|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Forum nezaketi | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: Forum nezaketi Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2016 Saat 13:38 |
Değerli arkadaşlarım
Grubumuza üye olan hanımefendilerin mesaj veya benzeri şekilde taciz edilmeleri hoş karşılanmaz. Üyeliğinizin silinmesi ve ip adresinizin bloklanması ile sonuçlanır. Biliyorduk, hatırlamış olduk -M |
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2016 Saat 16:58 |
Hocam atın gitsin forumdan. Sağlık forumu mu yoksa çöp catan sitesi mi burası?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2016 Saat 07:14 |
İnsandır, olabilir. Beşer şaşar. Bir yanlış yapınca birden bağları kopartmamak lazımdır. Daima iyilikle, güzellikler, sevgiyle, nezaketle davranmak lazımdır. Biz söyledik. Onlar anlamıştır muhtemelen.
-M |
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2017 Saat 16:19 |
Tüm forum arkadaşlarımın Yeni yılını Güzel ve tedavi olmuş sağlıklı mutlu şekilde geçirmelerini dilerim ve Murat hocamızın ilgi alakasının nice yeni yıllarda artırarak konuda daha yeni bilgiler buluşlar yapmasını dilerim :)
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2017 Saat 22:01 |
Ben dün yazacaltım ama unuttum.
Hepimize sağlık başarı ve nutluluk dolu bir yıl temenni ediyorum -M |
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 08-Mart-2022 Saat 19:00 |
Tüm kadın üyelerin Kadınlar Gününü kutlar, sağlıklı yıllar dilerim.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|