|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Bagirsak ve mide kaynakli sorunlar | |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Bagirsak ve mide kaynakli sorunlar Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2013 Saat 13:22 |
Bunun için günde bir tane sarimsak yutulmasini önerenler var. Büyük olmasin ama bogaziniza falan takilir. Sorununun kaynagi mide ve agirsak olanlar ya da bundan süphelenenler gece yatmadan bir adet kullanabilirler. Aslinda sadece koku için degil bir çok seye faydasi var sarimsagin. Herkes saglik için kullanmali. InsAllah faydasi dokunan olur.
|
|
evian
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2013 Saat 20:45 |
babanne taktigi bunlar sorun mide bagirsaktaki mantar turevi sporlularsa en etkin cozum kudretnari ve çorek otu yagi yanisira bitkisel komur kullana bilirsiniz iyi gunler dilerim
|
|
Akyildiz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2016 Saat 05:43 |
son gastroenteroloji dr u na gittigimde isyanimdan beni dinleme erdemini gösterdi. Su an a kadar verdigim mücadelede çok yol aldim. fakat tam kökünü kaziyamamisim. söyle bir kesfim daha oldu ki onu da paylasmak istiyorum. Kizilay maden sodayi içince midem piyano çalmaya basliyor ve yogun bir gaz bosaltimi olmaya basliyordu. sonuçta da agiz kokusu sifirlaniyordu. fakat nereye kadar soda ile idare edilebilir ki. bu hikayeyi dr a anlattim. bagirsak veya mide de, her nerede ise bir gaz birikimi var demek ki diye düsündüm. Dr olusan gazin çözümü olarak bir ilaç yazdi. kullandigim gün etkisini gördüm. siddetle tavsiye ediyorum. Dicetel 50 mg. bagirsak ve mide gazina etki eden bir ilaç. üstüne basa basa söylemekte fayda var. Dr a danismadan almayiniz. saygilar.
|
|
Mkkk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Agustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2016 Saat 10:32 |
Bagirsak gazi ve safra ile ilgili herhalde endikasyonlarina baktim ...bende bikere dahiliye doktoruna gtmistim dedim ki strese ve sikintiya bagli midede gaz olusumu bagirsakta gaz olusumu var hocam dedim zaten karnimi dinledi mide bagirsak çok hareketli dedi endoskopi sonucuna bakmistir zaten gastro...reflu var demisti mide asidi dusurucu ve pankreoflat ( mide barsak ) gazi için ilaç vermisti pankreoflat ciddi anlamda gazi aliodu yani karnim habire gur gur etmiodu böle bi ilaç gibi gözüktü dicetel bana ama danismadan kullanilmaz tabi
|
|
I feel it comin
Üye Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 09:58 |
Merhaba burun alerjisi benim muzdarip oldugum bir konu. Belirtileri ve tedavisi ile ilgili çok güzel iki kaynak video buldum ve ayni sorunu yasayanlara yardimci olabilir. Bagirsak ve karacigerle iliskili olmasi da ilginç. Kisaca burundaki yapisal sorun ve bagirsak, karacigere etki eden seyler tüketerek alerji belirtilerini ortaya kaldirlabilecegini anlatiyor. Agiz kokusu ile ilgisi ise burnun çok fazla salgi yapmasi ve bogaza akmasi sonucu bogazda birikmesi kokmasi diye düsünüyorum.
1) https://youtu.be/adxAA28NpCs 2) https://youtu.be/nzOQkyKYEDQ |
|
ikimiz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Mayis-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2025 Saat 22:30 |
Arkadaslar merhaba,
Sibo teshisi konmus arkadaslar tecrübelerini buradan özetleyebilir. Birbirimize katki saglayabilecegimiz umuduyla; Depresyon, yüksek fodmap sonrasi davul gibi sislik, nefeste diski benzeri kokusu olan, bu üç semptoma sahip olanlar buraya yazabilir mi? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|