|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aigina
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Subat-2013 Saat 09:20 |
merhaba arkadaşlar benim de ağız kokusu problemim var 7 yıl gibi bir süredir bu dertten muzdaribim kullanmadığım garagara sakız diş ipi vs kalmadı internette biraz araştırma yaptım ağız kokusunun çoğu sebebi dişlerden o da değilse bademciklerden kaynaklanıyormuş bende bgn bir kbb doktoruna gittim kontrol etti internette olanlar gibi bademciklerimin üstünde beyaz lekeler vs yok Ama kokunun bademciklerimde bulunan deliklerin içine giren ve yıllardır orda kalan yemeklerden kaynakladığını söyledi aldırısam geçer sorun 100 de 100 çözülür ancak bu ikincil bir endikasyon çok tavsiye etmiorum çok rahatsız değilseniz yaptırmayın ameliyat dedi . Çok rahatsız olduğum için bütün riskleri göze alıp ameliyat olmaya karar verdm ancak boşuna ameliyat oluyor olma ihtimalim de var tabii bu durumda olan biri varsa fikirlerinizi paylaşır mısınız*?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |