|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aromabaloncugum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2024 Saat 06:32 |
merhaba,
bu forumu buldugum için sevinmistim ancak 2 ay önce yazdigim ve ara ara girip cevap geldi mi diye baktigim konum/sorum silinmis. çok üzüldüm. ![]() yanlis bir sey mi yaptim? onu nasil geri getirebilirim, sizlerin görüsünü almak istemistim. ![]() |
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Toplam 3 mesaj var ve üçü de burda. Emin misiniz silindigine? tikla |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç kimsenin mesajini silmedim.
Yazdiginiz mesajlarin yerini kaydiriyorum. Sizler genellikle bir konuyu açarken önceden bu konu açilmis mi diye bakmiyor, yeni baslik açabiliyorsunuz. Sizden sonra gelenler arama yaptiginda daginik konular içerisinde kayboluyorlar. Yazdiklarinizi elinden geldigi kadar benzer basliklar altina kaydiriyorum. Hosuma gitmese, bos , hurafe bile olsa silmiyorum. Böylece derli toplu bir iletisim platformu olusturmaya çalisiyorum. Yeni bir konu açarken önceden açilmismi diye arattirin. Eger ayni veya benzer konu varsa altina yazmaya devam edin. Yeni baslik açmayin. Böylece yazdiklarinizi yazdiginiz yerde bulursunuz |
|
![]() |
|
aromabaloncugum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba özür dilerim silmemissiniz bulabildim simdi
arayip tarayip bulamayinca silindi sandim, afedersiniz... |
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |