|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2011 Saat 15:54 |
|
Agiz kokunuza iyi geldigini düsündügünüz seyleri lütfen buraya yazar misiniz?
|
||
![]() |
||
ugur8051
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Kasim-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dus almak, yüzmek ( yüzdükten sonra güneslenmek ) ekmek ve tatliyi azaltmak,aci yemek ( kisa süre de olsa) c vitaminli sekerler tüketmek.
|
||
![]() |
||
mehmet
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
soudre de carbonat
|
||
![]() |
||
memo
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Dus almak, kesinlikle dinlenmek (yorgun oldugumda tavan yapiyor).
|
||
![]() |
||
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
|
vucuttaki iltihapli bolgeler yorgunluk agiz kokusu yapar. kendimde yasadigimdan dolayi yaziyorum. orta kulak iltihabindan kaynaklan agiz kokusu yasiyordum ve tedaviden sonra %100 sonuc aldim. agiz kokumun disinda yasadigim tum fiziksel sorunlara cozum oldu. fiyati ise 7,5 tl... kulagimda akinti vardi ve yillardir bu sorun mevcuttu. doktora kulagimdaki iltihap agiz kokusu yaparmi dedim. yapar dedi ve damla yazdi. su an ilaclari kullaniyorum ve iyilesiyorum.
|
||
![]() |
||
perin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Fiyati 7,5tl olan nedir Rasit calik bry!
|
||
![]() |
||
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
|
kbb uzmaninin yazdigi basit bir antibiyotik icerikli damlanin fiyatini yazdim. cok ozel bir ilac degildi. kbb uzmani ile gorusup kulak burun bogaz muayenesi yapip herhangi bir sorun varsa ortadan kaldirmak ve mide icin endeskopi yaptirarak (varsa herhangi bir sorun) tedavi olmak sorunu ortadan %99 kaldirir diye cok kuvvetli bir dusunceye sahibim. benim sorunum su an ortadan kalkmis durumda.
|
||
![]() |
||
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
|
disleri ve dil kokunu fircalamak.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Özelden bir arkadasa da yazdim mide kaynakli kokular için : maflor plus. kesin etkilidir demiyorum ama özellikle mideden gelen o agir kokuyu hafifletiyor.
|
||
![]() |
||
Scorpio
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sirkeli su içtim bugün ve bana en iyi gelen sey bu oldu
|
||
![]() |
||
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
|
sen dedikten sonra bende denedim. ise yariyor gercekten. dun yatarken ve bu sabah, cay bardaginin 3/4 u kadar sirke ile dislerimi fircaladiktan sonra gargara yaptim. saat 17:00 oldu ve hala o kotu tat yok. kullanacaklar icin soyliyim, sirkenin tadi guzel degil ve gargara yapmak pek hos olmuyor ve tadi kaliyor ancak bu tad bir kac dakika sonra geciyor. yani sogan, sarimsak gibi bir sirke kokusu olmuyor. soyleyim dedim. |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
sinüs rinse kit kullanmak. dilimi fircalamak.
|
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evde dinlenmek. Banyo. Burnuma bol su cekmek.
Cok ilginc ama disarda iken (özellikle kapali mekanlarda) geniz akintim ve koku artiyor. |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Sogani çig olarak yemek.
Tabi ki aksam evdeyken:) |
||
![]() |
||
berataydin
![]() ![]() ![]() |
|
saka mi yapiyorsun? sogan yedikten sonra tadi/kokusu dislerini fircalasan dahi 1 gun gitmiyor. bir de cig olarak direkt yemek ![]() -- "Sogan ve sarimsak, pek çok saglik sorununa iyi gelmesine karsin, agiz kokusu ve nefes kokusu yaratmalari nedeniyle, bireyler tarafindan pek kullanilmak istenmezler." Düzenleyen berataydin - 24-Kasim-2012 Saat 10:30 |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Aslinda halitozis problemi olmayan kisilerde hic de boyle olmadigini bilirsiniz. Ornegin arkadaslarim disarda yedigimizde nerdeyse bir tabak sogan yer ama hic de rahatsizlik vermezler. Bende burun ameliyati olmadan once sogan kokusu dediginiz gibi 1 gun gitmiyordu, ameliyattan sonra hafifledi bu, sogan sarmisak kokulari cok kisa surede geciyor. Nedeni de geniz akintisi sorunumun azalmasi. Sogan-sarmisak bogazdaki bakterileri giderdigi ve geniz akintisina iyi geldigi icin soyledim. Tedavi edici ozelligi vardir. Sorun su ki halitozis problemi olanlar bu faydali yiyeceklerden uzak durdugu icin bagisiklik sistemi daha da baskilaniyor , bunlar benim kisisel goruslerim elbette. |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Suyla hasir nesir oldugunuzda iyi geliyorsa bu cok buyuk ihtimalle kbb sorunudur. Benim de durumum bu. alerjik rinit, sinuzit, geniz akintisi vs. |
||
![]() |
||
Scorpio
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yapmaya devam ediyor musunuz? Ben direk içiyorum suyla karistirarak ama gargara da mantikliymis. Sizin de azaldi mi ya da geçti mi? |
||
![]() |
||
berataydin
![]() ![]() ![]() |
|
tabi, yapmaya devam ediyorum. yaklasik 3 gundur yapiyorum ve sabah kaltigimdaki kotu tad ve koku olmuyor. gun icinde de koku yok, tad da nerdeyse yok.
gargara yapacaklar icin malzemeler: 1-elma sirkesi -uzum sirkesi de olabilir ama elma sirkesi onerilmis- 2-tuz 3-bardak 4-su kullanimi: su bardaginin icine bir cay kasigi tuz ve bardagin 1/6-1/7 si kadar sirke koyuyorsun. gerisine de su koyuyorsun. ve iyice, tum agzina, bogazina ulasacak sekilde 20-30 sn gargara yapiyorsun. sabah, aksam disleri fircaladiktan sonra yaparsiniz. |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sabahleyin denedim... Benim için baya zorlayici oldu. Sirkeden ve kokusundan nefret ederim. Elma sirkesi+himalaya tuzu+ su+çok az limon.
Bir+ iki dakika kadar o keskin koku hissediyor. Daha sonra geçiyor. Gerçekten o kötü koku geçti. Yalniz ben geniz akintisindan süpheleniyordum... Gargaradan 5 dk sonra, geniz akintisi oldu gene, çikartmaya çalistim 1 dk. kadar. Sonunda o kötü koku gene geldi!!! Demek ki o akinti bir bakteri yada mikrop tasiyor ve koku ondan dolayi meydana geliyor. |
||
![]() |
||
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dus alinca agiz kokum bayagi azaliyor.Bu neyi gösterir hocam ?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Banyo ile agiz kokusu azaliyor. ??
Bir sürü soru sormak lazim. Burada yazmaya vakit ayiramayacagim kadar çok sey olabilir. Beden , ter, ayak, kasik, idrar ve diskinizda koku var iken banyodan sonra agiz kokusu azaliyorsa Tip 4 düsünürüm. Bedende koku yok iken banyodan sonra agiz kokusu azaliyorsa ve hem agiz gazi kükürtlü hem burun gazi kükürtlüyse baska, organik gaz ise baska, gaz hiç yoksa baska seyler düsünürüm. |
||
![]() |
||
hasta499
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2012 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
bende geniz akintisi yasiyorum gargarayi deneyecegim dkotorum da bana soda ve limon önerdi sabah aksam yapiyorum kisa süreli bir çözüm oluyor
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ayni durum bende de var. Geniz akintisi oldugunu dusunuyordum ancak gittigim bütün KBB doktorlari muayeneden sonra geniz akintisi yok dedi. Yalniz hatirladigim Prof Dr Can koc, burun etlerinde normal olmayan bir solukluk oldugunu söylemisti ancak ne ben konunun üzerine gittim nede doktorum üzerinde durmustu. |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
cürük et kokusu hissediyorum sag burnumda ve genzimde.. yutkundugum anda daha da hissediyorum.
bu aksam yaklasik 4 kez sinüs rinse kit kullandim. ardindan tuzlu su ile gargara yaptim, ardindan oxyfresh cinkolu gargara kullandim. iyi geldi. 3 saattir koku yok. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
oxyfresh i ben de duymustum. Oksijen ve çinkolu bir gargara. Ancak Adana'da ulasmasi zor diye pek üstünde durmadim. Sitesinde 6 saate kadar kokuyu engelledigi yaziyor.
Hocam, bu gargara ile pharmol zn ayni içerige mi sahip? Ürünün sayfasinda agiz kokusu ile ilgili bilgi verilirken sizin yazdiklariniz kullanilmis gibi geldi ama sizin adiniz yok. Alintiya önem verdiginizi bildigim için söylemek istedim. Düzenleyen aydinmur - 14-Aralik-2012 Saat 14:22 |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sizi muyaene ettigimi bilmiyordum, daha dogrusu muayene ettigimin siz oldugunu bilmiyordum :-)
Oksifres'in (Zn-acsetat+NaOCl) etki mekanizmasi farmol (ZnCl2+asitborik) gibidir. Her ikisi de Tip 1 kokuyu çöktürerek engeller ve oksijenlendirir, diger koku tiplerine etkisizdir. Oksifres'teki NaOCl çok üstün bir maddedir. Ayri bir sisede satilsaydi mükemmel etkisi olacakti. Fakat tek bir sisenin içine doldurulduktan 1-2 gün sonra etkisini kaybeder. Bu sebeple teorik etkisini muhafaza ettigini düsünmüyorum. Örnegin Trioral firmasinin 2 ayri sise içinde piyasaya sürdügü bir gargara var ![]() Bu gargara firmasi üstün etkili NaOCl'yi ikinci bir sisede satiyor. Bu durumda etkisi korunmus oluyor. Faha fazla seyler anlatabilirim ama sanirim, bu kadar ile soru cevaplanmis oldu ? -M Düzenleyen aydinmur - 14-Aralik-2012 Saat 15:08 |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam trioral Türkiye' de satilmiyor sanirim. Internette arastirdim ancak bulamadim.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Halita, BreathRx ve Trioral Türkiye'de yok.
Iyi ki yok. Piyasada Tip 1 agiz kokusu için ilaç gereksinimi yok zaten. Agiz kokusu için burun damlasi ihtiyaci var. Piyasada böyle bir ilacin bulunmasi isabetli olurdu. -M |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"SWEET BREATH Agiz çalkalama suyu" da çinko içeriyormus. içinde alkol bulunmuyor. Internetten gördüm, fiyati 17, 50 tl. Eczanelerde satiliyormus. Böyle özel ürünler için bayaga bir eczane dolasmak gerekebilir.
Diger ürünleri de ingilizceniz iyiyse yabanci sitelerden güvenli bir sekilde getirtebilirsiniz. Amazon.co.uk bu konuda güvenli diyorlar. Oradan yabannci kitaplari getirttiklerini biliyorum. Kredi karti kullanacaginiz için, sanal hirsizliga maruz kalabilirsiniz. Ben internetten baska ürünler aldim ama yurt disindan hiç ürün getirtmedim. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam, forumda yazan bir sürü kisi oldugu için forumdan bahsetme ihtiyaci hissetmedim. Nasilsa yüzyüze konusuyoruz diye gerek duymadim.
Ben bir süre agiz çalkalama suyu olarak Oral-B proexpert kullanmistim. Onun da içinde alkol yok. Ne yazikki çinko da yok. Özellikle baktim sisesinin üstüne, içinde çinko yok. Dis hekimleri tarafindan hazirlandigi yaziyor. Hocam, acaba bu ürünlerin içinde çinko gibi etkili baska bir madde olabilir mi? Veya söyle sorayim; bir agiz bakim ürününde çinko disinda bakmamiz gereken baska bir madde var mi? |
||
![]() |
||
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
bu sorun psikolojimi o kadar bozdu ki anlatamam. ama bu sayfada vakit geçirip yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor. herkeze cok teşekkür ederim önerilerden dolayı. sirkeli suyu mutlaka deneyeceğim. herkeze Allahtan acil şifalar diliyorum...
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |