Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: aynı sorun Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Kelebek
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı Kelebek Cevaplabullet Konu: aynı sorun
    Gönderim Zamanı: 29-Mart-2013 Saat 07:54
Merhaba arkadaşlar. çoğumuz gibi ben de bu konudan muzdaribim. daha önce kbbye dahiliyeye ve diş hekimine gittim. çözüm bulamadılar. zaten kendim de biliyorum ki dişlerimde bir sorun yok. bademciğim çok fazla delikli ve çok büyük. içine kulak çöpü girebilecek büyüklükte bir yarığı var. hatta soktuğum zaman kanıyor. bademciğimden kaynaklandığını düşündüğüm sarı-yeşil bir pas dilime de yayılıyor. doktorlar bunun nedenini bilmiyorlar. bademcik taşı falan da ağzıma kendiliğinden düşmüyor henüz görmedim hiç. özensiz doktorlarsa şöylece bir bakıp bir şey yok deyip dahiliyeye yönlendiriyorlar. ben de emin değilim sorun neyden kaynaklı ama bademcik olma ihtimali sizce ne kadar? midemde yanma vs. de var ama bunun koku yapması çok az bir şey benimki daha hissedilir bir koku. dilimi fırçalayıp tuzlu su ile gargara yapınca koku azalıyor ama tamamen geçmiyor.
IP
Kelebek
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kelebek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2013 Saat 09:44
sirkeli suyu denedim şimdilik ağız kokusunu kesti ayrıca pamuklu çubukla veya kulak çöpüyle de bademciğimin bir yarığından sarımsı renkli küçük peynir gibi bir parça çıkardım ama bir pirinçten daha küçük boyutta ve kötü kokuyor. sirke gerçekten şu anlık işe yaradı hatta bir yudum sirke içtim ve bademciklerim aşırı derecede yandı ama kesin çözüm için bademcikleri aldırmak mı gerekiyor bilgisi olan var mı?
IP
şifa
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 38
Alıntı şifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2013 Saat 04:31
Öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarınıza göre kokunuzun kaynağı bademciklerden kaynaklanıyor. Bademcikler girintili çıkıntılı olunca yemek artıkları orada birikip bir süre sonra koku yapabiliyormuş. Siz de bademciğiniz de ki büyük bir yarıktan bahsediyorsunuz. Bademcikleri bu durumda olup ta aldırdıktan sonra kokudan kurtulan arkadaşlarımız var forumda. Kaldı ki bizde bu bilgileri forumda ki arkadaşlarımızın yaşadıkları deneyimlerden ediniyoruz. Sanırım sizin şu an ilk yapacağınız bademciklerinizi aldırmak olmalı. Malesef bademciklerinizi aldırmadan kokunun kaynağının oradan olup olmadığını kesin bir şekilde test edemezsiniz. Allah şifa versin.
IP
Kelebek
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kelebek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2013 Saat 11:56
ben de öyle düşünüyorum bunun için deneyimli bir doktor gerekiyormuş çünkü alındıktan sonra o bölgenin iyice temizlenip düzgün bir şekilde bırakılması gerekiyormuş yoksa yine de boğazın o bölgesinde girinti çıkıntı olabiliyormuş bunun için kapsamlı bir araştırma gerekiyor sanırım teşekkür ederim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu