|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ateş
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2025 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Mart-2025 Saat 12:23 |
Arkadaşlar 12 senedir bu sıkıntıyı çekiyordum mide, geniz bağırsak,ciğer,dişlerim her yere baktırdım artık ümidimi tam kesmiştimki Murat hocamın bir videosuna denk geldim ve dilimi tezleyince koku kayboldu 3. Günümdeyim oruçlu olduğum halde koku yok denecek kadar az bu forumdakilerin %90’ı ile sıkıntımız aynı dilinizi arkadan öne doğru fırçalayın mide bulantısı olacak ve dişlerinizi en az 3 dakika fırçalayın benim sorunum dil olamaz demeyin hemen hemen herkesin sıkıntısı dili ile kaynaklanıyor. Hepiniz İYİLEŞECEKSİNİZ.
DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ DİL TEMİZLİĞİ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |