|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: salivo test | |
Yazar | Mesaj |
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Konu: salivo test Gönderim Zamanı: 16-Mart-2013 Saat 10:50 |
hocam salivo test (tukruk testi) diye bir test duydum! bu konu hakkinda bilginiz varmi aceba ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 16-Mart-2013 Saat 12:00 |
Terim eksik oldu?u için ne amaçla söylendi?i pek net de?il. Salyaya bir sürü test yapylabilir.
|
|
?ifa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2013 Saat 00:33 |
Hocam bir de yapay tükürük preparatlary yada tabletleri varmy?. A?yz kurulu?u olanlarda tükürük salgysyny artyrmak için kullanylyyormu?. Bende de ciddi bir a?yz kurulu?u var. Ürünler ne kadar sa?lyklydyr Yada kullanymynda farkly bir etki görür müyüm bilemiyorum. Kullansam bile geçici sürelidir de?il mi. A?yz kurulu?unun neden oldu?u hastaly?y bulup tedavi edilmedikçe geçmez.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2013 Saat 01:44 |
A?yz kurulu?u vakalarynda gerçekten kuruluk var ise, ve ysrar ediyorsa ise burada ismini vermekte mahzur gördü?üm bir göz damlasyny kullandyryyorum.
Bunun dy?ynda basit ve zayyf a?yz kurulu?unda Biotene di? macunu, gargarasy yeterli oluyor. |
|
?ifa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2013 Saat 01:49 |
Te?ekkür ederim Hocam. En kysa zamanda bu ürünü tedarik edip, geçip geçmedi?ini payla?yrym.
|
|
?ifa
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2013 Saat 04:20 |
bioten di? macunu (eczaneleri bir yana byrakyyorum), internette bile yok. Stoklarda kalmamy? malesef. Ben de bioten jel sipari?i verdim. Yn?aAllah i?e yarar.
|
|
?ifa
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 03:32 |
Bioten jel kullandym ama uzun vade de farkedilebilir bir etki göremedim. Acaba di? macunu daha my etkilidir. Ya da ben jeli düzgün kullanamadym. Gerçi daha bir kere sürdüm, biraz daha deneyeyim. Hocam bende ki kuruluk ne kadar ciddi bilemiyorum ama benim dudaklarym dahi çatlar. Sürekli dudak koruyucu kullanyyorum. Günde kaç kere. Kullanmady?ym zaman hemen kuruyor, çatlyyor. Ama ?öyle bir ?ey yok tabi. A?zym uzun süre kapaly kaldy?ynda açmada zorluk yada bir yapy?kanlyk yok. Sadece çok syk susama, kuruluk hissi, ve dudaklarda çatlaklyk, kuruma var.
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2013 Saat 23:12 |
micro bakteriyel geniz akinti testi terim sanirim bilmiyorum resim gondermeye calistim umarim olmustur sormak istedigim geniz akintisindaki anormallik asikar test sonucunda yogun olu doku var yaziyo ne mikrop nede mantar yok ama zaten bu akinti kokuyo labaratuara gondermeden once baktim bir sey bulamadilar ne yapmam gerek bilmiyorum yillardir ugrasiyorum yapmadigim etmedigim girmedigim doktor kalmadi galiba dunyada tekim en azindan doktorlarin dunyasinda benden baska yok
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|