|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: yaşadıklarınızı videoyla anlatın | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: yaşadıklarınızı videoyla anlatın Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2022 Saat 19:30 |
sevgili arkadaşlar
geçmişte yazılanları okuyunca görüyorum ki ne çok anlatacak şeyiniz var. başınızdan geçenleri bir video ile ropörtaj formatında anlatmak ister misiniz* zum ile bana bağlanıp, isminizi vermeden, yüzünüzü göstermeden, ağız kokusu konusunda başınzıdan geçenleri anlatınız youtub"de yayınlansın diye düşündüm. isteyenler ismini verebilir veya yüzünü gösterebilir. toplumda ağız okusu yüzünden mağdur olan milyonlarca kişi var. bunlar sosyal yaşamdan kopmaya yakın şekilde yaşıyorlar. biz hekimlerin çoğu sanki böyle bir hastalık yokmuş gibi görmezden geliyoruz. toplumda ağız kokusu farkındalığı oluşturmak amacı ile başınızdan geçenleri halka anlatmak isterseniz sizi dinleyelim ilaç ismi , doktor ismi, mekan ismi vermeden sadece ağız kokusu yüzünden yaşadığınız mağduriyetleri, deneyimlerinizi, hissettiklerinizi anlatınız. başınızdan geçenleri anlatınız. video ile yaşadıklarını paylaşmak isteyen olursa aydinmur@yahoo.com |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|