|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2013 Saat 02:40 |
Selam Arkadaşlar aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim ben deviasyon ve konka ameliyatı olmadan önce birsürü testler vs yapıldı bende bu testleri sakladım bugün bi göz gezdireyim dedım.Gaita testinde LDH diye bir bölüm var benim ki normalin üstünde çıkmış.netten araştırdım bu kısmın yuksek cıkması karaciğer de sıkıntı olabılecegıne dair yazılar var normalde 125-243 arasında olması gerekırken benım kı 311 cıkmıs acaba kara cıgerlerımden oturu mu kurtulamadım dıye kendı kendıme sordum sızlerden de amelıyat olanlar var acaba testlerı duruyormu duruyorsa sızınde benım kı gıbı degerlerı yuksek mı bı sorayım dedım ...Bazen hiç alakasız noktalara bile takılıp kalabılıyorum belkı de buda onlardan bırısıdır..
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Karaciğer yağlanmış da olabilir. Alkol tüketiyorsanız ondandır. Veya son zamanlarda ilaç kullanmışsanız ondan da olabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
LDH (Laktat DeHidrogenaz) , laktat'tan hidrojen koparıp laktik asite çeviren bir enzimin ismidir. Katabolizmanın öne geçtiği yıkım durumlarını işaret eder. Kanda bakılır.
|
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam Allah razı olsun ben alkol kullanmıyorum ama dediğiniz gibi o dönemde çok fazla nidazol kullandım demekki o yüzden olmuş
|
|
![]() |
|
Camur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam burasi ile alakasiz ama cevaplarsaniz çok sevinirim yani saçma bulacaksiniz belki ama gitmedigim hiçbir brans kalmadigi için bunlara yöneldim yillardir geçmeyen folikülit(kil kökü iltihabim var) ve sürekli geniz akintim var geçmeyen bagirsaklarda tuvaletten bile hemen sonra var olan gaz sikintisi var bu üçünün ortak noktasi ayni bakteriye çikiyormus staf aureus siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?ne yapmam gerekir kime danismam gerekir yoksa bunlar tamamen alakasiz bende bulunan hastaliklar midir?
Ayrica koku antibiyotik kullandigimda geçmisti malesef geri basladi ama aklima sürekli bu üçlü takiliyor sinüslerim sis befes almakta sikinti yasiyorum hepsi buna çikiyor bisey buldugunu sanip bos yere sevinmisde olabilirim görüsünüz benim için çok önemli Eklemeyi unutmusum özür dilerim ayni sekilde bakteriden süphelememin nedeni gaitada da kesif bir kokunun olmasi yani kesinlikle normal olmayan bir koku çok terledigimde onunda kokusu degisiyor (kullanicinin yazdigi 3 mesaj birlestirilmistir) Düzenleyen aydinmur - 28-Temmuz-2016 Saat 06:43 |
|
![]() |
|
siyah06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam bir dahiliye doktoru olmadiginizi biliyorum ama yine de bu konuda bir görgünüz, bilginiz vardir diye sormak istiyorum. Günde 3-4 kez diskilamak bir insan için normal midir? Tabii ki öncesinde doktora gidip durumu anlattim ve bana dicetel adli ilaci verdi.. kullandim bitene kadar ama sonuç degismedi. Sonrasinda bu durum degismezse kolonoskopi olmam gerektigini söylendi vs. Tabii ki doktoru da dinler, tedavinin baslangici bu yönde ise gerekeni yaparim ama sizin de yorumunuz benim için önemli..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Sik diskilamak, su tutulmasi, infeksiyon, parazit, hareket artisi veya alerji, kötü beslenme gibi sebeplerle olabilir. Diskinin renk kivam ve kokusu bazen fikir vericidir fakat En saglam tani kolonoskopi ile konuyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |