|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Subat-2013 Saat 14:36 |
S.a dostlar bugün gastroya gittim kbb,diş'ten sonra artık son çarem burasıydı ve gene ilgilenmediler endoskopi verdiler taaa mayısın 23'üne...
bu endoskopi tam olarak nasıl oluyor daha önce gastroentoloji bölümünde endoskopi olan arkadaşlar var mı? ameliyat gibi mi oluyor hiç bir fikrimde yok doğrusu:S sorunum burdan değilse boşunada endoskopi olmak istemiyorum sürede çok uzun zaten.tabi bu zamana kadar çektim mayısı mı bekleyemicem. konu hakkında fikir sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Biraz araştırsaydın internette yüzlerce yazı oldugunu görürdün bence
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ağzına sprey gibi bişey sıkıp(galiba uyuşturmak için) ağızdan mideye hortum salıyolar şayet ağzını büyük açabiliyosan bi sıkıntı yaşamassın ben de herhenagi bi sorun olmamıştı
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Endoskopi, sadece ağızdan olmuyor, anal yoldn da inceleme yapabiliyorlar. Şikayetlerine göre doktor karar veriyor. Arkadaşın dediği gibi, boğazına bir sprey sıkarak öğürmeni, istifra etmeni engelliyorlar. Serum hortumu gibi bir şeyle boğazdan içeri giriyorlar, hiç bir rahatsızlık vermiyor. Makat yolundan inceleme yaparlarsa birazcık ağrıyabilir ama çok değil.
Yanında mutlaka birini getirmeni istemişlerdir. Endoskopiden çıkınca baş dönmesi olabiliyormuş, sebebi o. Bende başdönmesi oldu 5-10 dk sonra geçti. Ameliyatla hiç bir alakası yok. Riskleri var tabii, sana bir kağıt imzalatacaklar orada okursun. |
|
![]() |
|
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
endoskopide h.plori çıkarsa pozitif çıkarsa antibiyotik tedavisi verebilirler çünkü helicobacter gerçekten koku yapabiliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |