|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: mide fyty?y | |
Yazar | Mesaj |
nirvana86
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: mide fyty?y Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2013 Saat 02:51 |
benimde çocuklugumdan beri gelen bi a?yz kokusu problemim vardy hastaneye gidip endoskopi yaptyrdym ve do?u?tan mide fyty?y çykty sonra ilaç kullandym ve Allaha ?ükürler olsunki ?uan öyle bi sorunum kalmady
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2013 Saat 03:13 |
Özgün olarak Tip 3 a?yz kokusu vakasy.
Size bazy sorular sorabilir miyim? - Aç iken mi tok iken mi a?yz kokusu duyuyordunuz? - Syrt üstü yatynca kokunuz geçiyor muydu? - Ge?irdi?inizde çirkin koku duyuyor muydunuz? - Dy?kynyz da baskyn ve a?yr kokar myydy? - A?yz kokunuz kaç ya?ynda iken ba?lady, kaç ya?yndayken tedavi oldunuz, ?imdi kaç ya?yndasynyz? selamlar -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|