|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Kesinlikle Di? Ta?laryna Bakylmaly | |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Konu: Kesinlikle Di? Ta?laryna Bakylmaly Gönderim Zamanı: 05-Mart-2013 Saat 11:32 |
merhabalar uzun süredir ara?tyryrken tedavi sürecine tekrardan ba?lamaya karar verdim ve benimle ayny derdi çeken fakat ona söyledi?imde sakyz kullanynca kokmuyor o zaman sykynty yok vs diyen bir abim vardy ve oda bende gelicem dedi ve gittik onunki bende 5 10 kat fazlaydy yanyna yakla?ylmyyordu oda düzenli olmasada günde kesin 2 kere di?lerini fyrçalardy. Doktor di? ta?laryn fazla dedi ve di? ta?laryny temizledi?inde koku tamamen geçti inanamadym hatta gitmeden önce hemen geçmeyebilir umudunu kyrma kbb ye falan da gidicez derdim adamyn direkt kesildi u?ra?an benim sonuç alan o ne tesadüftür anlamadym :D size anlatycaklarym bunlar kesinlikle di? ta?y temizli?i yaptyrmalysynyz kanymca iyi günler
|
|
xdemirleydi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 19:17 |
evt kesinlikle ilk önce diş temizliği çünkü bende devlet hastanesinde dişlerimi temizlettim diş taslarını temizledi felan ama sadece önlerime özenli yaptı arkaya dogru durüst girmedi ve gercekden fark etti ayda yılda bi yapmak lazım
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|