|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Kloroben Gargara iyi geldi | |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Konu: Kloroben Gargara iyi geldi Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2013 Saat 03:28 |
merhabalar. Bo?az ve ba? a?rysy sebebiyle 3 gün önce doktora gittim ve bana bi kaçç ilaç ve bu gargarayy verdi bu gargarayy kullandyktan sonra kokum yüzde doksan azalyyor yatmadan önce kullanmasam bile ertesi gün az oluyor sizce bu nedir ? kokunun kayna?yny belirlememde yardymcy olabilir mi ? Te?ekkürler
[/IMG] Endikasyonlaryny yazyyorum arkada?lar • Anjin farenjit larenjit ve tonsillitte uygun antibakteriyel tedaviye yardymcy olarak • Kemoterapi, radyoterapi veya di?er fizik sebeplere (trakeal intübasyon gibi) ba?ly a?yz bo?lu?u mukozitlerinde • Aft ülserleri, glosit • A?yz cerrahisi sonrasy ve periodontal prosedürleri içeren a?ryly a?yz ve bo?az durumlarynyn geçici olarak rahatlatylmasynda • Gingivitis tedavisi ve önlemesinde, • A?yz içi enfeksiyonlarynyn tedavisinde, • Oral komplikasyonlaryn iyile?tirilmesinde, • Oral mukoza enflamasyonlarynyn tedavisinde (stomatitis), • Dental plaklaryn olu?masyny önlemede profilaktik olarak, • Paradental hastalyklar, a?yry zorlanmaya ba?ly paradentozlar, • Yardymcy tedavi olarak konservatif di? tedavileri ve di? çekimlerinde • A?yz hijyeninin sa?lanmasy amacyyla kullanylyr. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2013 Saat 11:16 |
Bir fikrim yok ama bu gargarayy ben de kullanmy?tym doktorun önerisi ile.Bende koku ile ilgili bir de?i?iklik olmamy?ty, yalnyz bilgin olsun, kysa süreli kullanylmasy gereken bir ilaç bu.Di?lerde kahverengi lekelenmelere neden oluyordu yanly? hatyrlamyyorsam,yakla?yk 4-5 günlük kullanymdan sonra.E?er hafyzam bana oyunlar oynamyyorsa ve bu gerçekten o gargara ise tabi :)
|
|
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2013 Saat 12:18 |
evet evet uzun süre kullanynca leke yapty?yny okumu?tum yanylmyyorsunuz fakat kokunun de?i?mesi sizce bir anlam ifade etmiyormu ?
|
|
polen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Şubat-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2013 Saat 13:16 |
Bende ona benzer bi gargara kullandym dedygyn gyby kokuda cok buyuk byr azalma oldu.Yanlyz onu kullandygym süre boyunca agyzda hissizle?me ve tat alma duyularym azaldy ve bir dokdordan da fazla kullanylmasy dilin üst tabakasyny tahri? ettigini duydum ve ilerde sykyntyly olabylecegyny dusunup byrakdym.Ben sadece a?yz degyl bogazymyda gargara yapyyordum muhtemelen dilin üzerindeki okuya engel oluyordu ama tam emyn degylym acaba onun sebebi ney.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2013 Saat 13:05 |
Bana sorarsanyz ifade etmesi gerekiyor.En azyndan bir doktor için.Ben fikir yürütemiyorum malesef.Kullanmayy byrakty?ynyzda mutlaka doktorunuzla tekrar görü?meniz lazym,zaten uzun soluklu bir tedavi süreci bu.Ben sadece sizin farkyndaly?ynyzy merak etmi?tim kahverengi lekelenmeler konusunda.Kokuyu azaltyyor diye önerilenden fazla kullanyrsanyz problem olabilir, hatyrlady?ym kadary ile di? fyrcasy bile çok etkili olmuyordu lekeleneler üzerinde.(bende tedavinin sonuna do?ru sadece küçük bir kaç yerde lekeler olu?mu?tu,1-2 gün sonra kendili?inden kayboldular.) |
|
ormes
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2013 Saat 06:10 |
açykcasy tedavi sürecine tekrar ba?lamaya karar verdim ve cuma günü di? evine gidip bütün dolgulary yeniletip ta? temizli?i yaptyraca?ym ondan sonra kulak burun bo?aza gidece?im bu yüzden lekelerle ilgili bir problemim yok sizinde ne demek istedi?inizi anladym te?ekkür ederim kbb ye gitti?imde sonuçlary burada payla?aca?ym. Tabii ba?ka fikirleri olanlarynda dü?üncelerini payla?masyny beklerim te?ekkür ederim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|