Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

GELECEĞİMİZ,EVLİLİK

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1698
Tarih: 26-Mayıs-2024 Saat 04:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: GELECEĞİMİZ,EVLİLİK
Mesajı Yazan: bıkkınnn
Konu: GELECEĞİMİZ,EVLİLİK
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2015 Saat 16:29
Merhaba ben şunu çok merak ediyorum. Daha erken,ama genel olarak;
Ya! Biz şu ağız kokusu olanlar,ve hiçbir çözüme ulaşmayanlar ve belki de hiçbir zaman ulaşamayacak olanlar. Geçiciden bahsetmiyorum ama her zaman,her daim ağzı kokan ve yanına yaklaşmaya çalıştığı herkesi olumsuz etkileyenlerden. Yani gerçekten hastalık olan ağzı her zaman iğrenç kokanlardan,benim gibi;bizler gibi.
Evet merak ettiğim şey şu:
Biz hiçbir zaman evlenemeyeceğiz bence. Yanlış anlamayın yani normal olarak insanlar yanımıza yaklaşamıyor,kim çeksin bu iğrençliği bi ömür,kim göze alsın? Sevgi,aşk da bu konuda bir yere kadar bence. Bizler bile dayanamazken başka birinin ağız kokusuna çekmeyen,bilmeyen bir karşı cins hiç anlamaz diye düşünüyorum. Ya da çok seviyorsa koku özelliğini tamamen kaybetmek için ameliyat olur,öyle evlenir. Öyle değil mi? Başka oluru yoktur herhalde bence bunun ya.
Ya da soruyorum: Dediğim gibi sürekli ağız kokusu çeken ama evli olan evliliğini sürdürebilen var mı?
Buna dayanabilecek böyle bir melek var mıdır bu dünyada?...



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2015 Saat 20:50
Turkiyede sanirim 1 evli cift agiz kokusu yuzunden bosanmislar googledan bakablirsiniz...

herkes bu sorunnuna cozum bulacak biliyorum ha 1 ayda ha 1 senede ama bulacak herkes...


Mesajı Yazan: compor
Mesaj Tarihi: 16-Mart-2015 Saat 21:55
Bence ilk izlenim hem biz hem karşı taraf için çok önemlidir. İlk görüşmede kötü kokan ve kendine güvenmeyen bir insanla gelecek düşünüleceğini sanmıyorum.

Uzun yıllar mutlu bir evlilik sürdürdükten sonra karısı veya kocası geçmeyen ağız kokusuna sahip olan çiftler var. Kimisi bunu kabullenip devam ediyor, kimisi dayanamayıp ayrılıyor.

Demek istediğim şu, ilk buluşmalara ultra hijyen ile kokuyu yok ederek gitmek iki taraf için de önemli. Bu bir hile değildir, sadece gerçekte kim olduğunuzu gösteriyorsunuz. Nasıl olsa kısa bir zaman sonra kokuyu farkedip ona göre kararını verecektir.


Mesajı Yazan: delux
Mesaj Tarihi: 17-Mart-2015 Saat 11:42
senin koku midedenmi geliyor Bikkinn ?


Mesajı Yazan: bıkkınnn
Mesaj Tarihi: 17-Mart-2015 Saat 20:18
nasıl bulunacak o çözüm ki? ne bir yılı ne bir ayı her yolu denedik. bir çözümü olsa; şunu şunu uygula,geçiyor diye. her şeyi yapmaya hazırım. ama yapabilecegim hicbir sey yok inanıb. ben de bıktım herkes tarafından koarca muamelesi görmekten. pis gözüyle bakılmaktan.
keske bir caresi olsa da hayatımız değişse,ama yok.
inşallah bir gün bizlerin de yüzü güler


Mesajı Yazan: bıkkınnn
Mesaj Tarihi: 17-Mart-2015 Saat 20:19
hiç bilmiyorum ki, bir bilsem bir anlasam nedenini. ama bence ikisi de olabilir


Mesajı Yazan: aysel
Mesaj Tarihi: 18-Mart-2015 Saat 22:31
Bence bu sorunu paylaşan iki insan birbirini anlar. Diğer türlü iki taraf içinde evlilik dayanılmaz olur diye düşünüyorum. Tabi kokunun şiddeti de önemli.


