|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ?unu farkettim | |
Yazar | Mesaj |
MMMM
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: ?unu farkettim Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 03:06 |
Geniz akyntym var. Koku yapmayan yemek, veya kuruyemi? yedi?imde koku 0'a iniyor neredeyse. Yani neredeyse diyorum çünki ben tam alamyyor olabilirim ama iki elimle a?zymy kapatyp hohlady?ymda sadece yedigim yiyecek kokuyor.
Bugunde ?unu farkettim. Burnumun içi nasyl kokuyorsa, dilimin arkasy da öyle kokuyor. Sanki dy?ky kokusu gibi. Çinkolu a?yz gargaralaryyla da u?ra?mak istemiyorum. Ben sorunu kökten çözmek istiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü? |
|
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 06:08 |
Çözümünü bilsek burada olmayyz.
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 00:02 |
Hepimiz sorunu kökten çözmek istiyoruz. Y?te tam da bu yüzden buradayyz. Arkada?larymyzyn deneyimlerinden bir?eyler çykarmaya çaly?yyoruz. ?unu hiç unutmamak gerekir ki : Biz hastaly?ymyzy kendimiz tedavi edece?iz. Bu forumla birlikte elbette. Çünkü burada her gün yeni bir?ey ö?reniyoruz ve mutlaka bizlere katkysy oluyor. Velhasyl herkesin sorunun kayna?y ayny olmady?y için kimse size ?unu yaparsanyz sorununuz kökten halledilir diyemez. Sabyrla, çabayla ara?tyrmaya ve tedaviye devam:)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|