Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: bademcikten kaynaklanan koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aigina
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı aigina Cevaplabullet Konu: bademcikten kaynaklanan koku
    Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2013 Saat 09:20
merhaba arkada?lar benim de a?yz kokusu problemim var 7 yyl gibi bir süredir bu dertten muzdaribim kullanmady?ym garagara sakyz di? ipi vs kalmady internette biraz ara?tyrma yaptym a?yz kokusunun ço?u sebebi di?lerden o da de?ilse bademciklerden kaynaklanyyormu? bende bgn bir kbb doktoruna gittim kontrol etti internette olanlar gibi bademciklerimin üstünde beyaz lekeler vs yok Ama kokunun bademciklerimde bulunan deliklerin içine giren ve yyllardyr orda kalan yemeklerden kaynaklady?yny söyledi aldyrysam geçer sorun 100 de 100 çözülür ancak bu ikincil bir endikasyon çok tavsiye etmiorum çok rahatsyz de?ilseniz yaptyrmayyn ameliyat dedi . Çok rahatsyz oldu?um için bütün riskleri göze alyp ameliyat olmaya karar verdm ancak bo?una ameliyat oluyor olma ihtimalim de var tabii bu durumda olan biri varsa fikirlerinizi payla?yr mysynyz*?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu