|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: bademcikten kaynaklanan koku | |
Yazar | Mesaj |
aigina
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2013 Konum: Eski?ehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: bademcikten kaynaklanan koku Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2013 Saat 09:20 |
merhaba arkada?lar benim de a?yz kokusu problemim var 7 yyl gibi bir süredir bu dertten muzdaribim kullanmady?ym garagara sakyz di? ipi vs kalmady internette biraz ara?tyrma yaptym a?yz kokusunun ço?u sebebi di?lerden o da de?ilse bademciklerden kaynaklanyyormu? bende bgn bir kbb doktoruna gittim kontrol etti internette olanlar gibi bademciklerimin üstünde beyaz lekeler vs yok Ama kokunun bademciklerimde bulunan deliklerin içine giren ve yyllardyr orda kalan yemeklerden kaynaklady?yny söyledi aldyrysam geçer sorun 100 de 100 çözülür ancak bu ikincil bir endikasyon çok tavsiye etmiorum çok rahatsyz de?ilseniz yaptyrmayyn ameliyat dedi . Çok rahatsyz oldu?um için bütün riskleri göze alyp ameliyat olmaya karar verdm ancak bo?una ameliyat oluyor olma ihtimalim de var tabii bu durumda olan biri varsa fikirlerinizi payla?yr mysynyz*?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|