|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2017 Saat 13:59 |
Içimizde hekimler bulundugunu biliyorum. Eger lütfedip konferansima gelirlerse mutlu olurum. Agiz kokusu muayene yöntemlerini anlatacagim.
Tepekule Kongre Merkezi Izmir 12 Kasim Pazar 12:30 - 13:30 -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam uzun zamandir girmiyordum forma ve bugun girdigimde de
Sizin konferansinizin tam tarihiymis. Umarim istediginiz gibi geçmistir. Bir deneme sonucu benim kokunun üst solunum yollari kaynakli oldugunu kesfettim.( Ya da öyle sandim) birgun mutlaka muayenenize gelicem. Saygilarimla Mahoni |
|
![]() |
|
Çetin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba e-mail hatta sakincasi yoksa telefon numaranizi yazarmissiniz sizinle konusmak istiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |