|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2022 Saat 21:34 |
|
Bir kulak burun bogaz doktoru zum üzerinden bize tip 2 agiz kokusunu onlayn anlatacak. 45 dakika sürecek.
Hepiniz davetlisiniz. Sorular sorabilirsiniz. Tarih ve saati daha sonra belirleyecegiz. Takvim ve zamanlama konusunda teklifiniz varsa duymak isterim. |
||
![]() |
||
Marsss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam çok iyi düsünmüssünüz. Çok tesekkür ederiz. O kadar çok soru var ki sormak istedigim.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben de davete icap etmek istiyorum. Takvim ve zamanlama hususunda pazar günü (ortalama her çalisanin ve ögrencinin izinli sayildigi gün) aksam saatleri uygun görülürse bence katilim daha yogun olabilir.
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Zum programi mi yüklememiz lazim? Yotube canli yayini olsa da herkes izleyebilse ve canli yorumlarda sorularimiz aninda sorabilsek daha iyi olmaz mi?
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Zoom programinin ne oldugu, nasil kuruldugu ve sahte isimle nasil girilecegi anlatilirsa katilim artar :)
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
|
Zum ile you tube'yi ve varsa baska opsiyonlarimizi karsilastirabilir misiniz?
Hangisinde rahat edersiniz? Yurt disi ve içi her türlü veb bulusmasinda ben hep bunu kullandim. 45 dakikasi ücretsiz. https://zoom.us/download |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam, zum çogu kiside yüklü degildir yutup ise herkeste yüklü. Bildigim kadariyla süre sinirlamasi da yok yutup canli yayinlarinda çünkü 24 saat canli yayin yapan kanallar var orda.
Yutupda canli yayin sirasinda yazarak sorularimizi sorabiliriz, canli sohbet kismi var çünkü. Zum hiç kullanmadigim için bilemiyorum nedir ne degildir ama bildigim kadariyla zumu genelde sirket toplantilarinda kullaniyorlar çünkü katilimcilarin tamami kamera açiyor ve görüntülü sohbet ediyor. Bizde hemen hemen kimse kamera açip da ekrana çikmak istemez hatta sesini de duyurmak istemez belki bi tanidik vardir diye. |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Demin youtubdan bir yayin denemesi yaptik.
2 kisi karsilikli konusurken ekranda göstermeyi Arkadan gelen yazilari kontrol etmeyi beceremedik |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Hepiniz deneyimli oldugunuz için bazi tyeknik sorular soracagim:
Youtube'de canli yayin yaparken 2 kisi ekranda görünürken arka planda soru almak teknik olarak mümkün müdür? Yoksa instagramdan mi bu isi yapmaliyiz? Yoksa zum programindan mi? instagram veya zumdan yayin yaparken Ayni anda youtube'ye yayini vermek mümkün mü? instagramda drmurataydin ismini takibe aliniz. Muhtemelen ordan yayin olabilir. instagrama daha sonra videoyu koyamiyoruz diye biliyorum. Dogru mu? |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam yutubda canli yayin yaparken canli sohbet özelligini aktif hale getirirseniz sizi izleyenler tipki instagram canli yayinindaki gibi yorum yazabilir, sorulari yazarak sorabilirler.
Ayni anda hem yutub hem instagramdan verilebilir bu canli yayin çünkü takip ettigim bazi kisilerde defalarca gördüm bunu hatta buna facebooku da ekliyorlar. Üçünde ayni anda yayinlaniyor. Instagram da olabilir canli yayin evet ama orda 1 saat ile sinirli bildigim kadariyla. 1 saatten uzun sürerse yayin kapaniyor |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sunu bana ögretir misiniz |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam hiç yapmadigim için bilemiyorum ama galiba en az 50 aboneniz olmasi sarti var. Gugila yazinca sifirdan yutub canli yayini anlatimi diye videolar var, müsait olunca bi izleyin derim naçizane öneri olarak akil vermek gibi algilamazsaniz. Elbetteki sizin de akliniza gelmistir gugila sormak ama inanin bilemiyorum nasil yapilir canli yayin. |
||
![]() |
||
subib
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Mayis-2022 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
|
marss sizee nasil ulasabilirim
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |