Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: kendi kokusunu alamayanlar Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
dadaş87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
Alıntı dadaş87 Cevaplabullet Konu: kendi kokusunu alamayanlar
    Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2013 Saat 14:10
s.a. arkadaşlar yaklaşık bir yıldır bende sizin gibi ağız kokusu derdini çekenlerdenim. başlarda sadece yakın temas halinde konuştuğum insanların rahatsız olduğunu hissediyordum ama şimdi büyük bir oda bile olsa içeri girdiğimde en uzağımdaki bile rahatsız oluyor. sıkıntı şuki bn hiç koku alamıyorum bi kez olsun almadım koku. insan kendi ağız kokusunu niye almasınki yada ne yapabilirim yardımcı olun lütfen..
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2013 Saat 16:17
burnunda bi sorun var mı peki yani kendi ağız kokun dışında herşeyin kokusunu rahatlıkla alabiliyor musun?
IP
dadaş87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadaş87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2013 Saat 18:19
her türlü kokuyu gayet iyi alabiliyorum. yazdıklarımı okuyunca kesin sn psikolojik olarak öyle olduğunu zannediyorsun diye düşünmüşsünüzdür ama insanların tepkileri o kadar barizki. bn öğretmenm sınıfa girdiğimde gömleğini ağzına tutanmı dersiniz kitabı yüzüne tutanmı dersiniz..
IP
dadaş87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadaş87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2013 Saat 18:25
keşke daha önceden bu siteye bakmış olsaydım boşu boşuna birsürü ilaç kullanmazdım. bi süre reflü tedavisi gördüm hiçbirşey olmadı, bi süre gastrit tedavisi gördüm birşey olmadı vs..
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2013 Saat 21:20
Dişte sorun yoksa kan testi yaptır bence. b12 vitamin değerine baktır. o da yoksa gastro, endoskopi.
IP
dadaş87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadaş87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 12:22
SON OLARAK gastroenterolojiye gittim helico pozitif çıktı bende onun tedavisini görüyorum ama bi faydası olmadı 15 gündür.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 14:54
sendeki koku büyük ihtimal mideden geliyor çünkü sadece ağızdan gelse kokunun o kdr etkili olacağını sanmıyorum benim sana önerim kefir içmeyi dene kullandığın ilaçlar sonucu bağırsaklarındaki faydalı bakteriler azalmış olabilir
IP
dadaş87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadaş87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 17:56
ağız kaynaklı olmadığına kesinlikle eminim. ama midedenmi geliyor yoksa bağırsaktanmı ciğerdenmi bilmiyorum artık. helicobakteri tedavisi bitsin eğer bi gelişme olmazsa ki olmayacak gibi duruyor diğer şeylere bakıcam.
IP
adem
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı adem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2013 Saat 01:47
merhaba kardeşim
eğer koku sorunun sindirim sistemi kaynaklı ise;
3 çözüm önerim var .
ilk ikisi tamamen geçici ama gün boyu kalıcı.(acil özgüven ihtiyacı için)
üçüncüsü ise sistemi uyguladığın sürece çok daha kalıcı
1.sabah kalktığımda bir bardak çok sıcak suya yarım limon sıkıyorum .mümkün olduğu kadar hızlı içiyorum.başka hiç
bir şey yemiyorum içmiyorum.bir yada iki saat sonra bir tane daha içiyorum .akşam yemeğine kadar gün boyu hiç bir şey yeyip içmiyorum.gün boyu koku olmuyor.

2.sabah kalktığım da yoğurt(marketten,yağsız) bir kaç kaşık yiyorum ve her on onbeş dakikada bir, bir kaşık alıyorum.akşam yemeğine kadar bir şey yemiyorum içmiyorum .gün boyu koku olmuyor.

3.bu çözüm daha kalıcı ama 10-15 gün sonra kesin neticesini görebiliyorum.
ekmek ve her türlü hamur işini,şeker ve şekerli her şeyi,çayı kahveyi kola-fantayı kesiyorum.ekmek yerine galeta yiyorum.kahvaltıyı normal öğlen yemeğini normal yiyorum ama akşam yemeğini yatmadan 5 saat önce yemiş oluyorum.o imkan olmadığında akşam yemeğini tamamen iptal ediyorum.maksat, yattığımda mide tamamen boş olsun.bu düzeni 9-10 gün uyguladığımda kokunun geçtiğini gördüm.
düzeni değiştirince bir müddet sonra geri geliyor.belki aylarca uygulayabilsem tam kalıcı olacak.
IP
gncesir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı gncesir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2013 Saat 21:08
dadaş 87 anlatıklarının hepsi ben de var (reflü) ben de aynı dertten muzdaribim 4-5 senedir bi çözüm bulamadım ama umutluyum bi gün mutlaka sorunun kaynağını da çözümünü de bulacam inş
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu