|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2012 Saat 21:44 |
Internette arastirma yaparken gördüm bu ilaci. Bitkisel bir ilaç gibi görünüyor. Günde iki kez alindiginda kötü nefesi - ter kokularini vs yok ediyormus. Çok memnun olan da var hiç begenmeyen de var. forumlarda "listerin kullanmayin bodymint kullanin" türü tartismalar bile var. Klorofilin bir sekli deniyor. Türkiyede satiliyor mu bilmiyorum belki GNC magazalarinda vardir.
Bir de Nullo diye bir ilaç var o da klorofille bakirn karisimi bir seymis. Daha ziyade vücut kokusunu engelledigini iddia ediyor. Avcilar, ava çiktiklarinda hayvanlar kokularini almasin diye bu hapi kullaniyormus.(Bu kismi okuyunca bana biraz sallamasyon geldi.) Yine de bunu denemeyi düsünüyorum. Internette arastirma yaparken hep aklima ayni soru geliyor: Yabancilarda vücut-ter-agiz kokusu ile ilgili bu kadar çok ürün varken biz de niye üç - bes üründen baska bir sey yok.Kronik vücut kokusu ile ilgili hiç bir ürün yok. |
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Adanali; baska bir sayfadaki soruna verdigim cevapta kendi ürünümden bahsetmistim. Yeni bir ürün neden bizde yok soruna cevabim kendi ürünümdür. Ama tüm vücut kokusu için önermem, çünkü fazla miktarda kullanman gerekir ki çokça pahaliya gelir sana. Koltuk altina kullanacaksan isine yarar. Zeolit içeren bir tablet görmüstüm zamaninda internette. istersen "zeolit tablet" olarak google dan arat. bu bence senin sorununu çözer. zararsizdir, vücutta birikmez ve sanirim ucuzdur. Bakir içeren ürünlerden uzak dur. Içtigin suda 10-15 ppm bakir olsa ruhsatini geri alirlar o suyun. yüksek derecede toksiktir.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yazdiginiz ürünü arastirdim. Benim dedigim ürünle ayni mantikta çalisiyor. Onu da avcilar kullaniyormus. Anladigim kadariyla tüm bu ürünlerin mantigi ayni; sindirimi hizlandirmak, midedeki bagirsaktaki kokulari nötr etmek. Bu sayede ter kokusunu normal insanlarda dahi sifirlamak.
sizin ürünü bilmiyorum da "bromhidros-kokulu terleme-için bir köpük var(Bromex foamer). Ama su anda sorunu teshis etmeden hiçbir sey kullanmak istemiyorum. Bromhidros(bromhidroz) sorununu üsenmedim, Kolsuz Agop lakapli meshur cildiyeciye bile mail atip sordum. "Bu sorunun çözümü var mi" diye. Sag olsun cevap verdi "Bende bu hastaligin çözümü yok" dedi. Yurtdisindaki siteleri okuyunca özellikle koltukalti kokusu için o kadar çok yöntem var ki, ilaçlarla basliyor, koltukalti ter bezlerinin yakilmasina kadar gidiyor. %80-90 lara varan basarilar elde edilmis. Benim koltukaltim çok kokmaz; sabah dus alip roll on veya deodarant sürsem ertesi aksama kadar bile güzel koku sürer. O yüzden sorunun kaynagini arastiriyorum. Bu sitede bir kaç kiside benimkine benzer agir agiz kokulari okudum, neden olmasin diyorum. Velhasil kelam, çözüm var da adres belli degil henüz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |