|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Subat-2023 Saat 10:32 |
Forum grubunu yurt disina açmaya karar verdim. Bundan sonra gogil duyurulari ve diger ortamlarda yabanci katilimcilari da gruba alacagimizi duyuracagim.
Gelecekte grupta Ingilizce ve Türkçe konusabiliriz. Bilginiz olsun. |
|
![]() |
|
Dexoa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Öyleyse siteye yabanci IP ile girenler için site otomatik Ingilizce olarak açilsin. Mesela "Ayarlar" butonu "Settings" olarak çevrilebilir. Bu gibi seyler.
|
|
![]() |
|
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
hocam site yüzünü de degistirme imkanimiz var mi ? bu sekilde iletisim çok zor. kullanim olarak daha basite indirgenebilir, mesela bu kadar konu basliklari olmasa aradigimizi kolay buluruz. sohbet ve kisisel problemlerin anlatildigi yer ayri genel bilgilerin yeri ayri olsun. mesela tip 1-2-3-4-5 agiz kokulari için özel baslik açilsin kim koku sebebini hangi tipte düsünüyorsa orda paylasim yapsin diger türlü herkes basindan geçenleri yaptiklarini içtiklerini yazinca takibi kesvetmesi zor oluyor
yinede siz bilirsiniz |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar harika fikirler verdiniz. Kar gözetmeyen bir is yaptigimiz için forum sitesi için masraf yapmayi düsünmüyorum. forum yazilimlarinin ücretsiz olani var mi ?
Ayrica Su anda linux makine üzerindeyiz ve database dosyasini yeni forum ortamina tasimak beni ürkütüyor, teknik olarak bunu tek basima yapamayabilirim. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam siteye bagli kaç aboneniz var merak ettim?
Ayrica size de fazla yük olmamasi için, biz de üzerimize düsen bir görev varsa yerine getirelim. Mesela sizin adiniza sistemi yenilemek takip etmek için, bu konuda bilgili bir kisiyle para karsiligi hizmet alinabilir’ diye düsünüyorum. Sembolik abonelik ücreti alinabilir. Ne dersiniz? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Sifresini unutanlar yeni hesap açtiklari için gerçek üye sayisini bilmiyorum Hiç kimseden ücret istemeden forumun yazilimini yenilemek mümkün ise bunu üstlenmek isteyen bir üyemiz varsa cep telefonu uyumlu bir forum sitesi iyi olurdu |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |