|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2016 Saat 13:38 |
Degerli arkadaslarim
Grubumuza üye olan hanimefendilerin mesaj veya benzeri sekilde taciz edilmeleri hos karsilanmaz. Üyeliginizin silinmesi ve ip adresinizin bloklanmasi ile sonuçlanir. Biliyorduk, hatirlamis olduk -M |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam atin gitsin forumdan. Saglik forumu mu yoksa çöp catan sitesi mi burasi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Insandir, olabilir. Beser sasar. Bir yanlis yapinca birden baglari kopartmamak lazimdir. Daima iyilikle, güzellikler, sevgiyle, nezaketle davranmak lazimdir. Biz söyledik. Onlar anlamistir muhtemelen.
-M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Tüm forum arkadaslarimin Yeni yilini Güzel ve tedavi olmus saglikli mutlu sekilde geçirmelerini dilerim ve Murat hocamizin ilgi alakasinin nice yeni yillarda artirarak konuda daha yeni bilgiler buluslar yapmasini dilerim :)
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Ben dün yazacaltim ama unuttum.
Hepimize saglik basari ve nutluluk dolu bir yil temenni ediyorum -M |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Tüm kadin üyelerin Kadinlar Gününü kutlar, saglikli yillar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |