|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
perin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2012 Saat 08:05 |
|
Hocam pharmal zn ,geniz akintisini durdurmaya etkisi var midir? Yada geniz akintisina cozum getirebilecek neleri onerirsiniz?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
PharmolZn gargara geniz akintisina etkisizdir. Geniz akintisinin sebepleri dört çesittir: 1) Anatomik düzensizlikler 2) Alerji 3) kötü aliskanliklar 4) infeksiyonlar. Hangisi mevcutsa bulunup giderilmelidir. -M |
||
![]() |
||
kanarya
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
alerjik kaynakli geniz akintisi agizimda hissettigim kokunun nedeni. Sinüz yikama kitleri faydasiz, kortizonlu burun spreyleride. Geniz akintisi kaynakli bu kokuyu; sinüslerin sulandirilmis çinkolu pharmol ile sinüs yikama kitleri gibi burunun yikanmasiyla, geçici olsada geniz akintisinin kokusmasi engellenebilir mi??
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Çinko buruna uzun süre kullanilirsa koku alma duyusunu geri dönüsümsüz olarak yok ediyor.
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yegeniminde agzi kokuyordu. Alerjik bir nedenden ötürü sürekli burnunu çekerdi! Sinirlerim bozuldu git artik doktora bir göster sunu dedim. Doktorun ilaçlarini kullaniyor 1 ayi geçkin bir süredir. Agiz kokusundan eser kalmadi.
|
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mehmet Bey, doktorun verdigi ilaclar ne türdendi ve ne tür bir aciklama yapmis biraz acabilir misiniz?
Cünkü burun ameliyati döneminde 1 ay benim de koku ve geniz akintisi kayboldu, saniyorum enfeksiyon riski icin kullandigim antibiyotiktendi ama gecici oldu. Geniz akintim devam etmekte. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Yakin zamanda ben de benzer sebeplerden dolayi burnumla ilgili bir operasyon geçirecegim.Yazdiklarinizi biraz açarsaniz sevinirim. |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ögrenip yazacagim insAllah. Çocuk ameliyat olmadi onda alerji varmis. Ikide bir burnunu çekerdi. Benim kisi daha farkli bir boyut. Burnumda deviasyon var ve genzimde rahatsiz edici bir takinti var. Sanki dil köküne sürekli bakteri tasiyor! Benimde bir daha gitmem lazim doktora anlasilan...
|
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
ayni durum bende de var. ameliyat oldum ben. sonrasinda durumum yine ayni. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Deviasyon tek probleminiz miydi ? Yoksa konkalarda da yapisal bozukluklar var miydi ? Belki operasyonu yapan doktor problemli olduklarini göremedigi için konkalara dokunmadi ? Ben de yakin zamanda operasyon olmus olacagim, hem deviasyon hem de konkalarda bozukluklar var.KBB uzmani konkalarin problem olmup olmadigi hakkinda pek emin degildi, ben beni kendisine yönlendiren doktorumun(KBB uzmani degil) benzer durumdaki konkalarin koku sebebi oldugunu düsündügünü söyleyince istersem onlari da alabilecegini söyledi(yarisini). Yani demek istedigim, aslinda operasyonun yarim kalmis olabilir. |
||
![]() |
||
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam ben burnuma derinden tuzlu su cekip agizdan cikarinca hiç bir koku kalmiyor ama ondakika sonra geri gelior :( sinus cnanerleri falan yaptilar temiz ama cok geniz akintisi var hafif yesilimsi koyu ve bazi lekeleri olan mukos cikiyor sol narinden kuvvetli bir temizleme yapinca cikan mukus ta yesilimsi labora esenatyon verdim mikrobiyo normal diyolar ama benim hayatim cehennemden beter fare gibi odamda yasiyorum
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Ben de aynı sorun var(dı). Üstüne gitmenizi öneririm. Benim kıkırdak düzeyinde deviasyon düzeltildi, kırıkdak alındı, konkalara rf uygulandı. problemim %80 iyilesti. sag tarafa dogru olan supur normal sıvı akısını engelledigi icin gün boyu birikme ve bogazını temizleme refleksi artı koku cehennem etmisti hayatımı. suanki sorunum ise hala sag tarafta ki sıvıların koyulugu, derin derin nefes alınca normale dönüyor ve sıvı akısını hissediyorum. Ancak halen bogazımı sürekli temizleme hissi (gıcık tutması) bir miktar devam ediyor. yani burun salgılarım halen normal degil. Halen bazı sabahlar kusarcasına oluyor aynı hadiseler. özellikle sogan yiyince inanılmaz rahatlıyorum. soganın mukus salgılarını inceltici özelliği vardır. sogan yiyince gözleriniz ve burnunuz akmaya baslar nedeni bu. Genizdeki Koyu olan sıvı akıskanlıgına bir care bulamadım..derin nefesler alıp, burnuma sürekli su cekip yıkıyorum böylece nemlendirmeyi ve akıskanlıgı biraz da olsa saglamıs oluyorum ve tabi bakterileri azaltıyorum. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar, geniz akıntısı dediğiniz olay, burun akıntısıyla aynı şey mi? Doktor, burnuma bakıp burun akıntın var dedi.
Boğazımda takılma, boğazımın dolması gibi geniz akıntısı belirtilerinin hiçbiri yok. Geniz akıntınızı nasıl görüyorsunuz, tükürünce mi farkediyorsunuz? Evian, ağız kokun çok uzaktan duyulmuyorsa niye bu kadar dert ediyorsun? Emin ol, sigara içenlerin kokusu seninkinden daha rahatsız edicidir. Keşke benim ağız kokum da sadece konuştuğum zaman çevremdekileri rahatsız etse . Benimki çok çok daha ağır ve her gün okulda öğrencilerle içiçeyim, ne kadar zor durumda olduğumu tahmin bile edemezsin. Ben hâlâ "Allahım, bu koku ağız kokusu mu vücut kokusu mu ne kokusu?" diye düşünüp duruyorum... Yine de hayatıma devam ediyorum, sen de öyle yap; kokundan rahatsız olan da senden uzak dursun ne olacak. Aynı sorunu çektiğim için hariçten gazel okumuyorum. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
^
Burnunuza su alırken kullandığınız suyun kaynatılıp ılıtılmış kapalı su olması çok önemli.Bu yolla yerleşen bakteri/viruslerin yol açtığı ölümcül vakaların kayıtları var. http://en.wikipedia.org/wiki/Nasal_irrigation yukarıdaki linkten bir alıntı; "Nasal irrigation warning While nasal irrigation is generally well tolerated, at least two deaths from Naegleria fowleri have been reported from use of a neti pot. Naegleria fowleri present in unboiled or otherwise unsterilized water causes the fatal brain infection primary amoebic meningoencephalitis (PAM).[16][17][18][19] The probability of death from this Naegleria infection is as high as 98%, but the parasite can be killed by boiling water before use. According to Louisiana State Epidemiologist Raoult Ratard, "if you are irrigating, flushing, or rinsing your sinuses, for example, by using a neti pot, use distilled, sterile or previously boiled water to make up the irrigation solution."[17] In Pakistan, on 15 October 2010, a 54-year-old male Ghulam Mustafa Khalid was admitted to a Karachi hospital, suffering from typical signs of meningitis.[20] It was quickly diagnosed as PAM and attempts to administer Amphotericin B, initially via IV then by intrathecal injection, had no effect. Cranial decompression of the patient likewise yielded no results, and the patient died on 22 October 2010.[21] He was in perfect health, had no history of swimming, however, he had a habit of deep nasal cleansing with tap water while doing wudu, which could possibly be the reason of this infection. Laboratory tests confirmed the presence of Naegleria fowleri. In the United States, in June 2011, a young Louisiana man died after flushing his sinuses with infected tap water.[22] In the United States, in December 2011, a 51-year-old woman in Louisiana died after flushing her sinuses with infected tap water.[23] Naegleria fowleri contamination of water supplies is rare, as even light chlorination will kill the parasite.[24]" |
||
![]() |
||
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
effect ben cok ugrastim scnaerler irm ler rontgenler rinoskopi fibroskopi mukos testi idrar testi tukruk testu kan testi h plori testleri diski testleri bademcik amaliyati gomuk dis ameliyati her seyiyaptirdim!! bendeki koku kronik bronsit gibi ayni bilmem anlatabiliyormuyum ? gecen hafta test yaptilar hafif yesilimsi bir geniz akintisi var ama muthis derece surekli koyu yapiskan ve grimsi yesilimsi lekeler var laboratuara goturmeden baktim koku teste gonderdigim sivinin bucal koku ile ayni kokuyor !!!irm ve scanerde sinuslerde koyulasma var yaziyor raporlarda bakalim 6 nisanda baska bir kbb doktorundan rdv aldim bu degistirdigim 6 inci kbb doktoru bakalim bu ne diycek birde benim sol narinde polip var ve kronik sinizutunuz var dedi doktorun biri bilemiyorum ama kesin olan bir sey varki ben kendim buldum hissettigim koku bokalde laboratuara goturdugum mukos kulturundeki kokunun aynisi
|
||
![]() |
||
evian
![]() ![]() ![]() |
|
adanali gozum seni rahatsiz eden koku bu dereceyse bence hemen bir akciger bronche fibroskopisi yaptir (çinkolu kapsul dene veya hplori varmi midende arastir derim yada mide kapakçini kontrol ettir vallahi çok uzuldum :( senin icin ama kotu koku kotu kokudur iste azi cogu yok yer yarilmiyorki icine girelim
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Vallaha Evian, mideye iki kez baktırdım. Pylori vardı, ilaç kullanınca geçti. Şimdi baştan başladım :( Ağız içini hallettim, KBB uzmanına gidip geliyorum. Ondan sonra gastroya gideceğim.
Beni asıl sıkıntıya sokan ; kokunun kaynağı. Burundan mı geliyor, yoksa vücudun kimyasal kokusu mu anlayamıyorum. Ağız kokum var o kesin. Sadece onunla mı sınırlı daha mı fazlası onu öğrenmeye çalışıyorum. Ağız kokumu alıyorum zaman zaman, vücut kokusu varsa onu hiç almadım. "İnsan, kendi vücut kokusunu almaz" diyorlar. Bence uydurma, iki gün duş almasam ter kokusunu alıyorum. Elbiselere bile siniyor. Yarın Başkent Hastanesinden bir profesör dermatolağa görüneceğim, bakalım o ne diyecek. Dediğin gibi kötü koku her zaman dert ama benimki ayrı bir dert. Kaynağı ne olura olsun uzak mesafeden duyuluyor. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Başkent'in dermatoloji doktoruna gittim. "Dön baba dönelim, aynı yere gelelim" diye bir şarkı vardı, aklıma o geldi .
Beni bu profesöre yönlendiren kişi, başka bir özel hastanenin dermatoloğuydu. Ona gittiğimde koltukaltıma baktı, birkaç şey sordu: " Bazen böyle hastalar geliyor, yapacak bir şey yok; her gün duş al, peynir yeme, diyet yap ... " şeklinde izah etti. Daha önce de kullandığım bir krem yazdı. Ben : " Balcalı'ya gideyim en iyisi; belki orada bir çözüm bulurlar." deyince, şimdiki profesörün ismini yazdı. Bu doktor daha da yakından ilgilendi. Gömleğimi çıkarttırdı , koltukaltımı, boynumu falan kokladı. Koku alamadığını söyledi. Ve - Beni en utandıran an! - yanındaki kızı çağırıp ona da koklattı. O da koku almadığını söyledi. Bu sefer önceki doktora kızdı, niye bana yolladı falan diye. İlaç bile yazmadı ; " Günlük temizliğine bakımına dikkat et yeter. Herkesin vücut kokusu farklıdır" dedi. Sağ olsun :( Gittiğim yedinci cildiyeci. Hepsine de özellikle banyo yapıp, yeni yıkanmış giysilerle gittim. Üçü "koku var " dedi, ilaç yazdı, üçü " Koku yok" dedi. Hatta birisinin muayenehanesine gitmiştim, o ısrarla koku olmadığını söyledi. Şimdi ben neye inanayım? Şu anki kararım, yarın okuldan bir arkadaşıma açık açık soracağım. Sormak sorun değil de o ne cevap verirse versin, arkadaşlığımızın devamı nasıl olacak. Ne tuhaf işler bunlar Allah'ım... |
||
![]() |
||
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aynen hocam olaya böyle yüzeysel bakan doktorlar yüzünden ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz ne diyim.
|
||
![]() |
||
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben aynı durumu defalarca yaşadığım için son KBB randevusuna gitmeden önce özellikle ağız kokusuna sebep olan gıdalar yedim. Kötü kokuyu hohlayınca kendim bile alıyordum. Tahmin edin ne oldu. Doktor muayene etti, "ben kötü bir koku" almadım dedi ve burnunu tutarak koşar adım masasının arkasına kaçtı. Herhalde bir insan doktor olunca "bilmiyorum" diyemiyor.
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
adanalı, soracağın kişi benim tavsiyem cok yakınında olmasın. her gün yüzüne bakacağın kişiyle bu kadar kişisel bir sorununu paylaşmak seni zora sokabilir.
Ayrıca bizim didik didik araştırdığımız bir sorun hakkında en ufak bir fikirleri yoktur muhtemelen. Benim son durumumu yazmak istedim size. 5 yıl önce bademcik ameliyatı, 6 ay önce burun ameliyatı, bir sürü bitkisel kürle reflüden kurtulmam sonucu insan içine çıkar hale geldim çok şükür. Asıl kaynağı boğazımda benim, geniz akıntısı yok aslında ama genzimde bir problem var. cok su icerek ve bol oksijenle hiç sorun kalmıyor. kapalı alanda artıyor, neskafe vs ile artıyor, evde hiç olmuyor. Sanıyorum toza da alerjim var. bulunduğum ortamın havası çok etkiliyor. |
||
![]() |
||
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
effect, reflüden nasıl kurtulduğunu kısaca anlatır mısın? İnternette rahatlıkla bulunabilen önerileri uyguluyorum ama pek bir faydasını göremedim. Doktor da proton inhibitörü haricinde birşey yazmıyor.
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
2 kez özel hastanede calısan prof. lara endoskopi yaptırdım sırf midemde sorun var diye ikna etmek için. ikisinde de kapakçık saglam hicbir sorun yok dediler. benim üni.de başlayan ve agıza tuzlu acı su gelme hadisesinin akabinde aşırı boğaz tahrişi vs vardı. sürekli asitli seyler yiyip ictigim icin (normalin çok üstünde limon kuşburnu tüketimi ) midemi tahris etmistim. bir süre sonra açık çay bile içemez olmuştum. sanırım b12 eksikliği de vardı o dönem sonradan testlerde çıktı. ibrahim gökçek sarmısaklı limon vs karışımı ve lahana suyu aldım. çok fayda etti. ama çok kullanınca zararı çok dikkat edin. ilaç gibi kullanmak lazım ..aylarca hiç ama hiç çay kahve içmedim. gümüş suyu içtim şişe şişe. (size önermem. çünkü yan etkilerini bilmeden umutsuzluktan içtim.) mide sorunum tamamen ortadan kalktı. aslında en buyuk etken burun tıkanıklığı ,egrilikmiş sonradan fark ettim. çok önemli bir tavsiyede bulunayım. oxyfresh dis macunu cok iyi geldi bana. ciddi anlamda hijyen saglıyor. agız ve bogaz kaynaklı sorunları olanlara şiddetle tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
compor
![]() ![]() ![]() |
|
effect, bende de reflü - gastrit ve bunlara bağlı B12 eksikliği ve boğazda tahriş var. Aylardır çay kahve içmiyorum, reflü yastığında yatıyorum, akşam 8'den sonra birşey yemiyorum. Bu yaptıklarımın faydası olduysa da çok az diyebilirim. Yine birçok sabah boğazda yanma hissi oluyor ve tabi ki koku devam ediyor.
Başka bir benzerlik olarak, KBB muayenesinde septum deviasyonu var ameliyat olman faydalı olabilir dediler ancak daha sonra gastro muayenesinde reflü - gastrit çıkınca oraya yoğunlaştım. Mide sorunlarıyla burundaki eğriliğin bağlantısı nedir? |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Bağlantısı şu. Burun eğriliğinin yanında birde mide sorunu varsa sorunun katmerli oluyor. Benimki de böyleydi.. ve işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. sorunun kaynağının hangisi olduğunu bulman zorlaşıyor. ben sanırım 1 milyon kere fikir değiştirmiştim . Hep mideye odaklandım. Çünkü defalarca kbb doktoruna gidip paranazal çektirmeme rağmen önemsiz bir eğrilik herkeste olur o kadar ve bu ağız kokusuna neden olmaz dediler. (prof. lar) en son gittiğim (çok pimpirikli olarak bilinen) bir doktor ameliyatla %85 iyileşirsin dedi. öylede oldu. sabahları tuzlu su gargarasının ardından, diş ipi,ardından günde 2 kez oxyfreshle dişlerimi ve dilimi fırçalarsam akşama kadar olmasa da uzun bir süre idare ediyor. |
||
![]() |
||
kutluhan2017
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Kasim-2012 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
effect ve adanalı sizle yazılı (sanal) ortamda nasıl iletişime geçebilirim...
|
||
![]() |
||
compor
![]() ![]() ![]() |
|
effect
Cevaplar için teşekkürler. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kutluhan özele mesaj yazdım. Oradan haberleşiriz. Cevap yazamıyorsan, mesaj kutunu boşaltman lazım.
Compor, burundaki eğrilikle, mide sorunlarında şöyle bir ilişki var. Eğrilik, geniz akıntısının artmasına neden oluyor. Bu akıntı da mideye gidiyor doğal olarak. Geniz akıntısı mideni zararlı bakterilerle dolduruyor. Reflünün pek çok ilacı, diyeti var. En ileri boyutta ameliyat bile yapılıyor. Benim sorunum kronik gastrit. Kronik gastritle alakalı bir ilaç bulamadım. Sadece mide asidini baskılayıcı ilaç yazmıştı doktor. Bir gastro doktoruna diyetle ilgili soru sorduğumda, " Taş yesen bir şey olmaz" demişti. KBB çilem bitsin, gastritin de çözümünü bulmaya çalışacağım. Genel olarak; ağır yağlı-baharatlı yemekler, turşu, asitli içecekler, ekşi meyveler, domates mideye zararlı. |
||
![]() |
||
theend111
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mart-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ya bu arkadaşın yazdıklarının aynısı bende de var (geniz akıntısı hariç) sabahları çok aşırı derecede ağzım kuruyor bende günde sadece 3-4 bardak su içiyorum susamıyorum çünkü.. yok mu cevaplayacak biri ![]() |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Yeterli su içip içmediğinizi test etmek için 3 küçük ipucu
Susuzluğunuzu gidermek için içtiğiniz su miktarının en az 2 katını tüketin. Günboyu ve sık sık su için ve su içmek için susamayı beklemeyin. İdrar renginiz koyu sarı renkli ise yeterli miktarda su içmiyorsunuz demektir. İdrar renginiz koyu sarıdan açik ve şeffaf renge dönüştüğünde yeterli miktarda su tüketiyorsunuz demektir. ~~~alıntıdır~~~ |
||
![]() |
||
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim de faranjit kökenli geniz akıntım vardı. Bir kbb doktoru bu akıntı geçmez bununla yaşamayı öğrenmelisin demişti. Ben o günden sonra çok sıcak çok soğuk içeçek ve yiyecek yememeye ve içmemeye dikkat ettim. hatta test ettim. buz gibi bir su içtiğimde akıntım artıyordu. ve dilimi fırçalarken akıntı daha fazla oluyordu. uzun süredir bu hususlara dikkat ediyorum. çok ve uzun süreli konuşmakta tetikliyor. zaten faranjite hep öğretmen hastalığı derlermiş. bunları azalttım akıntım beni rahatsız etmeyecek ölçüde azaldı.
|
||
![]() |
||
chemistry
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba
bende geniz akintisi var sanirim doktor alerjik rinit demisti burun ameliyntan sonra septum deviasyonu olmustum 1 ay sonra tikanmisti bana sprey vermisti alerjik demisti iste hala gecmedi 1 senedir agiz kokusu da var geniz akintisinin cozumu nedir Düzenleyen aydinmur - 26-Temmuz-2014 Saat 19:40 |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokumu kendim hissetmiyorum agzimda kötü bir tat da olmuyor. Bazen yutkundugumda bogazimda kötü tatli balgamimsi bir sivi hissediyorum. O zaman kokunun sebebi geniz akintisi midir?
|
||
![]() |
||
batuhan41
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mart-2016 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Müzdarip ayni bendede o siviyi bazen atiyorum koku 0
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben atamiyorum iste
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |