|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Davet: Ağız kokusu muayenesi konferansı | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: Davet: Ağız kokusu muayenesi konferansı Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2017 Saat 13:59 |
İçimizde hekimler bulunduğunu biliyorum. Eğer lütfedip konferansıma gelirlerse mutlu olurum. Ağız kokusu muayene yöntemlerini anlatacağım.
Tepekule Kongre Merkezi İzmir 12 Kasım Pazar 12:30 - 13:30 -M |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2017 Saat 01:11 |
Hocam uzun zamandır girmiyordum forma ve bugun girdiğimde de
Sizin konferansınızın tam tarihiymiş. Umarım istediğiniz gibi geçmiştir. Bir deneme sonucu benim kokunun üst solunum yolları kaynaklı olduğunu keşfettim.( Ya da öyle sandım) birgun mutlaka muayenenize gelicem. Saygılarımla Mahoni |
|
Çetin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2018 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2018 Saat 19:38 |
Hocam merhaba e-mail hatta sakıncası yoksa telefon numaranızı yazarmışsınız sizinle konuşmak istiyorum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|