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 19-Mart-2015 Saat 20:47
Şu limon sarımsak kürünü bi deneyin ne kaybedersinizki?
Bir kişiye iyi gelse,iyileşse ne mutlu.


Mesajı Yazan: Gemi
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 20:04
Orjinalini yazan: bıkkınnn

Buna dayanabilecek böyle bir melek var mıdır bu dünyada?...


Melek kelimesi yanlış olmuş burda. sen, kokun ile bi başkasını rahatsız etmek ister misin ki karşındaki sana meleklik yapsın ? Yani, bizim mutlu olmamız için melek bulmamız değil sorunumuza çözüm bulmamız lazım.


Mesajı Yazan: Gemi
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 20:36
Orjinalini yazan: mahoni

Şu limon sarımsak kürünü bi deneyin ne kaybedersinizki?
Bir kişiye iyi gelse,iyileşse ne mutlu.

aradım ama forumda bulamadım, bu kür tam olarak nedir ?


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 22:10
2 lt limon suyuna 40 diş sarımsak ezip atıyorsun icine ve 25 gun kapalı bi alanda bekletiyorsun.Ama hergun de bi 10 saniye calkalıyorsun bunu.
25 gunun sonunda hergun sabahları kahvaltıdan bir saat once bir kahve fincanı iciyorsun.Ve koku gidiyor.Yani bende yok oldu ama belkide bende işe yaradı! Yinede hemen hayale kapılmayınki kırıklık olmasın uzulurum.Bi deneyin


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 22:12
Forumda Cuma adlı bir arkadas ta kullanmıstı ve cok iyi geldigini soylemişti.Zaten bende onun yazısından ogrenmiştim bu kürü...


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 07:16
Orjinalini yazan: mahoni

2 lt limon suyuna 40 diş sarımsak ezip atıyorsun icine ve 25 gun kapalı bi alanda bekletiyorsun.Ama hergun de bi 10 saniye calkalıyorsun bunu. 25 gunun sonunda hergun sabahları kahvaltıdan bir saat once bir kahve fincanı iciyorsun.Ve koku gidiyor.Yani bende yok oldu ama belkide bende işe yaradı! Yinede hemen hayale kapılmayınki kırıklık olmasın uzulurum.Bi deneyin



Değerli arkadaşlar genellikle böyle sohbetlerinizi bölmüyorum ama bu defa çok şaşırdığım için araya girmek istedim. Bu karışım sitrik asit içinde dialilsülfit tir ve kendisi bizzat kokuludur, saatler boyu kalıcı koku yapar. Nasıl oluyor da bunu uygulayınca koku kayboluyor? Acaba daha kötü kokmaya başlayınca eski kokuyu almaz mı oluyor burun?

Mahoni kardeşim bu reçeteyi ilk aldığınız kaynak kimdir? nedir? Sakın dalga geçmek anlamında size bunu vermiş olmasın? Suikast gibi veya şaka gibi falan vermiş olmasın?
-M



Mesajı Yazan: bıkkınnn
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 09:43
Orjinalini yazan: Gemi

Orjinalini yazan: bıkkınnn

Buna dayanabilecek böyle bir melek var mıdır bu dünyada?...


Melek kelimesi yanlış olmuş burda. sen, kokun ile bi başkasını rahatsız etmek ister misin ki karşındaki sana meleklik yapsın ? Yani, bizim mutlu olmamız için melek bulmamız değil sorunumuza çözüm bulmamız lazım.


Haklısın bak. Ama diğer kişiler de böyle mi düşünüyordur acaba çevremizdekiler? Ne de olsa hiçbir zaman bizim yaşadıklarımızı anlamayacaklar...


Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 10:53
Murat hocam banada bu kürü bi İBS hastası önermişti midende fazla helico vardır diye o koku olayınıda sordum 28 gün bekleyince Limon sarımsağın kokusunu kesiyormuş asidik özellik taşıdığı için


Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 11:49
Gerçekten !! Sorunumun kaynağı burun tıkanıklığı..sadece sağlıklı için bile sarımsak yemek istiyorum ama kokusu 2 gün geçmediği için yanına bile yaklaşmıyorum. Siz nasıl bunu içip dışarı çıkıyorsunuz arkadaşlar

ibrahim gökçek'in limon sarmısak karşımı ürünü var ondan yapmışsınız sanırım. Ama ev ortamında böyle bir karışım hazırlamak biraz riskli bence. Karışım bozulabilir sizi daha da hasta edebilir. Dikkat edin.

@Murat Hocam bu tarif internette her sitede yazar nerdeyse. Çok kişi de uyguluyor.



Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 14:06
youtube da bunun videosu var hocam, ender saraç tı sanırım tam emin değilim şu diyetisyen doktor anlatmıştı bu karışımı.


Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 17:39
Sarımsak kokuyu baskı yapıyor bence.Koku hala var ama sarımsak kokuyordur onuda almıyorsunuzdur.Nasıl soğan yedimi soğan kokuyoruz buda böyle bir sey sanmam etkisi var . Genellikle yaşlı insanlar ağızı kokuyor çünkü sabahlar sarımsak yedigi için kolesterolu düsmesi amaçlı her gün yaptıgı bir faaliyettir.


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 19:41
Bu karışım (bekletilmiş limon+sarımsak) zayıflamak için uygulanıyormuş.
-M


Mesajı Yazan: aysel
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 19:54
Murat hocam bu karışım için midedeki bakterınin helikobakterin kesin tedavisini yaptığı yazıyor. Yani sorunu bundan kaynaklanan arkadaslara çözüm olmuş bakteriyi öldürmüş olamz mi


Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 20:27
cuma sen kürü bitirmiştin merak ettim kilo da verdin mi??


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 19:03
Sayın Murat Hocam
Bu kürü,burada birkac arkadasın dedigi gibi tv ve internet ortamında zaten dolasıyor.Ayrıca ben bu kürü kullanan komsularımdan almıstım cok onceleri.Ama Cuma kardesimde denedigini yazınca bende uygulamaya basladım.Bu arada hadi diyelimki benim koku yetim arızalı,ama ev halkı da mı almıyor bu kokuyu!? Kac kişiye kokuyu sordum,bir nebze bile yok.Ama olsaydı da kullanırdım cunku ben bu kürü damarların etrafındaki yaglanmamıdır plaklanma mıdır,bu olumsuzlukları bertaraf ettigini soyledikleri icin iciyorum.Sanırım Aleho kardesimin dedigi gibi limon sarımsagın kokusunu kestigi icin koku kesinlikle yok oluyor.Saygılarımla


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 19:47
Değerli arkadaşlar
Sarımsak Allah'ın bizlere sunduğu bir mucizedir. Damar ve dolaşımı düzenleyen önemli üstün etkileri vardır. Dolaşımı artırarak impotanstan tutunuz saç dökülmesine, kalp hastalıklarından tutunuz kan lipitlerini gidermeye varıncaya kadar sayısız faydaları vardı. Sarımsağı yeyin için. Afiyet olsun. Mide ve bağırsaktaki bazı bakteriler üzerine engelleyici etkisi de bulunabilir. Bunlar ispatlanmış iddialardır.

2-3 hafta asitte beklettiğiniz zaman ağız kokusunu engeller dedikleri zaman bilgiyi akıl süzgecinden geçirmemiz lazım. Ben şüpheli karşılarım. Fakat siz fayda gördüğünüzü ifade ettiğinize göre denemek zararlı olmayabilir.
-M



Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 22:45
Ben de bu karışımın kokuya faydası olmadığına inananlardanım. Helicobacteri öldürmesi ise oldukça zor bence. Doktorlar helipak setini bile yazmak istemiyor " çoğu kişide h. pylori var, ülkemizde yaygın, ilaçlara karşı direnç kazandı" gibi görüşler var. Limonla sarımsakla ölecek olsa en başta doktorlar önerir bu yöntemi. Koku geçtiyse bile belki başka sebeplerden geçmiş olabilir.

Diğer başlıklara da baktım göremedim bu formülü kim hangi sitede öneriyor ?


Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2015 Saat 14:47
Hadislerde de evlenmek niyetinde olanların karşı tarafı araştırırken yada görmek niyetiyle gittiğinde ağız kokusuna dikkat edilmesi gerektiği buyuruluyor.

Yani zaten aksini düşünmek mantık dışıdır da... Kendi kokumuza dayanamazken bir başkasının buna dayanmasını beklemek büyük bir haksızlıktır. Adriana Lima gelse evlilik teklif etse ağzı çok kötü koksa nasıl evleneceksin ki? :)

Allah kurtulmayı nasip etsin...


Mesajı Yazan: Elifsu97
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 15:29
Burdaki herkesin nasıl sevgilim olcak nasıl evlencem bu kokuyla kim kabul eder diye düşündüğünü biliyorum kulağa çok deliice gelcek belki ama benim gibi olmayan biriyle evlendiğimde ömür boyu stres içinde olcağımı biliyorum buyüzden bana göre olan kendim gibi ağız koku mucadelesi veren biriyle evlenmek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu kokunuz varken evlenebilirmisiniz mutlu olurmusunuz?


Mesajı Yazan: Elifsu97
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 15:36
Burası evlilik proğramı değil bunun farkındayım ama Uzaktan takip ettiğime göre en güvenilir en ciddi gördüğüm forum bu olduğu için size yazmak istedim murat hocam buyuzden onaylarsanız çok mutlu olcağım


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 17:10
Orjinalini yazan: Elifsu97

Burası evlilik proğramı değil bunun farkındayım ama Uzaktan takip ettiğime göre en güvenilir en ciddi gördüğüm forum bu olduğu için size yazmak istedim murat hocam buyuzden onaylarsanız çok mutlu olcağım



Bir gün burada tanışarak arkadaş olan bir çift gelmişti bana. Yakışmışlardı.

Elifsu hanım rahat olun. Amacına uygun kullanıldığı süre boyunca burası evlilik programı olsa olmasa fark etmez.

-M


Mesajı Yazan: Elifsu97
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 17:21
Teşekkür ederim iyi ki varsınız🙏🏻


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 18:05
Herkes böyle cesaretli bir şekilde mesaj atmaz diye düşünüyorum!
Tebrik ederim sizi Elifsu hanım 🙏🏾
Kesinlikle mesajınıza katılıyorum. İnsanlar burada tanışıp evlenebilir.
Zaten dert aşağı yukarı aynı dert. Bir de az çok yazılarımızdan da birbirimizi tanıyoruz. Murat hocama da yaklaşımı için teşekkür ederim.


Mesajı Yazan: Elifsu97
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2019 Saat 21:39
@mahoni teşekkür ederim herkesin benim gibi net olmasını diliyorum


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 07-Kasım-2019 Saat 06:22
Müsaade ederseniz fikrimi söylemek istiyorum:

Ağız kokusu ayıplı kokular grubundandır. Yani sigara kokusu gibi değildir. Libidoyu baskılayan bir kokudur. Cinselliği engelleyebilir. Eşi iter.

Sizde ne kadar ağız kokusu bulunursa bulunsun, karşınızdaki kişinin ağız kokusu itici olmaya devam eder.

Örneğin sigara içen birisi eşindeki sigara kokusunu duymaz, tolere eder, duysa bile itici bulmaz. Ama ağız kokusu itici olmaya devam edebilir.

Böyle çiftler gördüm. Birbirleri ile dans bile etmek istemediklerini söylüyorlardı
-M


Mesajı Yazan: Elifsu97
Mesaj Tarihi: 07-Kasım-2019 Saat 07:58
Doğru söylüyosunuz hocam benim ağzım nekadar koksa bile arkadaşımın ağzının kokması beni çok ciddi rahatsız ediyor zaten bunu düşündüğümde ben bile rahatsız oluyosam diyorum ağzı kokmayan biriyle olarak ona bu haksızlığı kendimede bu stresi yapamam diyorum


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 07-Kasım-2019 Saat 13:22
Dedikleriniz de gerçek.
Peki ağzı kolan insanlar ne yapsın?
Ağzı kokmayan biriyle mi evlensin?
Bence ağzı kokan iki evlinin boşanma ihtimali,
çok düşüktür, evlilerden tek birinin ağzı kokması ile kıyaslanırsa!
Aynı dertten muzdarip olan iki birey, kokuyu tolere edebilir diye düşünüyorum.


Mesajı Yazan: şorti
Mesaj Tarihi: 09-Kasım-2019 Saat 18:35
bana bu mantıklı gelmedi açıkçası yani neden haksızlık olsun ki evlilik bir kabul meselesi
bu forum da olan ve tek tarafta bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi var evlilik nasip meselesi karşısındaki kişiyi eksik yada kusurları ilede kabul edebilir bir insan yada onun da başka bir kusuru olabilir bu tamamı ile bir kabul meselesi
aynı dertten muzdarip iki kişide evlenebilir tabi ki de fakat herkes için bir değil bu kadar kısıtlı bakmamak gerekir
ben bir bayan olarak bu gibi bir kusuru olmayan beni olduğum gibi kabul eden bir insanla karşılaştım ve benimle evlenmekte istedi fakat ben başka bir özel sebeble istemedim yani istemeyen ben oldum bu tip genel kanı oluşturmak hatalı olabilir evlilik bir nasip meselesi insanlar birlerini kusurları ile kabulde edebilir etmeyede bilir her iki seçenekte mümkün fakat kendimizi de bu kadar soyutlayıp kısıtlamalıyız bu herkes için genel bir kanı oluşturmamalı
evlilik bir kabul bir tercih meselesi bazen


Mesajı Yazan: şorti
Mesaj Tarihi: 09-Kasım-2019 Saat 18:48
o boşanma meselesine gelince evliliklerin bitmesinin bir çok nedeni var biz bu evliklik içerisindeki gerçek nedenini bilemeyiz bu sadece bir çok farklı nedenin içerisinden biride olabilir ve karşı tarafı özellikle incitmek üzmek ve basit bir intikam şeklide olabilir bunu bilemeyiz yoksa boşanmak için uygunca yazılacak ve hukuken kabul görecek çok sebeb var
ayrıca karısı kanser olunca sevgili yapıp sevgilisinide başka sevgili ile aldatanda var karısı hamileyken onun bu geçiçi durumunda şikayet edip aldatanda boşayanda yani bizim gibi kusura sahip bir insanın evliliği illaki boşanma ile sonuçlanacak diye birşey yok
elbetteki bu durum evlilik içi zor bir durum ciddi boşanma sebebide olabilir fakat herkesinde nasibi ayrı bunuda değerlendirmek lazım


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 09-Kasım-2019 Saat 20:33
Mesela ben;
Şuan çok sevdiğim biri var ve empati kurdum. Yani ağzı koksaydı, kesinlikle umurumda olmazdı. Hatta bazen, keşke koksa’ diyorum.
Sonra, ‘ yok yok, buna hakkım yok’ diyorum.
Ama şunu biliyorum, okadar seviyorumki ağzı koksa umurumda olmaz.
Belki ikimizin de ağzı koksaydı ortak bulmuş gibi sevinirdim.
Sanırım aşk herşeyi ya hafifletiyor ya da siliyor tamamen!
Şiddetine kalıyor işte aşkın bana göre🙏🏾


Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 10-Kasım-2019 Saat 00:06
İzmir'li hanımefendi varsa özel mesaj atabilir.


Mesajı Yazan: anamuur
Mesaj Tarihi: 10-Kasım-2019 Saat 22:36
Benim 7 yıllık erkek arkadaşım var bugün de görüştük eli burnundan gitmiyor. Arkadaşlar kendinizi iyice yalnızlığa itmeyin hayat sevince güzel bu denli hayatınızı her şeyden soyutlamayın bazen diyorum konuşsun insanlar pis desinler bana diyorum sonuçta ben elimden gelenin fazlasını yaptım bu konuda tek başıma aile desteğim olmadan. Ne yapalım biz ister miydik böyle kokmayı bugün kötü oldum ağlayasım geldi erkek arkadaşımın yanında ama ne yapayım geçmiyor koku. Evlilik konusuna gelince maşallah arkadaşım istiyor ben biraz daha bekleyelim diyorum ama evlendikten sonra benim psikolojim ne olur bilemedim :( mersinde olan özellikle bayan arkadaşımız varsa görüşmek isterim


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 11-Kasım-2019 Saat 11:59
Psikojenik ağız kokularının neredeyse tamamına yakın bölümü nü bekar-dul-ayrı yaşayanlarda görüyorum.

Evlenince psikojenik ağız kokuları kayboluyor


Mesajı Yazan: anamuur
Mesaj Tarihi: 11-Kasım-2019 Saat 18:22
Hocam keşke benimki de psikolojik olsa kiminle konuşsam elleri burunlarında artık erkek arkadaşım da bıkmış gibi eli burnunda yüz ifadesi değişiyor Allah hepimize acil şifalar verir inşallah


Mesajı Yazan: mrve
Mesaj Tarihi: 11-Kasım-2019 Saat 21:28
Bu konuyu ben de çok düşündüm ve iyileşmeden gerçek bir evliliği bilemiyorum.
Ama bizim için mantıklı olan bana kalırsa “mantık” evliliği. İnsanların yatak odaları hakkında konuşmak oldukça gereksiz. Ama olmak zorunda değil. Bence bizim için mantıklı olanı yapmamız lazım. En azından iyileşene kadar.


Mesajı Yazan: Güşta
Mesaj Tarihi: 20-Kasım-2019 Saat 15:14
Elifsuya katılıyorum neden olmasın ki ?bizi bizden başka kim anlar?


Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2020 Saat 02:58
İzmir'de ikamet eden hanımefendi varsa benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.


Mesajı Yazan: Belinda
Mesaj Tarihi: 28-Mayıs-2020 Saat 23:53
Çevremde birisi esinden bosandı ve sebebide ağzı kokuyomuş gercekten insanlar bu yuzden bosanabilio evlenirken karsinizdakine seffaf olun benim boyle bi sorunum var die kabul ederse evlenin ki bana kalırsa halitozis hastasi biriyle evlenmk ki mucadele ve anlayıs birlikte olsun.Yani ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen ~ask evliligi yerine mantik evliligi yapmak; belki hayatı kolaylastırr

-------------


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 29-Mayıs-2020 Saat 10:21
İstanbuldan konuşmak, dertleşmek isteyen olursa ben hazırım.
Evlilik olması gerekmiyor! Birbirimize katkımız olabilir, hastalığımızla ilgili bilgi alış verişi olabilir. Bir de insan daha rahat konuşabiliyor dertlerini, kendisi gibi aynı dertten muzdarip biriyle.
Ben yüzyüze de görüşebilirim. Dediğim gibi, benim amacım evlenmek değil, problemimiz konusunda yararlı olabilmek.


Mesajı Yazan: Ahmetalp
Mesaj Tarihi: 03-Haziran-2020 Saat 13:07
Bende kendimize denk biriyle evlenmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Ankara yaşayan arkadaşlar iletişime geçebilir.


Mesajı Yazan: Selin51
Mesaj Tarihi: 06-Haziran-2020 Saat 20:20
Merhaba buraya yazmak için çok düşündüm emin olmak istedim kendimdn belki bir gün geçer dedim böyle bir şeye gerek yok ama şimdi çok kararlıym çünkü kokum geçse bile psikolojik olarak bu durumu kolay atlatıp normal biriyle evlenebilirmiyim sanmıyorum o yuzden benim gibi biri tercihim.25 yaşındayım hemşireyim nigdede yaşıyorm fakat bulunduğu yerin benim için önemi yok .nerdeyse orda yaşabilirim mesleğimden ötürü iş bulma sıkıntısı yaşacağımı sanmıyorum.Yalnız ricam 25 yaş altı kesinlikle yazmasn olgun biri ve buna gerçekten hazırsa tanışmk isterim.ve merak ediyorum burdan paylaşan arkadaşlar içinizde burdan tanışıp sevgili olan nişanlanan evlenen var mı sizin fikrinizi almak istiyorum


Mesajı Yazan: sadecebiri
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2020 Saat 23:40
Dikkatinizi bana verin ve bu yazıyı okuyun.

Sizin bu siteye girmenizin nedenini BİLİYORUM çünkü bende aynı problemi yaşıyorum. Sana bu SORUNU kabullen demiyorum fakat şunu bil:

BİR HASTALIIĞIN VARSA VE BU SENDEN BAĞIMSIZ ŞEKİLDE GELİŞTİYSE BUNUN İÇİN KENDİNİ HARAP ETME.

Evet bu sıkıntılar çok zor bunu biliyorum... Sosyal ortamlara girememek, sevgili hayallerini unutmak ve rahat olamamak...

Eğer SANA VERİLEN GÖREVLERİNİ YAPIYORSAN aklına şunu getir: EVET BEN KENDİME DÜŞENLERİ YAPIYORUM. BEN BİLİNÇLİ BİR KİŞİYİM. DÜNYADA ÇOK FARKLI SIKINTILAR OLABİLİR; BENİM YAŞADIĞIMDA BUNLARDAN SADECE BİR TANESİ. BENİM ÇEKTİĞİM SIKINTILARI ÇEKEN ÇOK İNSAN VAR BUNLARIDA BİLİYORUM. AMA BENİM FARKIM ŞUNU KENDİME DÜSTUR EDİNMEM : BENİM VÜCUDUMDA EĞER KENDİ İRADEM DIŞINDA BİR ŞEY OLUYORSA BUNUN İÇİN YAPMAM GEREKEN AĞLAMAK, SIZLAMAK VEYA KAHR OLMAK DEĞİL, ZAMANIN BANA VERDİĞİ ÖLÇÜDE GEREKENİ YAPMAKTIR. BİR ŞEYİ GEREKENDEN FAZLA TAKARSANIZ BU SORUN YARATMAYA BAŞLAR. ŞÖYLE BİR ÖRNEK VERMEK İSTERİM: 13 SAYISINA KARŞI BİR KORKUSU BULUNAN KİŞİ 13'ÜN BULUNDUĞU YERLERDE RAHAT HİSSETMİYECEKTİR (mesela 13 numaralı oda). FAKAT İNSANA BU SIKINTIYI YARATAN 13 SAYISI MIDIR ? YOKSA KENDİSİNİN 13 SAYISINA OLAN YANLIŞ İNANCI MIDIR ?
İŞTE AYNEN BÖYLE ARKADAŞLAR.

HEPİMİZ AYNI ŞEYİ YAŞIYORUZ VE SIKINTISINI ÇEKİYORUZ. DİŞLERİNİZİ DOĞRU FIRÇALIYORSANIZ, DOKTORA GÖRÜNDÜYSENİZ VE ZİHİN OLARAK BERRAKSANIZ ARTIK SADECE DOĞRU ÇÖZÜMÜ ARAYIN. BUNU YAPARKEN İSE REHAVETE KAPILMAYIN. SİZİN VEYA BENİM ÇEKTİĞİM SIKINTILARIN 100 KATINI DAHA BETER ÇEKENLER VAR. KİMİ AÇLIKTAN ÖLÜYOR, KİMİ KATLEDİLİYOR KİMİ KİMİ KİMİ... ANLATMAYA GEREK YOK BU KONULARI

'''
Zihnini bedeninden daha güçlü kılarsan
Bedeninde zihnin kadar güçlü olmaya çalışıcak
'''

SABIR VE FİİL BU İŞİN ÇÖZÜMÜ
Yanlış bir şey yazdıysam özür dilerim
saygılar, sevgiler


Mesajı Yazan: Umt0
Mesaj Tarihi: 27-Haziran-2020 Saat 16:23
Ben de kendime uygun birisiyle olmak isterim.


Mesajı Yazan: hakan001
Mesaj Tarihi: 29-Haziran-2020 Saat 20:38
Özelden yazdım bakabılırsenız sevinirim


Mesajı Yazan: hakan001
Mesaj Tarihi: 30-Haziran-2020 Saat 11:33
Ben de uzun zamandır bu konuyu düşünüyordum. Önceleri iyileşirim ümidi sonraları da aman ne olacak tek yaşarım boşvermişliği vardı. Ancak yaş ilerledikçe insan birisi ile olmak istiyor. 92 doğumluyum kamu görevlisiyim. İlla evlilik olacak diye birşey yok dertleşmek konuşmak için bile yazabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler dilerim.


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 07-Temmuz-2020 Saat 15:40
Arkadaşlar merhaba
Diyelim ki buradan iki arkadaş tanışıp evlendiler.
Ve birkaç ay, ya da yıl sonra eşlerden biri iyileşti.
Ağzı kokmaya devam eden eşini boşamaz mı?
Ya da eşinin bu durumuna dayanma iradesi gösterir mi?
Yoksa ne olursa olsun yola devam mı der?
Aklıma geldi paylaştım ihtimalleri, ne dersiniz, yanlış ihtimaller mi?


Mesajı Yazan: Notsniw
Mesaj Tarihi: 08-Temmuz-2020 Saat 16:03
19 yaşındayım adım can antalyada yaşıyorum konuşmak dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz..


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2020 Saat 06:52
Çöpçatan sitesi gibi olduk :-)
Bu işi özelden halledin mümkünse


Mesajı Yazan: Anonim
Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2020 Saat 22:46
Bende Ankaradanım. Fakat artık ne evlilik ne okul hevesim kalmadı her an bunu düşünmekten bıktım. Çok yorulmuş hissediyorum. Bilmiyorum bir gün kurtulur muyuz:((


Mesajı Yazan: Umt0
Mesaj Tarihi: 28-Ekim-2020 Saat 15:35
Bu savaşı daha ne zamana kadar verceğimi bilmiyorum bir gün kurtulcağım ve artık hayatıma devam edeceğim dememin üstünden yıllar geçti ama benim sorunum geçmedi geçen tek şey zaman oldu daha ne kadar bekleyeceğiz daha ne kadar zamanımızı vereceğiz daha ne kadar bir çok şeyden vazgeçeceğiz .hocam demişiniz özelden halledin ama ben kimseyi tanımıyorum kime ne diyebiliriz başka nereye yazabiliriz :(


Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 28-Ekim-2020 Saat 19:39
Orjinalini yazan: Umt0

.....hocam demişiniz özelden halledin ama ben kimseyi....(



Kız arkadaş bulma işini özelden halledin dedim
Ağız kokusu üzerine yazışmanızı özelden halledin demedim


Mesajı Yazan: Bitsin artık
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2020 Saat 23:29
Arkadaşlar gecenin bir vakti yazıyorum bunları çünkü yine yeni yeniden çok umutsuz hissediyorum ve içimi dökebildiğim tek yer burası.. Merak ediyorum açıkçası özel hayatınız nasıl? Sevgiliniz var mı varsa nasıl bu sorun varken yürütebiliyorsunuz? Veya evli iseniz eşinizle aranızda problem olmuyor mu çünkü gerçekten biz bile katlanamıyoruz bu kokuya. Kusura bakmayın lütfen kimsenin özel hayatını sorgulamak bana kalmaz tabii ama ben şuan erken olsada ilerisini düşünmeden edemiyorum şuan bu sorunum olmasaydı konuşmak istediğim ve bana da ilgisi olan insanlar var ama yok yani bu şekilde yürütemeyeceğimi de çok iyi biliyorum çünkü bendeki koku hafife alınacak bir koku değil bu yüzden hep istesem bile reddediyorum.Bu konuda fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim çünkü daha gencim ve belki sizin fikirleriniz kafamdaki bazı düşünceleri değiştirir ve bana yol gösterir.. Sağlıcakla kalın.


Mesajı Yazan: Hope24
Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2021 Saat 20:33
20 yaşında olmamam rağmen çok sosyal bir çevrem var işimde de gayet iyiyim ama insanlarla konuşurken,işimi yaparken bile sürekli bir çekingenim koku bana da geliyor, ve bu beni rahatsız ediyorsa çevremi nasıl etmez ki?
İşim gereği konuşkan ve girişken olmam gerekiyor ama yer yer bu bana engel oluyor
İstanbul da oturan arkadaşlarım varsa yazabilirler dertleşmek konuşmak isterim bizi anca bizden olan anlar..

-------------
Umutsuz vaka



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat