|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: çinkolu ürünler | |
Yazar | Mesaj |
echoes
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Mart-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: çinkolu ürünler Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 03:45 |
Oncelikle bu sorunu yillarca cektikten sonra, Murat bey'in sitesini ve forumunuz okuduktan sonra hayatim degisti diyebilirim. Bu illetten kurtulmanin bu kadar kolay olacagini bilseydim simdiye kadar beklmemezdim.
Bu problemden dis ipi, yumusak dis fircasi, cinkolu dis macunu ve cinkolu alkolsu agiz gargarasi ile kurtuldum. Gunde 3 defa (yemeklerden sonra olacak sekilde), once dis ipi, sonra 3-4 dakikadan az olmamak kaydiyla dis fircalama ve sonunda da agiz gargarasi kullanarak mutlu sona erdim. Esimin bu konuda defalarla israrlarina ragmen, sanirim yillardir kokuya alisik olmus olmam ve daha onceleri denedigimiz urunlerden dogru sonuclari alamamis olmam nedeniyle pek bir degisiklik olacagini dusunmuyordum. Simdi sabahlari kalktigimda bile o kotu koku bulunmuyor agzimda. Arkadaslar cinkolu urunlerle ilgili temin problemine deginmisler, marketlerin koskoca agiz urunleri reyonlarinda boyle onemli bir problemin cozumune yarayan cinkolu urunlerden bir elin parmaklarini gecmeyecek sayida bulunmasi cok sacma geliyor bana. Hemen aklima cinko'nun devamli kullaniminin zararli olacagi geliyor ama bu konuda yaptigim arastirmaya gore zaten her yetiskinin gunluk 20mg kadar cinko almasi gerektigini ogrendim. Bir sise cinkolu gargaranin icilmesi durumunda bile gunluk ihtiyacin yaklasik 1300'de birine denk geldigini yabanci sitelerden okudum, bu konuda eger Murat bey mesajlari okuyorsa tekrar bir teyit almayi isterdim acikcasi. Ayrica ben hayatimn geri kalaninda cinkolu dis macunu ve agiz gargarasini devamli sekilde kullanmayi dusunuyorum, bunun uzun donemde bir yan tesiri olabilir mi, bu konuda bilgisi olan ve ya gene Murat bey okuma firsati bulup cevap verebilirse sevinirim. Herkese agiz kokusuz gunler dilerim. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 10:25 |
Ben burda her ?eyi çok detayly anlattym.
PharmolZn web sayfasy (tyklayynyz) Yukardaki sayfaya göz attyktan sonra sorunuz olursa yanytlarym. -M Düzenleyen aydinmur - 23-Mart-2013 Saat 10:32 |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 12:21 |
Murat bey,geli?tirdi?iniz gargaranyn koku problemi olmayan bireyler tarafyndan,günde 2 defa olmak üzere,uzun süreli kullanymynda bir sakynca görüyor musunuz?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 12:57 |
Tip 1 a?yz kokusu bulunmayan bireyde kullanylmasy gereksizdir.
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 13:07 |
?unu mu sormak istediniz?
PharmolZn'nin ömür boyu kullanylmasy zarar verir mi? Hayyr zarar vermez ama ?ikayet yoksa kullanylmaz. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2013 Saat 15:18 |
Evet,sormak istedi?im oydu.Gargaranyn bakteri pla?y olu?umu ve di? ta?yny engelleyici etkisi,mantar öldürücü etkisini ve di?er bazy özelliklerini dü?ününce(yanly? hatyrlamyyorsam çinkonun tat alma mekanizmasyndaki öneminden bahsediyordunuz bir yerlerde) evde herkes tarafyndan kullanymy daha uygun olmaz my?
Bunu soruyorum çünkü gargara zaten sa?lykly bireylerin düzenli olarak yapmasy gereken bir aktivite de?il miydi? Pharmol Zn'yi daha önce kullandym ve her ne kadar a?yz kokusu problemime çözüm olmasa da tuzlu suya iyi bir alternatif olabilir diye dü?ünüyorum. |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 24-Mart-2013 Saat 02:04 |
Yki konuya açyklyk getireyim
1- Hiç bir a?yz gargarasy sa?lykly bireylerin rutin a?yz bakymlarynyn bir parçasy de?ildir. Rutin olan = Fyrça + Macun + di? ipi dir. Gerisi ihtiyaca göre kullanyma ilave edilir veya kullanymdan çykarylyr. 2- PharmolZn Tip 1 olmayan a?yz kokularynda etkisizdir. -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 24-Mart-2013 Saat 04:31 |
Peki, anladym.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|