah kalktigim zaman bile agzimi temiz hissediyordum. Ilaçlar mide, antibiyotik, alerji, antideprsan ve probiyotik agirlikli ilaçlardir. 2 hafta kolay geçti diyemem hem diyet zordu hemde özellikle mide için verilen suruplar agir gelmisti kokulari bile artik midemi bulandiriyordu.
2 hafta sonra tekrar ölçüm yapildi ve bakteri orani baya azalmisti. 3 ay diyete  ve bazi ilaçlar özellikle probiyotiklere devam etmem gerektigini söyledi Aytug bey ve 3 ayda bir ölçümler yaptirmaya devam ettim. yaklasik 1 yil olmak üzere suan herhangi bir ilaç yada probiyotik kullanmiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum ve agiz bakimina özellikle dil temizligine dikkat ediyorum. Doktorumun önerisiyle dil firçasi ve dil macunu kullaniyorum o kadar ferah bir agzim var ki sanki fark inanilmaz..
Hala elbette zaman zaman süpheye düsüyorum psikolojik olarak hemen iyilesmemsz zor ama kokunu azaldigina, günlük hayatimi engellemeyecegine eminim. Bu kadar beklememsn sebebi acaba geçici bir sey mi tekrar baslar mi diye emin olamamakti ama çom sükür suanlik hersey yolunda. Artik Aytug bne benim sürekli düzenli kontrol yaptiracagim doktorum.
!!!! Malesef sunuda belirtmek isterim ki tedavi biraz maliyetli. Ölçüm, ilaçlar zaten probiyotikler oldukça pahali ilaçlar ama herseye deger özgürce konusabilmek. Dilerim hepimiz sifamizi buluruz. Ben yine buralarda olucam sorulariniz varsa seve seve yanitlarim.
Çook uzun oldu kusura bakmayin  ama  kisa bile kestim o kadar doluyum ki...
Hosçakalin..

IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2023 Saat 21:23
hazenn hanim ya da bey, defalarca gastro ve dahiliye uzmanina göründügünüzü yazmissiniz, onlar bagirsak floranizin bozuldugunu anlayamayacak kadar bilgisiz, yeteneksiz doktorlar miydi da Aytug bey hemen anladi?

Madem bagirsak floraniz bozuldu, mide bagirsak (gastro) doktorlari gaita tahlili ile bunu hemen anlayabilirlerdi, hiç mi akillarina gelmedi bu yoksa siz asil derdinizi onlara söylemeye utandinjz da onlar da o testi yapmaya gerek görmediler mi?

Aytug beyin tedavisi biraz maliyetli demissiniz, ne kadar pahali acaba açikça yazar misiniz? Toplamda ne ödediniz, kontrollere gidince de para ödeniyor mu?

Hadi geçmis olsun, Allah'in izniyle bir daha hiç koku sorununuz olmasin insAllah. :) (Tabii bizlerin de)
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2023 Saat 21:45
Aytug bey ölçüm sonucunda anladi. Ben koku için gittigim hiç bir muayenede utanmadan çekinmeden sikintimi dile getirdim çünkü amacim kurtulmakti 😊 Açikca söylemek isterim ki agiz kokusu çok ciddiye alinan bir rahatsiz degil gibi ben sadece devlet hastanelerine gitmedim bir çok özel hastaneye gittim hatta en son özel bir hastanede gittigim doktor bir çok nedeni olabilir tespit etmek zor agiz hijyeninize dikkat edin demisti dalga geçer gibi kiiii bu sikintiyi yasayanlar olarak hijyene en çok biz dikkat ediyoruz bence..
Yaklasik 15000 civari net bisey diyemiyorum tek tek yazmadim keske not alsaydim ama muayene ücreti devam ettikçe düsüyordu ama her defasinda ölçümden olayi ücret ödeniyor.
Tekrar belirtmek isterim ki kimsenin reklamini yapmiyorum en ufak bir umut varsa herkes bilsin istiyorum
Sevgili tospik insallah en kisa zamanda dogru tedavi neyse onu bulur ve sende kurtulursun🙏🙏 tabi bende tekrar yasamam insallah ☺️
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2023 Saat 21:49
Bu arada doktorun söyledigine göre genelde agiz kokusu problemi ortaokul dönemine denk geliyormus nedeni ergenlik dönemindeki hormonal degisimlerden ötürü bagirsaklarda flora bozuluyormus tabi bazi insanlarda. Özellikle kizlarda ilk regl den sonra. Benimde kendimle ilgili ilk koku olayini hatirladigim ortaokula denk geliyor. Bilgi olmasi açisindan paylasmak istedim..
IP
siyah06
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı siyah06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2023 Saat 00:50
Burada Aytug hocaya giden bir kaç hasta daha iyilesmisti diye hatirliyorum.. Arkadaslar herkesin maddi ve manevi durumu bu tedaviyi almak için yeterli olmayabilir ki buna bende dahil.. lütfen aldiginiz tedaviyi kisa ve özet geçmektense, gün gün, saati saatine aldiginiz ilaçlar, diyet listeniz, probiyotikler vs. yazabilir misiniz? Çünkü burada ilaç ismi vs. yazmak serbest diye biliyorum..
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2023 Saat 01:26
Siyah06:
Merhaba suanki fiyatla bende gidemezdim heralde… istersen herhangi bir kbb veya gastroentorolojiye yada sanirim genel cerrahti görünüp helikobakteri için verilen antibiyotik tedavisinden olmak istedigini söyleyebilirsin. Açik açik sikayetlerini söyle ve helikobakterden kaynaklandigini duydum de. Veya bagirsak kaynaklida olabilir onn içinde flagyl veriyolar. Hem devlette fln gidersen belki sana bagirsak veya miden için testlerde yaparlar. Israr et.
Maddi gücü yetemeyen arkadaslar ve antibiyotik tedavisini olmak isteyenler için siyah06 ya yazdigim gibi devlet hastanelerinde kbb gastroendronoloji yada genel cerrahiye görünebilir, helikobktri için veya bagirsak florasi bozuklugu için antibiyotik tedavi almak istediginizi söyleyebilirsiniz isterseniz. Fikir olsun diye yaziyorum. Ümitsiz olmayin sansinizi deneyin isterseni
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2023 Saat 01:41
Cihazla ölçülmesi sonucu mucize olmuyo yani. Sadece koku varmi yokmu onu anliyolar…Zaten sizde kokunuz olmasa bu sitede olmazsiniz saniyorum. Tedaviniz sonrasi yakininiz olan birine sorarsiniz hatta kendiniz bile anlarsiniz okadarini diye düsünüyorum. Antibiyotik tedavim sonrasi öncesine göre daha iyyim mesela ben. Ama yüzde yüz degil asla. Dilimi sürekli firçaliyorum sabah aksam. Sizde denemek isterseniz diye deneyimlerimi yazdim bende. Ve hala herkes gbi kesin sonuç veren bir mucize bekliyorum. Dilerim buluruz hepberaber arkadaslar
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar

Siyah06:
Merhaba suanki fiyatla bende gidemezdim heralde… istersen herhangi bir kbb veya gastroentorolojiye yada sanirim genel cerrahti görünüp helikobakteri için verilen antibiyotik tedavisinden olmak istedigini söyleyebilirsin. Açik açik sikayetlerini söyle ve helikobakterden kaynaklandigini duydum de. Veya bagirsak kaynaklida olabilir onn içinde flagyl veriyolar. Hem devlette fln gidersen belki sana bagirsak veya miden için testlerde yaparlar. Israr et.
Maddi gücü yetemeyen arkadaslar ve antibiyotik tedavisini olmak isteyenler için siyah06 ya yazdigim gibi devlet hastanelerinde kbb gastroendronoloji yada genel cerrahiye görünebilir, helikobktri için veya bagirsak florasi bozuklugu için antibiyotik tedavi almak istediginizi söyleyebilirsiniz isterseniz. Fikir olsun diye yaziyorum. Ümitsiz olmayin sansinizi deneyin isterseni
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2023 Saat 08:35
Arkadaslar bagirsakla ilgili sorunlarimin çözümünü buldum ben, simdilik iyi gidiyor. Sorun yedigim ekmeklerde kullanilan ticari mayalarmis. Firindan eksi mayali ekmek alip yemeye baslayinca gaz, siskinlik, gurultu, sivi kivamli gaita sorunlarim geçmeye düzelmeye basladi.

Kesinlikle normal beyaz ekmek yememeli hiç kimse, nasil bir maya kullaniyorlarsa bagirsak florasini mahvediyor.
IP
Sncrty
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Sncrty Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2023 Saat 02:23
Et ve hatta hayvani gida tüketmemek kesin ve kalici çözüm. hatta baska bi çaresi yok. en azindan bir hafta et yememeyi deneyin göreceksiniz. bence deger
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2023 Saat 12:20
Orjinalini yazan: Sncrty

Et ve hatta hayvani gida tüketmemek kesin ve kalici çözüm. hatta baska bi çaresi yok. en azindan bir hafta et yememeyi deneyin göreceksiniz. bence deger

Dostum zaten çogumuz et yiyemiyoruz ki bu pahalilikta

Herkesin koku sebebi farkli, bi denesin bakalim et yememeyi burdakiler ise yarayan olacak mi. Ben peynir yiyemiyorum, eski kasar harici beyaz tüm peynirler bagirsaklarimi bozuyor benim
IP
Guest
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 38
Alıntı Guest Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2023 Saat 15:54
Orjinalini yazan: siyah06

Burada Aytug hocaya giden bir kaç hasta daha iyilesmisti diye hatirliyorum.. Arkadaslar herkesin maddi ve manevi durumu bu tedaviyi almak için yeterli olmayabilir ki buna bende dahil.. lütfen aldiginiz tedaviyi kisa ve özet geçmektense, gün gün, saati saatine aldiginiz ilaçlar, diyet listeniz, probiyotikler vs. yazabilir misiniz? Çünkü burada ilaç ismi vs. yazmak serbest diye biliyorum..

Kesinlikle katiliyorum.

Yukarida yazan arkadas eger bu reklam degilse neden yazmiyorsun hangi probiyotigi kullandigini, nasil bir diyet yaptigini? Sonuçta antibiyotikleri zaten reçetesiz alamiyoruz, o yüzden saglik açisindan bu tavsiyelerde zarar gören kimse olmaz.
Iyilesen arkadaslar neden yazmiyorsunuz nasil hangi probiyotikle iyilestiginizi? Bu forum bunun için kurulmadi mi?
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2023 Saat 01:15
Orjinalini yazan: Guest

Kesinlikle katiliyorum.

Yukarida yazan arkadas eger bu reklam degilse neden yazmiyorsun hangi probiyotigi kullandigini, nasil bir diyet yaptigini? Sonuçta antibiyotikleri zaten reçetesiz alamiyoruz, o yüzden saglik açisindan bu tavsiyelerde zarar gören kimse olmaz.
Iyilesen arkadaslar neden yazmiyorsunuz nasil hangi probiyotikle iyilestiginizi? Bu forum bunun için kurulmadi mi?

Guest ben birçok yerde yazdim aslinda. Ben tam olarak iyilesmedim fakat sizlere tedavi hakkinda bilgilendirme yapmistim. Mide için verilen antibiyotik ve mide ilaçlari+ bir agiz mantari önleyici surup+ gargara+ dil siyirma aleti , macunu+ agizda emilen agiz probiyotigi + normal probiotik+ burun sinüs kiti. Yani tüm siklar jsjs arkadas yazinca farkettim burun spreyi ve alerji ilaci eklenmis sanirim sjsj böyle bir tedavi. Eger maddi gücünüz yoksa diye yazmistim normal bir kbb veya gastroentrologa gidip antibiyotik tedavisi görmek istedigi söylersen inan sana da ayni antbyotikler verilecek. Zaten bir müddet kokuyu kesen antibiyotikler. Ben tedavime uzun süreli sagdik kalmadim ve tamamen geçmedi mesela. (Ilk 15 gün tedavimi uyguladim fakat 2. ölçümdede koku vardi. Farkli bir antibiyotige geçtim ve bana agir geldi. Biraktim) Ama sanirim benden daaha iyi sonuç alan arkadaslarimiz var.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2023 Saat 01:27
Ve ilaç ismi yazmak çok mantiksiz. Çünkü bildiginiz antibiyotik tedavisi bu. Ya mide için veriyor yada bagirsaklar için. Bilinen seyler zaten sizde kendi hekiminizden talep edebilirsiniz. Digerleri inanin çözüm degil olsa yazarim. Mucizevi degil. Arastirirsaniz zaten yazdiklarimi çikar goglda. Ben çogunu daha sonrada kullandim antibiyotiksiz asla bir ise yaramadi. Yarayan antibiyotik. Ve diyette de baya uzun bir süre seker mayali seyler süt ve ürünleri yenmiyor. Tam hatirlamiyorum listeyi k bakmayin benim baya oldu. Eger bu hekime uzaksaniz gidemiyorsaniz dediklerimi yapabilirsiniz. Yani yine bir hekime gidip antbytk tedavisi almak. Bana bu tedaviden ögrendigim ne derseniz sabah aksam dili firçalamak. Ben suan macunsuz dilimi sabahlari siyiriyorum. Kokuyu hafifletiyor ama yeniden resetleniyor. Umarm anlattiklarim isinize yarar.   
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar

Kesinlikle katiliyorum.

Guest ben birçok yerde yazdim aslinda. Ben tam olarak iyilesmedim fakat sizlere tedavi hakkinda bilgilendirme yapmistim. Mide için verilen antibiyotik ve mide ilaçlari+ bir agiz mantari önleyici surup+ gargara+ dil siyirma aleti , macunu+ agizda emilen agiz probiyotigi + normal probiotik+ burun sinüs kiti. Yani tüm siklar jsjs arkadas yazinca farkettim burun spreyi ve alerji ilaci eklenmis sanirim sjsj böyle bir tedavi. Eger maddi gücünüz yoksa diye yazmistim normal bir kbb veya gastroentrologa gidip antibiyotik tedavisi görmek istedigi söylersen inan sana da ayni antbyotikler verilecek. Zaten bir müddet kokuyu kesen antibiyotikler. Ben tedavime uzun süreli sagdik kalmadim ve tamamen geçmedi mesela. (Ilk 15 gün tedavimi uyguladim fakat 2. ölçümdede koku vardi. Farkli bir antibiyotige geçtim ve bana agir geldi. Biraktim) Ama sanirim benden daaha iyi sonuç alan arkadaslarimiz var.
IP
Guest
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Guest Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2023 Saat 18:15
Anlatamiyorum galiba, tekrar deneyecegim.
1) hangi probiyotigi kullandiniz?
2) hangi antibiyotigi kullandiniz?

Bakin antibiyotikler reçetesiz satilmiyor, istese de kimse gidip kafasina göre alamaz zaten.
Probiyotikde de zaten sikinti yok?
O kadar yazip hiçbir sey anlatmamak da gerçekten basari.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2023 Saat 02:43
1. Basari neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilip, bilgilendirirken yanlis yönlendirmemeye, kisinin bilinçsizce vücudunu yoracak seyler yapmasina mani olmaksa evet basariliyim. Ki ben doktor kontrolünde dahi olsa ilaçlarin yan etkilerini fazlasiyla yasamis bir insanim. Kimsenin zarar görmesini asla istemem. Burada doktor kontrolsuz devamli antibiyotik kullananlarin yazilarini okudum. Bilmislik taslamadan önce bir düsün derim.
2. Antibiyotik ilaçlar bellidir. Gittiginiz hekim sizi muayne eder. Midede bir sikinti görürse mideye yönelik koruyucu ve antibiyotik tedavisine baslar (genellikle helikobakteri için verirler) bagirsak sorununuz belirlenirse bagirsaga yönelik antibiyotik verilir. Geriye kalan takviyeleri belirttim.
3. Size madde madde probiyotikleri yazdim. Zahmet edip googla agiz probiotigi yazarsaniz çikacaktir.
4. Ben bu tedaviyi olmus bir insan olarak tamamiyla kurtulmus degilim ki size yaptiklarimi a dan zeye yazayim.( ki elimden geldigince detay yazdim)

Anlatamiyorum galiba, tekrar deneyecegim.
1) hangi probiyotigi kullandiniz?
2) hangi antibiyotigi kullandiniz?

Bakin antibiyotikler reçetesiz satilmiyor, istese de kimse gidip kafasina göre alamaz zaten.
Probiyotikde de zaten sikinti yok?
O kadar yazip hiçbir sey anlatmamak da gerçekten basari.
IP
Guest
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Guest Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2023 Saat 00:38
😂😂
Tamam kardesim.
Okuyanlar karar versin.
IP
Orhan96413411
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Orhan96413411 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2023 Saat 22:38
Merhaba hepinize allaha sükürler olsun ki iyilestim okadar mutluyum ki anlatamam insallah duam sudur ki sizlerde en kisa sürede iyilesirsiniz nasil iyilestigimi kisaca anlatmak isterim öncelikle ben büyük abdestimi erteleyen bazende acele ederek yapan biriydim buda arka kisimda diski birikimine neden oluyormustu ve tubalet düzenimi bir düzenene bindirdim acele etmeden büyük abdesti tamamen bosaltmaya basladim sükükürler olsun hiç bir koku kalmadi insallah sizlerinde isine yarar allah penizin yardimcisi olsun sakin moral bozmayin :)))))))
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2023 Saat 08:54
Hadi geçmis olsun Orhan bey :)

Agiz kokusundan baska ne belirtiler vardi sizde? Kabizlik, ishal vesaire gibi durumlar da var miydi?
IP
Orhan96413411
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Orhan96413411 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2023 Saat 13:58
Ishal yoktu büyük bir kabizlikda yoktu sadece yillardir büyük abdest tam bosalmadan çiktigim için diski birikimi oluyordu ve sükür bir düsene soktum ve iyilestim :)
IP
Orhan96413411
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Orhan96413411 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2023 Saat 13:59
Ve birde protein aģirlikti mesela et yedigim zaman kokunun arttigini hissediyodum sindirim le ilgili bir problem oldugunu düsünmüstüm
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2023 Saat 17:46
agzindan gelen kokuyla diskinin ne alakasi var dostum tam anlayamadim
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2023 Saat 03:36
Yalniz degilim 🙄
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2023 Saat 23:21
Aytug Altundag'a giden herkes-ben dahil- ayni seyleri söylüyor: dil temizligi yapti; dil, KBB, mide ilaçlari yazdi. Prebiyotik ve probiyotik verdi. Hindistan cevizi ve susam yagi yazdi. Dil firçasi ve dil macunu yazdi. Dil kaziyici ve Rinse kit verdi.

Iyi de herkese ayni tedaviyi yapip ayni ilaçlari yaziyorsa neden agiz kokusu ölçümü yapiyor?

IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2023 Saat 01:47
Yazdim yazdim sildim. Bu konuda o kadar anlamlandiramadigim sey varki….
IP
Furkan seker
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı Furkan seker Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 01:35
Aytug hocaya 7 kere muayaneye gittim paradan kacmadim ama koku geri geldi cozumu yok herhalde diyorum artik
,,
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 02:11
Su an fiyatlar ne kadar? Merak ettim simdiki fiyatlari. Özel olmazsa ilaçlar ile birlikte toplamda ne kadar harcadin
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 02:16
Bu arada emin ol ki bir çözümü var. Fakat biz ezbere tedavi ediliyoruz. Yani genis kapsamli bir hastalik. Birçok sey neden olabiliyor. Fakat bazi hekimler direk mideye yöneliyor. Ve birsürü antbytk mide koruyucu veriyor. E antibiyotigi birakinca geri geliyor haliyle. Çünkü sorun çözülmedi. Çünkü soruna yönelik degildi tedavi. Yani benim nacizane fikrim tabi. Hekim degilim sonuçta ama deneyimlerimden yola çikiyorum. Bizde kokuya neden olani bulup tedavi ettiricez insallah.
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 10:39
Neden kaynaklaniyormus aytug hocaya Göre ?
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 13:19
Slm arkadaslar hepsini okudum furkan swninkileride okudum

Kendi düsüncem su arkadaslar size baya bir agir haplar yazilmis ben hic iki Antibiotik birden almadim

Pantoprazol gaviscon su bu hepsinden aldim sizin gibi
Ama yanma gögüs agrisi ve asiri koku gecmemisti

Ve farkettigim su asiri diet yapmissiniz
Mide haplari almissiniz ve takviyeler
Diet ve mide haplari rahatlatmis sanirim özellikle diet

Bakin onun sebebide ayni bendeki gibi
Nasilmi az yedigimizde mide asidi reflü azaliyor Mide haplarida bastiriyor ve yukari az kaciyor kokunun azaldigida Bundan .

Yani belkide sizdede barrett-ösophagus olabilir tedavi olmanizi öneriyorum Mide girisine baksinlar ..

Ben suan Mide hapi kullanmiyorum yanma gögüs agrisi ve asiri koku gitti tam olarak gitmiyor ama

Doktorumda onu söyle acikliyor senelerce asid mide girisini zedelemis ve Doku degismis 3 4 ay sürer gecmesi dedi ..

Bide mide borusunun baktirin cok Antibiotik kullanimdan sonra mide borusu mantar meydana geliyor .. bende oldu
Hatta cok kormustum doktorum mide boru mantari yüzde 50 Aids olanlarda oluyormus cok korkmustum Aids Station gitmistim sükür Aids cikmadi fazla Antibiotik den olmus dediler

Devletin karsiliyorsa mide borusu mantarina baktirin
Ve barret ösophagus mide girisinin dokusuna baksinlar kirmizilik varsa kesin bendekinden ..

Mide haplarinin kisa süreli effektiv olmasi asiri diyet ve mide haplari mide girisini zedelemiyor bir süre boyunca ama birakinca yine yakiyor ve ayni problemleri yeniden geliyor bunu bana son mide doktorumda söyledi ztn
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 13:25
Orjinalini yazan: Tospik

Arkadaslar bagirsakla ilgili sorunlarimin çözümünü buldum ben, simdilik iyi gidiyor. Sorun yedigim ekmeklerde kullanilan ticari mayalarmis. Firindan eksi mayali ekmek alip yemeye baslayinca gaz, siskinlik, gurultu, sivi kivamli gaita sorunlarim geçmeye düzelmeye basladi.

Kesinlikle normal beyaz ekmek yememeli hiç kimse, nasil bir maya kullaniyorlarsa bagirsak florasini mahvediyor.

Tospik senin bagirsak promlerin bendeki ile ayni siskinlik soluk diski rengi sarigibi mide üstünde agrilar
Bende suan hic biri yok sibodan sonra yazilan ilaclar
Ise yaradi diski rengi normal diski rengibi artik siskinlikte kalmadi
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 13:36
Benim suan iki problemi kaldi dis ve bogazdaki kirmizi cikiklik Eger ondan sonra iylesirsem bilinki ana sorun barret ösophagusdu

Bogazimdaki cicikliginda gecmemesi asiri reflüymüs ztn oda gececek insl reflü kalmadi cünkü ..
Nasil bir ölcüm bu altug doktorun yaptigi sibo gibimi
Önce her 15 dk sonra her 30 dk da bir 3 Saat boyunca ?
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 14:34
Siringayla agzindan hava aliyor bir makineye takiyo yada koyuyo o havayi iste. Degerler çikiyor. Yanlis hatirlamiyorsam iste agzinda hangi gazlar baskin fln onu veriyo degerler. Ama çogu insan burda yazmis. Herkes ayni tedaviyi oluyor. Ve evet birkaç antibiyotigi beraber kullanmistim yanlis hatirlamiyorsam. Biraz agir bir tedavi. Kovit baslarinda olmustum ve ödüm kopmustu kovitmi oldum, noldu bana diye. Ama ilacin etkileriydi. Zaten benim yazdiklarimi okumussundur. Diger arkadaslar pek girmiyor sayfaya sanirim. Onlarda deneyimlerini yazabilir. Bu tedaviden sonra tamamiyla kurtulan varmi acaba.
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 14:51
Sibo gibi belkide sibodur yaptigi Islem
Ben sibo ve laktose icin gittigimde ayni Islem yapildi
Siringayla her 15 dk örnek Aldi sonra her 30 dk
3 Saat boyunca baslamadan öncede beyaz sivi bisey iciyorsun demi ?
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 14:55
Hayir ya bir kere sabah açkendi sanirim. Gidiyorsun siringayla bir seferde sadece agzindan hava aliyor. Bu kadar…
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 14:57
Kaderarkadaslar sanki benim sorunum gececek

Öyle gözüküyor mide hapi kullanmiyorum gastritis de cikmadi

Cürük dis var ve ciciklik onlarda giderince insl olcak

Imkanin varsa dediklerimi yap mide girisine baktir mide borusuna baktir mantar ve Doku degisikliligi icin

Doku degistiyse sürekli orda asid olusumu var demektir baska seylerlede baktirdinmi emin olunca amaleyat olun yoksa kansere cevirebiliyormus o Doku degisikliligi Allah göstermesin sana fotolarini atabilirim bendeki Doku degisikliligin korkutucu bisey
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 14:59
Haha harbimi cok kolaymis sanki palavra gibi geldi bana
Herkesin kendi bilecegi is
Bende laktose 3 Saat sürdü
Siboda 3 Saat sürdü
Hatta sibo arastirmasinda 3 farkli seye baktilar
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:00
Insallaahh insallah. Bende zaten sirasiyla yeniden muayne olucam. Yeniden üstüne gidicem ve bu sefer bulucam. Bende inaniyorum
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:02
Ben küçüktüm ve nette mucize gibi geldi. Görür görmez gittim. Ama sonradan bana da birçoksey saçma geldi. Denemeden anlamiyor insan. Ama söyle birsey de var. O antibiotikleri kullandiktan sonra hafifledigini hissettim. Ve dilimi siyirmayi ögrendigim için hafifledi koku. Allah için yani. Ama tedavi bence asla kisisel degil. Ve soruna yönelik degil.

Orjinalini yazan: Gececekinsl

Haha harbimi cok kolaymis sanki palavra gibi geldi bana
Herkesin kendi bilecegi is
Bende laktose 3 Saat sürdü
Siboda 3 Saat sürdü
Hatta sibo arastirmasinda 3 farkli seye baktilar
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:03
Tek sise havayla tehsis koymasi cok garib bende defalarca alindi ve sivi bir su verildi bakterilerin canlanmasi icin daha net sonuc icin
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:08
Dogru söylüyorsun evet ben cok antibiotik kullandigim icin mide borusunda mantar olustu cok fazla kullanmakta iyi degil 7 8 sene önce 3 kez bir ay arayla 3 kez kulllandim ve mantar oldu ... onada baktir herseyi Not et bende hersey notlu nereye gittigim hepsi esim yapior :)))

IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu