Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunları biliyor muydunuz?
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: Parmak veya bir cisim ile a?yzy koklamak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Parmak veya bir cisim ile a?yzy koklamak
    Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2013 Saat 01:13
Ynsan vücudunun her deli?i kokuludur. Nereye bir cisim sokarsanyz sokun koktu?unu görürsünüz. Kadynda, erkekte ve s?alykly bireylerde bu kural geçerlidir.

Ayak, anüs, vajina, burun ve a?yz bo?lu?u da bu kurala dahildir.

Koltuk alty kokmayan bireyde bile parma?ynyzy sokup koklarsanyz koltuk altyndan ho? olmayan bir koku alyrsynyz.

Göbek deli?i kokmayan birisinin göbek deli?ine bir cisim sokup koklarsanyz cisimin ho? olmayan bir koku ile koktu?unu görebilirsiniz.

Bademcik, di? ve a?yz bo?lu?u içerisine cisim sokarak koklamayynyz. Bile?inizi yalamayynyz. Çünkü herkeste daima koku olacaktyr.

Buraya bir göz atynyz: http://agizkokusu.org/tip5.html

Selam
-M

Düzenleyen aydinmur - 07-Şubat-2013 Saat 01:15
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2013 Saat 01:46
hocam bu do?ru olabilir ancak mesela ben a?yz kokum olmady?yna emin oldu?um zamanlar yani a?zymyn içini ferah hissetti?im zamanlar bile?imi yalady?ymda koku olmuyor ancak di?er hallerde bile?i yalady?ymda koku alyyorum bu yüzden de insanyn kafasy kary?yyor
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2013 Saat 02:25
Hocam, biz de ne yapaca?ymyzy ?a?yrdyk. Ben bu yöntemleri internetten okumu?tum. Daha sonra hediye etti?iniz kitaby - a?yz kokusu sorular ve cevaplary- okurken de gördüm. Sayfa 52 de, üç yöntem saymy?synyz, dördüncü bir yöntem var ama etik olmady?y için yer vermiyorum anlamynda yazmy?synyz.

Hatta ondan sonra, bir tablo verip günde birkaç defa ölçüm yapyp tabloya göre puan verin demi?siniz.

Bunu isterseniz özel mesaj olarak da sayabilirsiniz, forumda yayymlanmasy ?art de?il. Ancak ne yapalym, ölçelim mi ölçmeyelim mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2013 Saat 23:31
O yöntemler uluslar arasy kabul gördü?ü için kitapta bir anlamda zorunlu olarak yer verdim. Tavsiyem, sentezim, tecrübem soruldu?unda kimseye tavsiye etmiyorum.

Gizlemi? olsaydym "neden bunu bana söylemediniz" diyorlar. Yazynca yine problem oluyor
-M
IP
msms
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
Alıntı msms Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2014 Saat 13:19
Sayfa 52 deki yöntemleri buraya da yazar mısınız
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu