|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: igrenç hastalik | |
Yazar | Mesaj |
hasta499
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2012 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Konu: igrenç hastalik Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2012 Saat 19:42 |
merhaba doktor bey ben 16 yasindayim 10 yasimdan beri bu hastaliktan muzdaribim .Bogazimda akinti hissediyorum öksürüyorum ve sarimsi bi madde bogazimdan çikiyor. ben artik böyle yasamaktan biktim .insanlarin içinde konusamiyor utaniyorum .bursadanim burada tedavi olmam için gerekli malzemeleri ya da doktorlari göremiyorum ne olur yardim edin .
|
|
Mehmet
Misafir |
Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2012 Saat 12:08 |
Aynisi bende de oluyor. Sürekli bir öksürük ve bogaz akintisi, balgam çok fazla oluyor sürekli bir seyin bogazimda takili oldugu hissini uyandiriyor
|
|
hasta499
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2012 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2012 Saat 21:05 |
doktora gittim ama doktorum ayak ve ter kokusu gibi bunun da geçmeyen bir rahatsizlik oldugunu söyledi azaltmak için soda ve limon önerdi koku hala devam ediyor ve ömrümün sonuna kadar da devam edecek sanirim
|
|
hasta499
Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2012 Saat 20:07 |
lütfen tedaviyi bulursaniz bana haber verin inanin çok yoruldum böyle yasamaktan yasamak denmez ki buna.sürekli geniz akintim var bogazima iniyor ama inandiramiyorum kimseyi doktor sinüzit degil dedi geçmez falan filan bahaneler .doktor bey lütfen sizde bize cevap verin .burada derdimize derman ariyoruz ancak ben sizin tarafinizdan cevap göremiyorum .geçer ve ya geçmez bize bir cevap verin lütfen
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2012 Saat 15:43 |
Arkadasim geçenlerde sirkeli su gargarasi yapinca koku gitti, 2-3 dakika sonra geniz akintisi basladi, çikartmak için öksürdüm zorladim bogazimi biraz o geçen agiz kokusu hemencecik geldi! Biraz da bitkisel tedavilere bakalim geniz akintisi için, çünkü modern tip maalesef güç yetiremiyor!!! doktorlardan anladigimiz kadariyla.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2012 Saat 19:44 |
hasta499, ne doktoruna gittin de sana limon ve soda önerdi?
Geniz akintisi için internettte arastirma yaptim. Çok uzun süre geçmeyen de var; 3-4 ayda kurtulan da var. SGKliysan ve çevrende özel hastaneler varsa birkaç uzman KBB doktoruna daha görün. Sadece agiz kokusu için degil; balgam, öksürme sikayetlerini de anlat. O da çare olmazsa ilinde üniversite hastanesi varsa oraya git. Onlar detayli arastirmayi yaparlar. Çünkü geniz akintisi alerjiden dolayi da ortaya çikabiliyormus. Ayak ve ter kokusu için de -çok istisnai durumlar hariç- kolaylikla kurtulunabilen rahasizliklardir. |
|
hasta499
Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2012 Saat 16:06 |
inanin her türlü doktora gittim artik ne yapacagim bilmiyorum .geniz akintim var diyorum sinüzit ilaci veriyorlar yolluyorlar .ben artik çok yoruldum .dediginiz kadar kolay degil emin olun.bu yasimda hayattan bezdim.
|
|
hasta499
Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2012 Saat 16:07 |
kbb doktorlarina gidiyorum sürekli dislerime de baktirdim defalarca.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|