Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: YURT DISINA AÇILIYORUZ Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: YURT DISINA AÇILIYORUZ
    Gönderim Zamanı: 18-Subat-2023 Saat 10:32
Forum grubunu yurt disina açmaya karar verdim. Bundan sonra gogil duyurulari ve diger ortamlarda yabanci katilimcilari da gruba alacagimizi duyuracagim.

Gelecekte grupta Ingilizce ve Türkçe konusabiliriz.
Bilginiz olsun.
IP
Dexoa
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı Dexoa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Subat-2023 Saat 11:23
Öyleyse siteye yabanci IP ile girenler için site otomatik Ingilizce olarak açilsin. Mesela "Ayarlar" butonu "Settings" olarak çevrilebilir. Bu gibi seyler.
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2023 Saat 20:49
hocam site yüzünü de degistirme imkanimiz var mi ? bu sekilde iletisim çok zor. kullanim olarak daha basite indirgenebilir, mesela bu kadar konu basliklari olmasa aradigimizi kolay buluruz. sohbet ve kisisel problemlerin anlatildigi yer ayri genel bilgilerin yeri ayri olsun. mesela tip 1-2-3-4-5 agiz kokulari için özel baslik açilsin kim koku sebebini hangi tipte düsünüyorsa orda paylasim yapsin diger türlü herkes basindan geçenleri yaptiklarini içtiklerini yazinca takibi kesvetmesi zor oluyor
yinede siz bilirsiniz
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2023 Saat 20:33
Arkadaslar harika fikirler verdiniz. Kar gözetmeyen bir is yaptigimiz için forum sitesi için masraf yapmayi düsünmüyorum. forum yazilimlarinin ücretsiz olani var mi ?
Ayrica Su anda linux makine üzerindeyiz ve database dosyasini yeni forum ortamina tasimak beni ürkütüyor, teknik olarak bunu tek basima yapamayabilirim.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2023 Saat 22:43
Hocam siteye bagli kaç aboneniz var merak ettim?
Ayrica size de fazla yük olmamasi için, biz de üzerimize düsen bir görev varsa yerine getirelim. Mesela sizin adiniza sistemi yenilemek takip etmek için, bu konuda bilgili bir kisiyle para karsiligi hizmet alinabilir’ diye düsünüyorum.   Sembolik abonelik ücreti alinabilir. Ne dersiniz?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2023 Saat 13:47
Orjinalini yazan: mahoni

Hocam siteye bagli kaç aboneniz var merak ettim?
Ayrica size de fazla yük olmamasi için, biz de üzerimize düsen bir görev varsa yerine getirelim. Mesela sizin adiniza sistemi yenilemek takip etmek için, bu konuda bilgili bir kisiyle para karsiligi hizmet alinabilir’ diye düsünüyorum.   Sembolik abonelik ücreti alinabilir. Ne dersiniz?

Sifresini unutanlar yeni hesap açtiklari için gerçek üye sayisini bilmiyorum

Hiç kimseden ücret istemeden forumun yazilimini yenilemek mümkün ise bunu üstlenmek isteyen bir üyemiz varsa cep telefonu uyumlu bir forum sitesi iyi olurdu
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu