Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Flagyl ile agiz kokusu gecenler

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1751
Tarih: 13-Mayıs-2024 Saat 16:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Flagyl ile agiz kokusu gecenler
Mesajı Yazan: ncort
Konu: Flagyl ile agiz kokusu gecenler
Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2015 Saat 21:15
Diger konuya pek bakan olmuyor galiba o yuzden buradan yazayim az dikkat ceksin :D

Flagyl agiz kokumu saniyorum %100 gecirdi. Saniyorum dedim cunku birine sormadim. Sabah uyandigimda agzimin les gibi bir havasi vardi boyle sanki kokuyormus gibi geldi bugun ama hohladigimda hicbir koku yoktu. Her sabah uyandiginda normal olan agiz kokusunu bile gecirdi yani.

Kafama takilanlar sunlar.

Benim burnumun ici kokardi ama burnumdan koku gelmezdi. Simdi de burnumun ici kokuyor ama agiz kokum yok. Bu demek oluyor ki burnumun icinin kokmasiyla agzimin kokmasi arasinda bir baglanti yok?

Ote yandan bu ilac dilimde pasi gecirmedi ama koku yok. Oyleyse her dil pasi koku yapacak diye birsey yok mu?

Simdi bu ilac bana %100 faydali geldiyse sorunlari daraltmayi dusunuyorum. Sindirim sisteminde mi sorun var bunu anlamak icin yapabilecegim birseyler yok mu?

Ayrica ilaci en fazla kac gun kullanmam gerekiyor? Cunku Flagyl kullanipta agiz kokusundan tamamen -ilaci biraksa da- kurtulanlar varmis.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2015 Saat 18:14
Burnum biraz akmaya basladi ve geniz akintim olmamasina ragmen bu ilacla birazcik geniz akintisi yasiyorum. Sanki burnum biraz calismaya basladi. Goz kurulugumda azalma var.

Tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olun sizce bendeki sorun ne gibi gorunuyor?


Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2015 Saat 19:40
Evet dil pası ile ağız kokusu her zaman uyumlu olmayabilir. Çevremde örnekler var.

En anlamadığım ilaç flagyl şu forumda. Kimin ne sorunu varsa geçiriyor hiç ayırt etmeden. Ben kullanmaya cesaret edemedim hala. Hatta aldım duruyordu evde.
Kullanımına bağlı vücutta (dilde de) candida mantarında çok fazla çoğalma olurmuş. Mantar da en ağır koku kaynaklarından benim bildiğim. Nasıl yok edilir vs. bunlar önemli.




Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2015 Saat 20:35
Flagyl helibakter pilorisini tek basina tedavi edebilir mi?


Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2015 Saat 00:30
Orjinalini yazan: effect

Evet dil pası ile ağız kokusu her zaman uyumlu olmayabilir. Çevremde örnekler var.

En anlamadığım ilaç flagyl şu forumda. Kimin ne sorunu varsa geçiriyor hiç ayırt etmeden. Ben kullanmaya cesaret edemedim hala. Hatta aldım duruyordu evde.
Kullanımına bağlı vücutta (dilde de) candida mantarında çok fazla çoğalma olurmuş. Mantar da en ağır koku kaynaklarından benim bildiğim. Nasıl yok edilir vs. bunlar önemli.



nasil yani bu flagly denen ilaci kullaninca mantarlar cogalma ihtimali mi varmis?


Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2015 Saat 12:53
Bu flagly kıllanınca mantar çoğalma olayını anlatayım flagly antibiyotik olduğu için sadece zararlı değil bağırsaklarda ki faydalı (probiotik) bakterileri de öldürüyor böyle olunca bunu fırsat bilen zararlı bakteri ve mantarlar özellikle kandida çoğalmaya başlıyor ve sindirim sistemi hastalıkları başlıyor örneğin ibs ve bu çok berbat hastalıktır konuştuğum ibs hastaları var gaz sorunu olan v o kişiye sordum onun dilide beyazmş ağız kokusu varmı dedim sadece sabahları biraz oluyo dedi diş macunuyla geçmedini diş macunnda yapıştığını söyledi yani bizimde sindirim de problem var şahsen bende ibs hastasıyım ve aynı zamanda ağız kokusu var benim düşüncem bizim tükürük bezi çalışmıyor veya midedeki helikopter aynı zamanda su içip yutkunduğumda boğazım da koku oluyo dimi iyice dışarı çıkarımcada aynı dili temizlemeye gelince beyaz dişmacunu kullanmayın yapışıyo dile tavsiyem parodontaks orijinal kullanın dilde beyazlık bırakmıyo diş içinde çok faydalı


Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2015 Saat 01:16
Evet dilimin beyaz olan kisimlarinin beyazlik orani artti. Yani beyaz olan kisimlar gitmedi ama renkleri dahada beyazlasti ama koku yok. Anneme soracagim %100 dogrulugunu ispatlamak icin ama utaniyorum :) Elimi yalayayim, tukurugu bekletip koklayayim falan hic bir koku yok. Koku varsada ne yediysem az ondan kokuyormus gibi.

Ikinci farkettigim ise ellerim ustunde catlaklar olustu beyaz beyaz. Hani aogukta kalir elleriniz kurur beyaz beyaz olu derileri gorursunuz iste bu ilaclada ellerimde nedense boyle birsey olustu. Yararli seyleride oldurdugunden sanirim.

Ucuncu farkettigim ise aynada burnum icine baktigim zaman gordugum et midir kikirdak midir her neyse o kuculmus. Sanirim kikirdak ama o. Ust tarafta.


Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2015 Saat 14:55
Flagyl birakinca koku geri geldi ama cok uzulemedim cunku koku yokkende bunca yilin verdigi korkuyla koku varmis gibiydim :D


Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 28-Nisan-2015 Saat 19:07
Birde dilimin onlerinin yanlarida beyazladi. Sanirim meydani bos bulan bakteriler artti :D


Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 01-Mayıs-2015 Saat 16:13
Eskiye dondum. Yani onlerde beyazlik falan yok. Eakiden neyse simdide o. Dilimin arkasi beyaz ve koku yapiyor. Haber vereyim dedim. Ilaci ilk biraktiginiz gunler bakteriler artiyor sanirim.


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 01-Mayıs-2015 Saat 20:05
Sanırım anti,ler once bakteriyi bi sersemletiyor ama yıkamıyo.Bırakınca da bu sefer bakteri kaybettigi askerleri tekrar kazanmak icin efor sarfedince,koku artıyor bir sure.
Sonrasında tekrar istikrarı calısmaya baslıyor.
Hehehe çizgi film gibi oldu


Mesajı Yazan: vekol
Mesaj Tarihi: 02-Mayıs-2015 Saat 14:23
Beyler ağız kokusunun sebebi.kesinlikle bağırsaktaki mantarlarmış!!!!! Bende 6 yıldır çekiyorum ve Araştırmalarim sonucu yeni bilgiye ulaştım flagyl i kullanınca kokunun geçmesinin sebebi ise mantarları öldürme sebebi ben suanlık doktora gittim bağırsaklarımda mantar var dedim önceden tahlil yaptırdı sonra kontil ilacını yazdı bugün kullanmaya başladım gelişmeleri yazıcam..


Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 02-Mayıs-2015 Saat 23:00
Bekliyoruz. Ac kalinda dil pasinin degismesi beni acaba sorun burunda degil mi dusuncesine goturdu.


Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 03-Mayıs-2015 Saat 21:33
vekol bekliyoruz gelsmeleri yanliz flagyl i biraknca koku gelen arkadslar varmis... sizde de olcak mi bakalim

bende bagirsakta mantar yok test yaptim kendim evde sabah ac karnina suya tukurdugumuzde dibe cokmuyorsa temiziz

eger dibe biseyler iniyorsa ahtopot bulut tarzi gorunumdeyse bagrsaklarda sorun var demektir


Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 03-Mayıs-2015 Saat 22:44
Kollaidal gümüş kullanmak istiyorum artık, ama iyi bir marka bilmiyorum. Çok güçlü ve "yan-etkisiz" bir ürünmüş -tabi dozajı abartılmaz ise-


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 04-Mayıs-2015 Saat 22:45
Mehmet kardes nedir bu Kollaidal gumus?


Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 05-Mayıs-2015 Saat 22:42
Yakında bir şeyler yazacağım umarım işe yararsa 5-6 gün daha bekleyin


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 07-Mayıs-2015 Saat 17:20
eyvallah kardes.hep bekliyoruz zaten


Mesajı Yazan: barzo
Mesaj Tarihi: 03-Mart-2016 Saat 11:09
S.a beyler bu illeti yaklaşık 3-4 yıldır çekiyorum dilimin üzerinde pas kemik eğriliği faranjit sinüzit reflü rahatsızlıklarım var lakin nidazol kullandım geçen hafta ilk gün ağız kokusu kesildi ve ilacı günde 1 tane kullanıyodum süper etki yeniden doğdum sanki koku %90 azaldı lakin ilacı bıraktım 1 gün sonra tekrar başladı yani bu sorun nerden kaynaklanıyo ne yapmamız lazım nidazol nereye tam müdahale yapıyoda bu koku geçiyo tam bilgi istiyorum lütfen yardım ediniz hocalarıma sesleniyorum bilen kardeşlerime ve bu illetten kurtulanlara lütfen yardım edin bi gün cinnet getiricem kafayı sıyırıcam bütün psikolojim kimyam bozuldu resmen takıntı haline geldin yemin ediyorum resmen asosyal bi kişiliğim var ne kadar doktora gittiysem allahı bildiği gibi yapsın bunları hiç birinin umrunda değil allahım sana geliyorum :(


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 03-Mart-2016 Saat 19:36
Barzo bugun paylastıgım bir metodu oku ve dene sana da yararı olacaktır eger burun kaynaklıysa kokun.


Mesajı Yazan: Nesrin çelik
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2016 Saat 07:43
Merhaba 34 yaşındayım ve ağız kokusu problemini kendimi bildim bileli yaşıyorum. Yazını okuyunca çok iyi anladım seni.ağız lokum aşırıydı benimde inan bunu bastiricagini düşünüp günde 1 paket sigara içiyordum aslında dahada cogaltiyordu kokuyu. Flagyl ilacı okudum ve denedim inan ilk icmede o keskin o berbat ağız kokun gitti.nasıl mutluyum tahmin ederler aynı sıkıntıyı yaşayanlar. 2 gün içtim 4 gün ara verdim ve hala ağız kokum yok.reçetesiz aldım 12 tl di sanırım. Bence denemelisin. Benim ağız kokum gittiyse herkesinki gider.


Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2016 Saat 22:09
Arkadaslar kesin birsey soylemek istemiyorum fakat bu nidazol veya flagyl oksijensiz ortamda ureyen bakterilere etki ediyor burun ile ilgili sorununuz varsa onun ustune gidin biraz burun tikanikligi varsa burun boslugunda bakteri ureyebilir


Mesajı Yazan: Hadiyuregimegay
Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2020 Saat 22:14
Orjinalini yazan: mahoni

Barzo bugun paylastıgım bir metodu oku ve dene sana da yararı olacaktır eger burun kaynaklıysa kokun.


Mesajı Yazan: tasteof
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2021 Saat 12:37
merhaba,

ben de yıllarca her yıl artan ağız kokusundan muzdariptim.
doçentlere proflara gittim, endoskopilere girdim ilaç,antibiotik, şurup, koca karı işleri bir sürü şey kullandım ama geçmedi.

en son çaresizce gittiğim doktor gaitada bakteri olmadığını söyledi, flagyl yazdı. ilaç bitti ve ağız kokusundan eser yok. sabah uyandığımda bile ağzım kokmuyor. mutluluğumu anlatamam. umarım ilerleyen zamanlarda tekrarlamaz.

bir şey sormak istiyorum yalnız, flagyl kullanınca geçtiyse bunun sebebi neydi ? ve bu durumun deva me tmesi için neler önerirsiniz ? malum her zaman antibiyotik olan flagyl kullanamam.


Mesajı Yazan: Uğur
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2021 Saat 12:45
Kardeşim ilacı bırakalı kaç gün oldu?


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 25-Kasım-2021 Saat 17:28
Gaitada bakteri olmadığını mı yoksa olduğunu mu söyledi? Bakteri yoktuysa neden flagyl verdi?


Mesajı Yazan: tasteof
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2021 Saat 09:08
ilacı bırakalı 9-10 gün oldu.

gaitada helikobakter çıkmadı.belki başka bakteri görmüş olabilir.





Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2021 Saat 09:49
Ne doktoruna gittiniz? Mide bağırsak mı, dahiliye mi?


Mesajı Yazan: tasteof
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2021 Saat 12:19
Orjinalini yazan: Tospik

Ne doktoruna gittiniz? Mide bağırsak mı, dahiliye mi?


gastroentroloji doktoruna gittim.

doktor sadece gaitaya baktı 3beş soru sordu. daha önce endoskopi yaptırdığım için tekrar istemedi.

flagyl kullan geçmezse yapacak bir şey yok diyip başından savdı aslına bakarsanız. ama o ilaç işe yaradı bende.



Mesajı Yazan: Ggggg
Mesaj Tarihi: 01-Aralık-2021 Saat 18:04
Flagy kendimizde alabiliyor muyuz? Bide kullanımı nasıl. Nasıl kullanmak gerekiyor


Mesajı Yazan: tasteof
Mesaj Tarihi: 02-Aralık-2021 Saat 13:59
Orjinalini yazan: tasteof

Orjinalini yazan: Tospik

Ne doktoruna gittiniz? Mide bağırsak mı, dahiliye mi?


gastroentroloji doktoruna gittim.

doktor sadece gaitaya baktı 3beş soru sordu. daha önce endoskopi yaptırdığım için tekrar istemedi.

flagyl kullan geçmezse yapacak bir şey yok diyip başından savdı aslına bakarsanız. ama o ilaç işe yaradı bende.



bana doktor yazmıştı 1 kutu, bitirdim.
günde 2 defa 12 saatte 1 tok karnına.


Mesajı Yazan: lioresal
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2023 Saat 15:51
İyi günler flagyl 500mg kullansam ağız kokusu na iyi gelir mi yoksa çok etkili değil mi


Mesajı Yazan: kaderarkadaşlar
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2023 Saat 16:31
Kullandığınız süre zarfında gidiyor ama sonrasında hemen geri geliyor. Siz yinede bir şansınızı deneyin. Fakat doktor kontrolünde kullanmalısınız.


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2023 Saat 20:02
Abi deli olacam yaaa. Tatile gittim, evde 2-3 yıllık bi ilaç buldum, bu ne diye prospektüsüne baktım, bağırsak içinmiş, turist ishalı denen ateşsiz, bulantısız ishal tedavisinde kullanılan bir antibiyotik.

Tatilde sabah akşam birer tane yuttum, ne koku kaldı ne bi şey. Bağırsaklardaki mikropları öldüren bi ilaçmış, flagyl de aynı bunun gibiydi, ilacı kesince koku geri geliyordu, muhtemelen bunda da aynısı olacak.

Pek çoğumuzun sorunu bence bağırsaklarda.


Mesajı Yazan: kaderarkadaşlar
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2023 Saat 21:59
Anlatmaya çalıştığım şey aynen bu. Antibiyotik kesin çözüm değil ama sorun bağırsak gbi görünüyor. Candida olduğunu düşünüyorum. Sabah aç karınla suya tükürdüm ve örümcek ağı gbi oldu 🤢Antibiyotiksiz çözmemiz lazım. (Bu arada bende ne bulsam içiyorum sjsjsjs işe yarar belki diye )


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 01-Ağustos-2023 Saat 14:14
Orjinalini yazan: kaderarkadaşlar

Anlatmaya çalıştığım şey aynen bu. Antibiyotik kesin çözüm değil ama sorun bağırsak gbi görünüyor. Candida olduğunu düşünüyorum. Sabah aç karınla suya tükürdüm ve örümcek ağı gbi oldu 🤢Antibiyotiksiz çözmemiz lazım. (Bu arada bende ne bulsam içiyorum sjsjsjs işe yarar belki diye )


Murat hoca sudaki tükürük testinin palavra olduğunu söylemişti, suya tükürüp de candida çıkmayan kimseyi görmedim ben.

O değil de denizde yüzünce ağzımdan burnumdan, genzimden giren tuzlu deniz suyu da inanılmaz ferahlattı, tatilde kokunun gitmesini biraz da buna bağlıyorum ben.

İnatçı koku sorunu olanların hem genizlerinde hem bağırsaklarında sorun var bence.

Murat hocam yanına bir operatör KBB uzmanı bir de mide bağırsak uzmanı alıp bu konuya eğilseler eminim 3 ayda çözerler.

Migrostan deniz tuzu alıp kaynamış ve dinlenmiş suda eritip burnuma çeksem diyorum acaba deniz suyu etkisinin aynısını yapar mı? Nasipse deneyeceğim en kısa zamanda.


Mesajı Yazan: kaderarkadaşlar
Mesaj Tarihi: 01-Ağustos-2023 Saat 15:20
Deniz suyu bana da iyi gelmişti sanki. Dediğin gbi olabilir. Enteresan bir şekilde tüm semptomlar bende mevcut.burun epriliği bademcik geniz…. Bağırsakla mideyi de biz dahil ediyoruz kesin bişeyler vardır diye. Hangisine yönelsem diye şaştım kaldım ya.
Bu arada sinüs rinse kitleri var zaten. Oda deniz tuzu diye biliyorum. Hem kullanımı daha rahat. Bak istersen


Mesajı Yazan: lioresal
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2023 Saat 13:40
Flagyl de penisilin var mı


Mesajı Yazan: Melis
Mesaj Tarihi: 29-Eylül-2023 Saat 13:57
Orjinalini yazan: tasteof

merhaba,

ben de yıllarca her yıl artan ağız kokusundan muzdariptim.
doçentlere proflara gittim, endoskopilere girdim ilaç,antibiotik, şurup, koca karı işleri bir sürü şey kullandım ama geçmedi.

en son çaresizce gittiğim doktor gaitada bakteri olmadığını söyledi, flagyl yazdı. ilaç bitti ve ağız kokusundan eser yok. sabah uyandığımda bile ağzım kokmuyor. mutluluğumu anlatamam. umarım ilerleyen zamanlarda tekrarlamaz.

bir şey sormak istiyorum yalnız, flagyl kullanınca geçtiyse bunun sebebi neydi ? ve bu durumun deva me tmesi için neler önerirsiniz ? malum her zaman antibiyotik olan flagyl kullanamam.


Merhaba 2 yıl geçmiş yorumunuz üzerinden, hala ağız kokunuz yok mu?


Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2023 Saat 00:47
Cevap yazmadığına göre, umarım iyileşmiştir.


Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 03-Mart-2024 Saat 16:12
İnşallah, sadece yarın için bile olsa benim de ağız kokumu geçirir. Bir toplantıya katılacağım ve düşman olduğum kişilerle tartışmak zorunda kalabilirim. Dualarınızı bekliyorum


Mesajı Yazan: user~esma
Mesaj Tarihi: 27-Mart-2024 Saat 19:52
Flagyl ilacını 2021 senesinde kullandım ve ondan sonra ağız kokum tamamen bitti. Fakat bu yılın şubat ayında tekrar başladı. Doktora gittim ve doktordan yazmasını rica ettim. İlaç bitti ve tekrar olumlu etki gösterdi. Ağız kokum ilerleyen süreçte de inşallah geri başlamaz.


Mesajı Yazan: kırmızı
Mesaj Tarihi: 27-Mart-2024 Saat 22:02
Orjinalini yazan: user~esma

Flagyl ilacını 2021 senesinde kullandım ve ondan sonra ağız kokum tamamen bitti. Fakat bu yılın şubat ayında tekrar başladı. Doktora gittim ve doktordan yazmasını rica ettim. İlaç bitti ve tekrar olumlu etki gösterdi. Ağız kokum ilerleyen süreçte de inşallah geri başlamaz.

Merhabalar, teşhisiniz neydi?


Mesajı Yazan: user~esma
Mesaj Tarihi: 27-Mart-2024 Saat 23:12
Merhaba. Benim aktif kronik gastritim var. Bu yüzden sürekli gidiyorum doktora. Son zamanlarda da mide şikayetlerim artınca buna bağlı ağız kokum da arttı. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.


Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2024 Saat 09:22
Esra hanım gastriti olan belki de milyar tane insan var ama onlarda koku yok. Başka ayırd edici belirtileriniz var mıydı?


Mesajı Yazan: Gececekinsl2
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2024 Saat 10:54
Tospik son gittigim Doktor bana gastritis var buda bogazina vuruyor dedi
Bogazindafa enfeksion var dedi hat yazdi durotiv gastritis icin göbek ve alt karin böylem acayib agriyor hapi almadanda agriyordu ama sürekli degildi suan sürekli agriyor gurulduyor hic susmuyor ..

Hap etkisinimi gösteriyor bu normalmu yav

Sonra doktora gitcem Ultraschall icin sevk kagidi alcam acayib acilar cekiyorum bütün gün hic durmuyor hapi almadan öncede vardi siskinlik bastirinca agrilar felan iyce kafayi yiycem yakinda harbi diyorum


Mesajı Yazan: kırmızı
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2024 Saat 17:26
Murat hocam, yabancı forumda gördüm birisi, ağız duşu gibi basınçlı suyla çalışan bir aletle dilini temizlediğini ve iyi sonuçlar gördüğünü yazmış. Sizce işe yarar mı dil temizleme konusunda? Özellikle dilin arka bölümlerinde işe yarar mi bunu merak ediyorum.


Mesajı Yazan: user~esma
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2024 Saat 22:39
Tospik dahiliye doktoru ağız kokumun gastritten ötürü olduğunu söyledi. Zaten öncesinden diş doktoru ve kbb doktoruna gözükmüştüm. Kbb doktoru da aynısını söylemişti. Onun haricinde ayırt edici bir belirtim yoktu.


Mesajı Yazan: Gececekinsl2
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2024 Saat 09:45
Esma son gittigim doktorda bana bunu dedi ..
Yazdigi mide hapi cok agir geldi bana midem cok agriyor bugun almadim o haptan durotiv isimli en güclü mide hapiymismi neymis o fagly hapini bugun yazdircam doktordan beide onu deniycem


Mesajı Yazan: Gececekinsl2
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2024 Saat 11:33
Ev Doktoruma gittim simdi bütün kagitlarima bakti   Radiologie Ultraschall ve ic hastaliklar düktoruna yolladi ordan cikan sonuclarla terrarium gel dedi ..

Bide Antibiotik yazdi bagirsaklar icin belkide bagirsaklardaki gecmedi dedi bu trapie tekrarlanmali gecmesi icin dedi yazdigi Antibiotik colidimin ve pantolog ..
Randerularimi Aldim haftaya belli olcak insl .
Pes etmek yok bide bu fagyl hapini dedim

Önce bunlari yaptir gel dedi


Mesajı Yazan: user~esma
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2024 Saat 13:25
Gececekinsl2 umarım iyileşirsin


Mesajı Yazan: Gececekinsl2
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2024 Saat 04:29
Insl cok tesekkur ederim her Doktor baska bisey söylüyor sanki ..

Bu kadin Doktor mesela bakteri bulunmustu bende ve kbb augmentin Antibiotik yazmisti .. bu kadin ona kombin yapmaliydin yaninda baska bir hap daha olmasi gerekirdi oda gecmemistir yüksek ihtimal dedi ..
Ztn laboratorium dan aldigim sonuclardada yaziyor Kombi yapip aliniz diye ...

Sadece bu augmentini aldim vucut kokum sifirlandi gercektende ter bile kokmuyorum cok acayib bisey ..

Hepsi baska bisey diyor yolladigi yerlere gitcem bakalim ne cikacak ..

Sen iylestinmi hic bir koku kalmadimi yani sende ..
Fagly hapida bakteri icin enfeksionlara yol aciyor iste bakalim inkl bir sonuc cikar



Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2024 Saat 11:17
Bu Flagyl hapı öyle kuvvetli bir antibiyotik ve mantar ilacı imiş ki evde akvaryumda balık besleyenler balıkları sudan mantar kapmasın diye bir tane hapı akvaryumun içine atıyorlar mış haftada bir mi ayda bir mi ne yalan olmasın.

Akvaryumdaki camlarındaki yosun oluşumunu bile önlüyor muş.

@gececekinsl Sana ceza olarak 1 hafta terin lahmacun kokacak, Avusturya 6-1 yendi bizim Milli takımı. Neden engel olmadın?


Mesajı Yazan: user~esma
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2024 Saat 14:06
Gececekinsl2 hmm, anladım. Ter kokunun gitmesine şaşırdım 😄.
Annem niyetli olmama rağmen ağız kokumun olmadığını söylüyor. Hatta yeni doğmuş bebeğin ağzı gibi koktuğunu söylüyor. O nasıl bir şey oluyor, ben de bilmiyorum 😄. İlerleyen süreçte de böyle devam eder inşallah.


Mesajı Yazan: Semiha
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2024 Saat 05:27
Ne mutlu size


Mesajı Yazan: Gececekinsl2
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2024 Saat 09:37
Haha ja hic sorma herkes dalga geciyor Marketing zinciri Aldi bile 6.1 den sonra ayran reklami yapior hahaha

Tospik bende bakteri cikmisti ev doktorum kadin .. gecmemistir o diyor kombin yapip almaliydin dedi gecmemistir diyor ..

Sibo yada trapiesini tekrarlaman lazim dedi oda ayni sekil .. fagly hapini yazdircam yazacakti aslinda ama bu konteollerden sonra dedi bakalim bu fagly ile gercektendemi geciyor vbende daha 1 gün olsa gecmedi bu fagly ile 3 hafta geciyormus Vera tamamen gecmesede o 3 haftayi yasamak istiyorum gecirirse super olur ..

Kan tahlillerine baksene bi karsilastirmak icin sadece


Mesajı Yazan: Guest
Mesaj Tarihi: 17-Nisan-2024 Saat 13:10
Midede bakteri çıktı diyenler endoskopi mi yaptırıyor? Yoksa bir kan tahlili falan mı?


Mesajı Yazan: anonim93
Mesaj Tarihi: 17-Nisan-2024 Saat 21:29
Ben de enskopiyle çıktı helikobakter çıktı


Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2024 Saat 17:31
Benim kokuya flagly bile etki etmiyor. Üstelik tip1 teşhisim var. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.


Mesajı Yazan: kirmizi2
Mesaj Tarihi: 08-Mayıs-2024 Saat 14:54
Merhabalar, gıda zehirlenmesi geçirdiğim için cipro ve reflor verdi doktor. Bilmiyorum hangisi sayesinde ama kokum ve dil pasım oldukça azaldı, dilim kırmızı oldu. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Anladığım kadarıyla geri dönecek ama belki yoğunlaşmam gereken yeri anlarım.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat