|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Subat-2013 Saat 10:09 |
|
merhaba bir suredir forumda yoktum. belki bazilariniz cozum buldu, gitti diye dusunebilirsiniz. keske oyle olsaydi.
*bu yaziyi, forumdan gelen bir mesaj cevap verdikten sonra, neden herkes faydalanmasin dusuncesi ile yaziyorum. umarim isinizi gorur. fazla uzatmadan konuya girecegim cunku soyleyecegim fazla bir sey yok ve eminim sizde artik bin bir turlu oneri dinlemekten bikmissinizdir. 4-5 yildir bilmiyorum belki daha fazladir agiz kokum var ve gecmiyor. gecmedi, gececek gibi degildi. evet "di". peki ne oldu, flagyl ile tanistim. ve ister inanin ister inanmayin agiz kokumu ilaci aldiktan 1 gun sonra gecirdi ve ilaci duzenli olarak 2-3 gunde bir aldigim 10-15 gun boyunca agiz kokum hic olmadı. ne sabah, ne aksam, ne ac kaldigimda o berbat koku gelmedi. boyle seker yemissin gibi rahatsiz etmeyen bir tad var sadece agzinizda ve kotu bir kokusu kesinlikle yok. sonra mi ne oldu? ilac bitti. ne zaman doktor verdi bilmiyorum ama evde sadece bir kutu vardi ve deneme amaciyla her gun alip, sonra 2-3 gunde karar kildiktan sonra ilacsiz kaldim. baya bildigin bir eroinmanin ilac aramasi gibi evin her yerini dokup o ilaci aradim, internette arastirdim. hic bir turkce sitede bu ilac yok. sonrasinda avrupa ve amerikada bu ilacin recetesiz olarak satildigini ve turkiyeye kargo ile gonderildigini ogrendim. fiyatlari uygun degil, hap sayisina gore degisiyor. altta verecegim linklerde incelersiniz. demem o ki ben bu ilaci elime para gectigi an siparis edecegim ve inanin bana omrumun sonuna kadar kullanacagim. cunku gercekten bir tedavisi yok. maydanoz mu yemedik, baharati mi yemeyi kesmedik, bitkisel cay mi icmedik, sirke ile gargara mi yapmadik, doktora mi gitmedik, disciye mi gitmedik, gunde 4-5 kere dis mi fircalamadik. envayi cesit fircalara para verirken dil icin ozel firca oldugunu gorup, dil fircasi mi almadik. herseyi yaptik ama gecmedi. en azindan benim gecmedi. bu ilaci kullanacagim, kullanirsiniz, kullanmazsiniz beni hic ilgilendirmez ama en azindan boyle bir ilac oldugu ve isime yaradigini bilin istedim. soracak soru olursa bir sure daha buralarda olacagim. cevaplarim. merak edenler icin, nidazol ve flagyl ayni ilaclar. genel baslik olarak metronidazol adi altinda toplaniyorlar. ilaci alacagim sitenin linki: http://www.meds-discounts.com/flagyl_generic.php *ama ilac bu, oyle kafanize gore kullanmayin laflarini kendinize saklayabilirsiniz. aptal degilim, degiliz. kimse zaten yok yere ilac kullanmaz. baska sansim yok, olmadi o yuzden boyle bir yorum yazacaksan lutfen kendine sakla. daha iyi bir yolun varsa soyle, ha yok diyorsanki ilac alma kendi pisliginde, tek basina ol. uzgunum boyle gitmiyor. *yazim hatalari icin uzgunum. |
||
![]() |
||
ferayural
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Subat-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
flagy türkiyede olan bir ilaç
|
||
![]() |
||
Halit Öziş
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl etkili bir ilaç ve her eczanede satılıyor.Ben de kullandım ve faydası var ancak bırakınca ne olacak bilemiyorum.
|
||
![]() |
||
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl yurtdışından sipariş gerektirecek nadir bulunan bir ilaç değil. Etken maddesi metronidazole olan 500mg'lık bir antibiyotik. Aynen Nidazol gibi ve yanlış hatırlamıyorsam bütün eczanelerden reçetesiz olarak satın alınabiliyor. Fiyatı: 4.48 TL.
Buradaki herkes sizinle benzer sıkıntıları yaşıyor. Ben de en azından bir süreliğine normal olabilmek için yaklaşık 1 ay boyunca Nidazol kullandım ve o süre boyunca kokudan kurtuldum. Yan etkiler ve riskler ağır basınca bıraktım. "Antibiotic misuse" diye aratıp inceleyebilirsiniz. Karar sizin |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
flagy i türkiyede bulamaman ilginç şayet ben bazı eczanelere nidazol almaya gittiğimde nidazol yok ama flagy verelim nidazolun muadili ilaç cvbını almıştım ayrıyeten bu ilacı almak için reçeteye de gerk yok diye biliyorum nidazolu reçetesiz alabiliyosan bunu da hayli hayli alırsın
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yahu iyide aspirin bile her gün alınmaz iken nasıl bir antibiyotiği her gün alabiliyorsunuz!!! Kafayı mı sıyırdınız siz? Nidazolu 4-5 kere değişik zamanlarda sadece 2 hap yutmak sureti ile içtim onda bile tedirgin oldum. Bakın tüm metabolizmanızı yerle bir edersiniz. Bir sürü virüs icat ediyor abd gibi ülkeler (domuz gribi vs.) bu virüslere karşı bağışıklık sisteminiz çökmüş hale gelir. Sonra başınızı duvarlara vurmayın.
Çözüm olarak, oksijenli su ile başlayabilirsin berataydın. Cam şişede satılanlardan al ve su ile seyreltip (yarı yarıya yada 3 te 1'ini) gargara yap. Koku belli süreliğine ( 5-6 saat) geçiyorsa demek ki nefes kokusu değil. Böyle böyle eleye eleye en sonra şüphelerinizi üniversite doktorlarına tetkik ettireceksiniz. Onlar size değil siz onlara anlatacaksınız ki sizin derdinizi tam anlayıp ona göre davransınlar. Mesela ben şimdi dahiliyeye gideceğim bakalım reflü ve mide kapağında gevşeklik durumları var mı? Kolay değil 23 yaşındayım ve 10 senedir çekiyorum. Allah şifa versin. |
||
![]() |
||
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
|
ben zaten turkiye'de satilmiyor demedim, almak icin recete gerekiyor dedim. doktora gidip kafama gore ilac yazdiramam dedim. recetesiz bir ilac mi? ben mi yanlis biliyorum.
etkisi konusuna gelince, zaten dedigim gibi cok emin konustum. |
||
![]() |
||
berataydin
![]() ![]() ![]() |
|
2 - 3 gunde bir aliyorum, daha dogrusu aliyordum. 3 ten hesaplayacak olsak: 20 taneden 60 gun gidecek. her iki ayda bir doktora gidip bana ilac yaz diyemem. kaldiki doktorlar senin o ilaca ihtiyacin olsa bile kafasina gore baska bir alternatif yazabiliyor.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mucize bir ilaç değil. Tehlikeli bir ilaç. Ben de kullandım, eczacı nidazolun yerine bunu verdi. Zaten bir süre kullanınca etkisi geçecektir. Etki ettiği mikrop zamanla bu bakteriye bağışıklık kazanacaktır. Ömür boyu nidazol veya flagly kullanamazsınız. Vücudunuz iflas eder.
Moralinizi bozmayın, en azından bu lanetten kurtulma şansınız olduğunu öğreniyorsunuz. Araştırmaya, incelemeye devam. |
||
![]() |
||
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende yaklaşık 8 yıldır bu sorun var. Kokunun bademciklerden kaynaklanabileceğini düşünerek bademciklerimi de aldırdım fakat hiç bir değişiklik olmadı azalmadı bile.
Midemde hiçbir sorun yok endoskopi yaptırdım baya da sıkıntılı oldu ama yıllarımı bu işe verdim. H. bakter falan hiçbir şey çıkmadı, reflü de yok gastrit de yok. Üre nefes testi yapıldı yine bir şey çıkmadı. nidazol kullandığımda koku tamamen geçti ve ilaç biter bitmez geri geldi. Dilimin üstünde sürekli bir tabaka var bazen beyaz bazen sarı. Defalarca doktora gittim sayamayacağım kadar hala da gidiyorum ama hiçbiri çözüm olamıyor. Benim aşırı derecede alerjim var özellikle polene ve toza. İlginç olan şey aynı zamanda gözlerim de bozulmaya başladı önce uzağı göremez oldum ve gitgide arttı. Bayadır gözlük kullanıyorum fakat son zamanlarda göz kuruluğu başladı ama o kadar çok canımı yaktı ki gözlerimi açıp kapatamaz olmuştum doktora gittim ve gözlerimin çok kuru olduğunu söyledi şuan 4 tane göz ilacı/damlası kullanıyorum. KBB doktoru alerjik sinüzit olduğunu söyledi. göz bozukluğu, alerji, sinüzit, deviasyon çok fazla araştırdım ve ALERJİK FUNGAL SİNÜZİT olduğuna artık eminim. En korktuğum şey sinüzitten dolayı gözlerimin arkasına mikrop birikmiş olmasıydı göz sinirlerinin arkasına tutunan mantarlar göz kuruluğunun sebebymiş. Doktorlar binde bir ihtimal olduğunu söyleyip antibiyotik yazıp gönderdiler. Ama şu an ilk defa mantar tedavisi uyguluyorum ne kadar iyi gelir bilmiyorum ama en azından gözlerimi rahatlattı ve kokuyu biraz da olsa hafifletti. 8 yılın sonunda sorunu buldum ama ne yazık ki çözüm yok benzer şikayetleri olan arkadaşlara bir ışık tutmuşumdur umarım ve beraber bir çözüm buluruz.. |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kimse sallamadı zamanında tekrardan tavsiyede bulunayım özellikle gözünde mantar olan arkadaş için. Collaidal silver göz damlası olarak da kullanılıyormuş. 10-15ppm yapan bir yer bulup alabiliriz aslında. Bilmiyorum türkiye de var mı? Dahiliye mide kapakçığı reflü işlerini halledeyim olmadı bir collaidal gümüşü deneyeceğim artık.
|
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle yanlış anlama olduğunu düşündüğüm bir şeyi açıklayayım. Bahsi geçen arkadaşın gözünde değil, gözünün arkasında mantar var. (Bu aslında tıbben çok mümkün değil, sadece sözün sahibinin sözlerini tekrarladım. Durum aslında farklıdır, burada ayrıntıya girmeyeceğim, o kişi bana özelden yazarsa konuşabiliriz)Kolloidal gümüş göz damlası olarak kullanılabilir, ama gözün ön kısmındaki enfeksiyonlar içindir bu uygulama, gözün arkası için değil. Diğer taraftan, gümüşün vücutta en çok biriktiği yer skleradır (gözün beyaz kısmı). Göz damlası olarak 10-15 ppm den fazlasının kullanımını ve dahası, uzun süre kullanımını (ppm değeri ne olursa olsun) doğru bulmuyorum. Kolloidal gümüş Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum demişsiniz. Evet satılıyor, reklam olmaması için buradan adres veremiyeceğim. Ama 100 cc sinin 49 TL'ye satıldığını söyleyebilirim. Oysa bunu çok daha ucuza da bulabilirsiniz. İlgilenenler, adres ve tarif isteyenler olursa yardımcı olabilirim. |
||
![]() |
||
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
|
Kaç ppm bu 100 cc? 49 lira çok pahalı bu arada. Üretim şekli nasıl sanırım bir nano partüküllerine ayrılan birde normal var siz hangisini söylüyorsunuz? Dahiliye bölümünden sonuç çıkmazsa iletişime geçebiliriz. |
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mehmet bey; size bazı örnekler vereyim, 225 ml, 25 ppm: 68 tl, 50 ppm 100 ml 49 tl, 150 ml 15 ppm 38 tl.... bu böyle sürüp gidiyor satış sitesinde. size özelden yazarsanız adrsi verebilirim. Bu ürün nanoteknoloji değil, kolloidal gümüş. Nano parçacıklar da içerir ama oranı çok düşüktür. Oysa iş yapan parçacıklar nano boyutta (4-10 mikrometre) olanlardır. Nanoteknolojik ürünler size bu standardı sağlarken kolloidal ürünler her zaman sağlayamaz. Amacınız antibakteriyel etki ise her iki ürün grubu da kullanılabilir (nano olanların daha etkili olduğu gerçeği unutulmamak kaydıyla) ama amacınız koku gidermek ve beraberinde antibakteriyel ve antifungal etki sağlamaksa içinde zeolit ve çinko da olan ürünleri denemelisiniz. böyle bir ürün biliyorum. burada söylemem uygun olmaz. dilerseniz özel mesaj yazın, anlatayım. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Dr. Devrim, anlattığınız ilaç ne işe yarıyor, gerçekten anlamadım. Arkadaşa göz için mi tavsiye ediyorsunuz ağız kokusu için mi? Yanlış hatırlamıyorsam burada gümüşün zararları, bilimsel olmadığı falan tartışılmıştı.
Doksaniki arkadaşım, internetten okuyarak kendi kendine teşhis koyma. Ben senden daha dertliydim, kendime ne tanılar(!) koydum bir bilsen. Boşa geçen zaman, boşa harcanan paralar , her seferinde hüsran... Doktor umursamayabilir, bilgisi eksik olabilir, yanlış teşhis koyabilir. Ama emin ol, doktorun hatasını biz düzeltemeyiz. Bir doktorun yanlışını ancak başka bir doktor düzeltebilir. Benim son gittiğim KBB uzmanı - bu kaçıncı sayısını unuttum- "burunda akıntı var, önce onu halledelim" dedi, bir sprey iki ilaç yazdı. Arkadaş, bu burnun içi nasıl bir yerse her bakan doktor farklı bir şey görüyor. İki üç yıl önce gittiğimde doktorlar " Hemen burun eti ameliyatı yapalım" diyorlardı. Şimdi üç dört seferdir ilaç veriyorlar. Bakmadan, ilgilenmeden reçete yazsalar ilaç falan almam ama adamlar ilgileniyor. Bu ilaçlar da fayda etmezse Balcalı'ya kendimi teslim edeceğim... |
||
![]() |
||
bebekgibikız
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Subat-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
off yıkıldımya herkesın ayrı bıyerden koku gelıyor.omrumuz tahlıllerlemı geccek ya :( ühühü ama benım mıdeden sorunum vr oda gastrıt :( dualarınızı eksık tutmayın neolur:)
|
||
![]() |
||
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dr. devrim bey, bana özelden yazarsam yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz fakat mesaj kapasiteniz dolduğu için gönderemedim. Bizim ailenin çoğu doktor olduğu için elimden geldiğince bilgi edindim ve bunları da sizinle paylaşmak isterim. Tüm durumu size baştan anlatabilirim mail adresinizi vermenizde bir sakınca yoksa ordan da yazabilirim. Vermek istemezseniz buradan tüm detayları aktarmaya çalışayım.
Teşekkürler... |
||
![]() |
||
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl benim ağız kokukumuda geçirdi ağzımdada aynı şekilde şekerimsi bir tad var.Ama nidazol kesinlikle etki etmiyor bana ne Flagyl daki tad oluyor ağzımda ne etkisi.Aynı ilaçlar ama anlam veremedim
|
||
![]() |
||
berataydin
![]() ![]() ![]() |
|
ne durumdayim rapor vermek istedim. koku hala yok.
ilk hapi 5 mart, 17:07'de aldim, koku 21:58'de tamamen gitmisti. 5 marttan beri 3 - 4 gunde bir kullaniyorum. kokunun tamamen gitmesi disinsa hic bir anormal durum yok. simdi hap kutusuna bir gozattim. toplam 20 hap var. 6 sini kullanmisim. 14 tane kalmis. tam 24 gundur kullaniyorum. 4 gunde bir hap kullanmisim. |
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
bi konuya deginilmemis Zenker Divertikülü
Tanim : Zenker divertikülü bogazda olusan bir anormalliktir. Bu hastalikta özefagus adi verilen yemek borusunun yaninda yemek borusuyla iliskili bir kese olusmakta ve bu kesede yiyecek ve içeçekler birikebilmektedir. Kese doldugunda, kese içinde biriken yiyecek ve içecekler bogaza geri kaçmakta (regurjitasyon) ve buna bagli olarak a yutma güçlügü (disfaji) ve/veya aspirasyona (akcigerlere yiyecek/içecek kaçmasi) yol açmaktadir. Kese zaman içinde yiyeceklerle dolarak genislemektedir. Zenker divertikülü çogunlukla olgun yaslarda görülür ve uygun yemek yeme düzenini bozabilir ve pnömoniye yol açabilir. Çok ender görüldügünden ancak doktorun kuskulanmasiyla tani konulabilir. Görülme sikligi 100,000 de 2 vakadir. En sik 70-80’li yaslarda görülmektedir. Zenker divertikülü yemek borusunun üst kismindaki kas sfinkterinin (kasilmayi saglayan düzenek) bozuklugu sonucunda olusur. Bu sfinkterin adi krikofaringeus sfinkteridir. Bu kas normalde yutkunma sirasinda açilie ve yiyecek ve içeceklerin yemek borusuna girebilmesini saglar. Bu kas çok sikiysa ve açilmazsa, bu durumda yiyecekleri bogazin asagi kismindaki daha zayif bir bölgeye yönledirebilir. Zamanla bu hareket bir kese olusmasina yol açabilir. Zenker divertikülü pulsiyon divertikülüdür, yani üzerinde kas tabakasi yoktur. Kasin zayif yerinden disari dogru çikan bir balona benzetilebilir. Bu kas Zenker divertikülü kimlerde görülür? Risk faktörleri: Ileri yas Erkek cinsi Hiatal hernisi olanlar Gastroözefageal reflü hastaligi olanlar Zenker divertikülünde hastalarin yakinmalari: Bogazda yutkunma sirasinda gargara sesi gibi ses gelmesi Sik sik yiyecek ve/veya içeceklerin agiza gelmesi (reflü belirtisi gibi, ayrica Zenker divertikülü olan hastalarin bir çogunda [%94’e kadar bildirilen oranlarda] reflü de vardir) Öksürük, pnömoni (zatürre) Zenker divertikülünün tedavisinde 1. Cerrahi yöntemler (ameliyat) Divertikülektomi ve krikofaringeal myotomi 2. Endoskopik minimal invaziv yöntemler kullanilmaktadir. Endoskopik stapler divertikülotomi Tedavi Komplikasyonlari Divertikülektomi ve krikofaringeal myotomi Mortalite (%0-9.5) Morbidite (%4-47) Rekürren sinir paralizisi Özefagusta darlik Mediastinit Farinks ve cilt arasinda fistül Hematom Özefagusta perforasyon (delinme) Endoskopik stapler divertikülotomi Mortalite (%0-1) Morbidite (%10-31) Rekürren sinir parezi/paralizisi Kanama Mediastinit Dis travmalari ve kiriklari/dis kaybi Özefagusta perforasyon (delinme) Divertikül perforasyonu Servikal amfizem Endoskopik divertikülostomide uzun takipte %31 hastada olusan ortak kavitede gida birikimi saptanmistir.hiç geçmeyen bi kokunun kaynagi olmasi çok mantikli bence degerlendirilmeli ben nidazol aldin sonuç fena degil ama cok erken bekliyorum geri dönecem |
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
bogazda olusan kesecik yemek artiklari ile doluyor bunu hemen öyle bakmayla göremezler ve o kesecik bakteri kayniyo dolayisi ile flagy ise yariyor mantigi içersindeyim tezim böyle sizde katkida bulunabilirsiniz
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
![]() ![]() ![]() |
|
doktorla cok ciddi konusmak gerekiyo bence cekecem kenara lan dicem anlamiyonmu durumu bilmigyosan bilmiyorum arasdiralim durumu de bana dicem sonunda:))
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
![]() ![]() ![]() |
|
ilk 2 ve 11. resim de ise özefagusta (yemek borusu) divertikülü görülmektedir. Bunlar genellikle özefagusun üst ve orta taraflarinda gelisen degisik büyüklüklerde ceplerdir. Yemek borusunun çesitli hastaliklar neticesi itilme veya çekilmesi ile gelisebilirler. Bazende oldukça çok büyüyerek içlerine gida maddelere birikir ve yatmayi takiben hastanin bogazina yemek artiklari kaçabilir veya divertikül içinde birikmis gida artiklari bozularak pis kokuya sebep olabilir. Tanilari endoskopik inceleme ile konulur
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
![]() ![]() ![]() |
|
bademcikden geldiginide zannedebiliriz belkide bogazda cepler var o yüzden endoskobi iswteyin ve devlet hastanesine muayene olmayin cok sistemli bi hastanede doktoru elinize alin ve ona güvendiginizi ve bu sorunu onunla cözebilcenizi ima edin
|
||
![]() |
||
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
xdemirleydi bu dedigin sey sindirim sistemi uzmanlik alani olan doktorlarin fibroskopik camera ile reflu arastirmasinda gozukur ! çok nadirdir evet akcigerlere kaçarsa birikinti olum tehlikesi bile vardir ! hopital american videosnda gormustum
|
||
![]() |
||
sunset
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Agustos-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokusunu gideremedim ama en azindan dil üzerindeki sari renkli pas tabakasinin %90 indan kurtuldum. Sekeri keserseniz tabaka da kendiliginden kayboluyor. Deneme amaçli1 hafta tatli yemeyin, çayi kahveyi sekersiz için, mümkünse ekmegi de kesin (hamur isi oldugu için agizda kalinca sekerle ayni etkiyi yapiyor)Ve 1 hafta içinde agiz kokunuzun %70 azaldigini göreceksiniz. Sekeri kesin, aitli içeceklerin 1 bardaginda 12 adet kesme sekere esdegerde seker varmis. Kolayi, fantayi, hazir meyve sularini da kesin. Ve sonucu görün.
|
||
![]() |
||
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
|
suanda uygulamaya basladim.
|
||
![]() |
||
Quillov3r
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
peki agizda sorun olmadigi halde nidazol ve flagyl türü ilaçlar etki etmediginde ne düsünülmeli?
|
||
![]() |
||
ölümcül
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gastroentoroloji doktoruna mide ilaci bittiginde kokunu geri gelmesini sordum. 6 ay kullanman gerekir dedi. Hiç daha önce bu cevabi alan var mi? Veya 6 ay kullanan?
|
||
![]() |
||
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar ben 22 sene boyunca çektim daha ergenlige bile girmeden küçücük çocukken basladi.ortaokul lise üniversite meslek hayati evlilik hayati hiç bitmedi 1dk bile geçmedi.gitmedigim gastro dis hekimi dahiliye kbb doktoru kalmadi hep reflüye baglandi ancak ilaçlar hiç ise yaramadi.hatta psikolojiktir diyenler bile oldu.gulenler tuhaf tuhaf bakanlar.ancak 2 ay önce bir bayan dis hekimi dis etinden olabilir diye ilk defa sorunumu anladi ilgilendi.flagly,rovamycine,tanflax yazdi 14 gun kullandim.ve bitti allaha sukurki gecti.herhalde gecici bir rahatlama dedim ilaç bitse belki koku gelir diye düsünüyordum ama cok sukur yok.daha önce kullanmadigim agiz bakim sulari propolisli narli haplar özel dismacunlari kalmamisti.insallah sizin içinde faydasi olur.dis hekimine anlatin.herkese gecmis olsun
|
||
leylak
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
abi bu ilaci ve nazodil ilacini kullanip biraktintan sonra herkeste koku geri donuyormus hic duydunuz mu tamamen koku kaybolan?
|
||
![]() |
||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
|
bu forumda degil ama baska bi forumda nidazol kullandiktan sonra 6 aydir kokunun olmadigini söyleyen biri vardi sonra geri geldi mi gelmedi mi bilmiyorum çünkü o foruma da insanlar daha sonra yazmayi kesti ama ben kullandigimda nidazol bana hiç etki etmemisti mesela ama nidazol disinda etki eden baska antibiyotikler oldu tabi
|
||
![]() |
||
delikanli06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam mrb .. Ben sizin Bahsettiginiz ilaçlari aldim kullaniyorum bende de ise yaradi ama tekrar gelecek diye çok korkuyorum.. Henüz 8. Günündeyim .. Meraknetyigim su siz ilaci birakali kaç gün oldu ? Tamamen kesildi mi ?
|
||
![]() |
||
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende koku hala yok.nerdeyse 3 ay olucak.insallah sorunumuz aynidirda Sizinde gecer.benimde umutlarim tükenmisti.hatta ilaçlar bitince eskiye donucem zannediyordum ama allaha sükür geçti.ama sunuda belirteyim dilimin arkasinda biraz pas kaldi.koku yokya bunu onemsemiyorum
|
||
leylak
|
||
![]() |
||
Akyildiz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende baska bir öneride bulunuyorum arkadaslar. Herhangi bir antibiyotik yada lacombi kullaninca geçici olarak kurtulan varsa bahsedecegim seyi uygulamanin fayda saglayabilecegini söyleyebilirim. Günde en az 1 veya 1,5 litre su (suyun hiçbir zarari olmaz Bolbol tüketilebilinir) haftada bir gün 10 adet civarinda kuru Kayisi yada günkurusu. Bunun haricinde kuru incir ve Kayisiyi günlük olarakta tüketebilirsiniz. Uyguladiklarimdan sonra farkina varmis Oldugum durum Bagirsak çalisma durumuna endeksli bir koku durumu oldugudur. Yani Bagirsak ne kadar rahat çalisiyorsa koku o derece az. Su incir ve Kayisi bagirsagin temizlenmesi ve randimanli çalismasi için birebir. Ben bunlari denedim ve sonuç aldim. Geçen ay doktora gittim lacombi ve rennuduo surup yazdi. Bu ilaçlarda ise yaradi. Fakat tekrar geri geldi. Yogun su tükettigimde kaybolan bir koku durumu var. Bagirsak ne kadar rahat ve hizliysa koku o kadar az. Açiklamam gereken bir durumda sudur ki; eger antibiyotik yada herhangi bir ilaç Alinca geçici çözüme ulasiyorsaniz bu Yöntem ise yarayabilir. Aksi takdirde çürük dis, sinüzit, diyabet vb durumlar için çözüm olmayabilir. Benim kendimdeki kesfimdir. Bol su az koku iyi nefesler herkese...
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Harbi super ilac bu :) agzimda burnumda hala bir tuhaflik varmis gibi sanki hala kokuyormus gibi geliyor ama elimi agzima kapatip hava verdigimde hicbir koku yok. Yok ama yinede insanlarla konusurken rahat degilim ama sunu soyliyim bu agiz kokusu sandigimdan daha fazla kendime guvenimi azaltiyormus.
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayrica bu ilaci kullanipta kokunun tamamen gitme ihtimalide mi var? Kac gun kullanmaliyiz oyleyse?
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Leylak sende dis eti iltihabi mi vardi?
Yani bayan dis doktoru ne yapti sana , ne dedi,ne çikmisti sende? yani dis eti olabilir,den sonra ne çikti? |
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Ayrica burnumun ici hala kokuyor gibi ama agiz kokusu yok. Benim zaten burnumdan koku gelmezdi ama ici kokardi ve koku devam etmesine ragmen agiz kokum yok.
Burnumun bogaz tarafinda arasira tuhaf bir koku varmis gibi hissetmeme ragmen koku yok. Dil pasi gecmedi ama koku gitti bu ilac sayesinde. Simdi aklima takilan su, burnumun ici kokmasina ragmen agiz kokum gittiyse bunun anlami sirun burunda degil mi demek oluyor? |
||
![]() |
||
melminar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba size mesaj atamiyorum dontorunuzun adini verebilirmisiniZ gercekten yillardir biktim canimdan gectim bu olay yuzunden
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |