|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2020 Saat 08:39 |
AGIZ KOKUSU ANKETINE DAVET
=========== Agiz kokusu dünya üzerindeki bütün toplumlarda yaygin olmasina ragmen ülkemizde yok farz edilmektedir. Hem toplumu hem dis hekimlerini etkilemektedir. Asagidaki ankette kimliginiz sorulmayacaktir. Kim olsugunuzu söylemenize gerek yoktur. Ankette sizin agiz kokusundan etilenmeniz ölçülecektir. Elde edilecek sonuçlar egitsel amaçlarla kullanilacaktir. Surayi tiklayiniz: https://forms.gle/KGu4jVwsH9uJwwFg6 Bu ankette soru sayisi fazladir fakat siklari tiklayarak yanitlamak çok kisa sürüyor. Içinizde bu anketi cevaplamayan olursa gücenirim :Ç) Düzenleyen aydinmur - 27-Ekim-2020 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam, anketi yanitladim. Bir iki soru hatali gibi geldi. Depresyon testinde cezalandirildigimi düsünmekle ilgili bir soru vardi. "Cezalandirildigimi düsünmüyorum." seklinde de bir sik olmasi gerekmiyor mu?
Depresyon testinde aynaya bakmakla ilgili bir soruda da son sikta sadece "5. seçenek" yaziyor ne anlama geldigini anlamadim. Yazim hatasi olabilir. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
3-4-5 inci bölümdeki 21-90-21 tanelik sorular uluslararasi psikolojik durum tarama testleridir. hepsi klinik kullanima kalibre edilmis kelime kaliplari olduklari için cümleye dokunamiyor degistiremiyoruz.
Katilimcinin ne kadar stres altinda oldugunu ölçmeye çalisiyoruz Agiz kokusunun bir insani nasil etkileyebilecegini görmeye çalisiyoruz. Diger arkadaslarim da lütfen katiliniz. Sorular uzun ama siklara tiklayarak cevapladiginiz için 10 dakikanizi bile almayacak |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
5. Seçenek kismini anladim. Bizdeki "diger" sikki anlaminda. Yine de son sikkin basinda "4" olmaliydi.
Cezalandirilma sorusunu ise anlamadim. Insan cezalandirilmadigini düsünüyor olamaz mi? Ben o soruyu bos biraktim. Diger bölümler ise Murat hocayi takip edenlerin bildigi sorular, konular. Anket uzun diye üsenmeyin çok çabuk bitiyor. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
bu ankete biraz daha fazla katilim rica ediyorum
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Bir süre önce katilmistim ben.
Ayrica mailime de yollanmasini istedim ve sonuçlar yollandi; ruhsal bir sorunum yokmus 🙏🏾 Emeginiz için tesekkür ederim hocam 🙏🏾 Bir nebze de olsa, ilerisi için bir katkimiz olacaksa, ne mutlu . |
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Mail adresimin sifresini unuttugum için anket sonucuma uzun süre sonra bakabildim. Iyi haber ruhsal bir sikinti yok kötü haber agzim gerçekten kokuyor;)
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Ne kadar sürede mail atildi bende doldurdum ama mail gelmedi adresimi yazdim oysa 😊
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Kasim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Anksiyete ve depresyon ölçeklerine göre asiri kaygili ve mutsuzsunuz. Bir psikiyatri uzmani ile görüsmenizi öneririm.Saygilarimla
Benim sonucumda bu sekilde. Bekledigim bir sonuçtu zaten sasirmadim..Bana yaklasik 2.5 hafta sonra geldi anket sonucu. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu, Türk toplumunu gergin ve huzursuz yapmaktadir.
================ Türkiye’de 601 tanesi dis hekimi olan 1181 kisiden 886 tanesinde (%75) agiz kokusu sikayeti bulunmaktadir. Agiz kokusu bulunmayan ve dis hekimi olmayan halkin (n=357) Beck anksiyete testine verdigi yanitlar ortalama 9.57 (median 6). Agiz kokusu bulunanlarda (n=131) bu sayi anlamli (p=0.0092) sekilde yüksektir, ortalama 11.53 (median 9). (Anket sonuçlarini açiklamaya devam edecegim) |
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
2-3 yildir foruma girmiyordum ve girer girmez bu konuyu gördüm . Normalde anketler hep sikici olur ve katilmak istemem ama siz istersiniz de ankete katilmam mi murat hocam . :)
|
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Yalniz anket süresi sona ermis gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |