|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Koku dislerimden kaynaklaniyo diye düsünüyorum | |
Yazar | Mesaj |
baba26
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Konu: Koku dislerimden kaynaklaniyo diye düsünüyorum Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2013 Saat 12:54 |
Allahin selami üzeriniz olsun..ben sitede yeniyim.ama 4 yildir felan agiz kokum var sürekli dislerimi firçaliyorum ama geçmiyo.kaç kere dis doktoruna gittim dislerinde bisey yok diyip gönderiyolar..ama sag alttaki 20 lik disimin alinmasini söyledi doktor onu aldircam büyük ihtimalle dislerimden kaynaklaniyor.hele 20 lik disimin üstüne parmagimi koyuyorum çok pis koku geliyor..ama sundan korkuyorum dislerimi çektirdikten sonra geçmezse burda bi kaç kisiyi böyle okudum..size bisey sormak istiyorum sizdede parmaginizi 20lik dislerinizi oraya koyunca koku geliyormu ?
|
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2013 Saat 03:42 |
hocam apse yapmissa koku olabilir eger apse yoksa dis ipi alip yemeklerden sonra güzelce temizlersen koku yapmaz benimde 20 lik disim yan ve gömük sekilde çikti fakat koku yapmiyor.20 likten ziyade dis taslarini temizlet agzinin direk ferahladigini hissedersin
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2013 Saat 18:50 |
Ve aleyküm selam. Arkadasim kesin disten midir bilemiyorum senin kokunun kaynagi. Mesela benim dilimin üzerinde daha dogrusu gerisinde feci bir koku var. 20'lik disimin üstüne (sag alt) parmagimi bastirdigim zaman bir koku disari çikiyor. Bazen de çok kisa bir süreligine 30 sn. ye kadar bu koku ben parmagimi sürmeden çikiyor. Ben bunu dis doktorum ile görüstüm. O disin altinda iltihap vs bir seyler olabilecegini söyledi. Ama ben 20 lik disimi çektirsem dahi koku geçmeyecek çünkü benim kokum 13-14 yasindan beri var.
|
|
nurka
Üye Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2013 Saat 16:58 |
S.a beyler benimde sag alt çene disimde gömülü 20 yas disim var dis doktoruna gittim anlattim koku yapar mi bu dis evet yapar disinin altinda kis olabilir dedi kesinlikle cerrahi müdale sart denildi.disim gerçekten felaket bi durumda yani.elimi bastirip kokladigim zamanda koku geliyor.
suan malum ramazan ayindayiz oruçluyum allaha sükür.20lik disimi ramazandan sonra çektircem insallah.senelerce bekledim sorunumu çözmeyi 1 ay'da beklerim orucumu bozmak istemiyorum. tavsiyem çektirin sizde tabi garantisi yok kokunun gidecegi hakkinda fakat siklari elemis oluyoruz böyle böyle artik neticeye variriz insallah. allaha emanet olun... |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 16-Temmuz-2013 Saat 23:53 |
" 20'lik disime koyuyorum kötü koku geliyor " dedin, elini diger dislere veya dilin üstüne de koy, belki ayni koku gelir. " Kokunun kaynagi kesin burasi " dememek lazim. Ama doktor çektir diyorsa, bir doktora daha görün ayni seyi söylerse çektir gitsin. Agiz kokun geçmese de sorunlu disten kurtulursun.
|
|
baba26
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2013 Saat 23:39 |
Yorumlar için sagolun arkadaslar Allah razi olsun.ben bide bugün parmagimi dilimin arkasina götürdüm bogazima dogru sonra kokladim biraz koku geliyor acaba bu normalmidirki?
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2013 Saat 10:58 |
Çok az biraz ise normaldir. Bende igrenç bir koku geliyor mesela. Senin disten kaynaklaniyor olabilir.
|
|
king
Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2013 Saat 20:06 |
az bir koku geliyorsa normaldir ama kokladiginda yuh dedirtecek sekildeyse aramiza hosgeldin:) |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2013 Saat 22:14 |
baba26, aslinda kokunun kaynagini bulmak zor. Eger tükrügün kokuyorsa agzinin neresine elini sürersen sür koku gelecektir. Koku varsa önce agiz içi hijyenine - sagligina önem ver, sonra KBB; geçmiyorsa buradaki arkadaslardan bilgi alisverisi yap. Çünkü burdaki arkadaslar defalarca disçiye, KBB'a, gastryoya gidip sorununu çözemeyen kisiler. Bizim sana söyleyeceklerimiz seni yanlis yönlendirebilir.
|
|
baba26
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2013 Saat 00:36 |
Çok sagolun yardim eden herkesten Allah razi olsun.ben büyük ihtimal dislerimden diye düsünüyorum.ramazandan sonra 20 lik disimi çektircem diger bi kaç disimdede kanama aliyo onlarada baktircam.gene geçmezse kbb gastroloji ye giderim Allah hepimizi bu dertten kurtarsin çok zor birsey gerçekten yasayan bilir.bide bogazimdanda çok kötü koku geliyo parmagimi iyice dilimin arkasina götürdüm kokladim çok kötü kokuyor onu farkettim.acaba dislerimden degilmi anlayamadim sizce ne yapiyim.bi kere kbb ye gitmistim agzim kokuyo diyede açikça söyledim bakti film felan çekmisti hiçbiseyin yok demisti..olmazsa ramazandan sonra baska bi kbb doktorunada gidebilirim.bide son bisey söylüycem.sabahlari uyandigimda agiz kokum dahada artiyo ve tükürdügümde sapsari tükürüyorum.gün boyuncada arada bazen tükürüyorum sarimsi bi tükürügüm var bogazdanmi geliyo bilmiyorum. dislerimi firçaladigim halde koku gitmiyor.mesela kahve içiyorum nefesim çok yogun bi sekilde kahve kokuyor bunu kendimde hoh yapinca aliyorum bu kokuyu.neyse çok uzattim Allah hepimizi kurtarsin bu hastaliktan sifa versin çok zor seyler yasadim 3-4 yildir kurtulamadim.artik ramazandan sonra elimden gelen herseyi yapacam insaAllah..23 yasindayim hayirli bi kiz bulsam da evlensem diyorum ama sonra aklima agiz kokum geliyor moralim bozuluyor böyle bir durumda evlenemem bile ciddi söylüyorum.sabah uyandigimda esimle konussam igrenir benden yani
|
|
king
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2013 Saat 22:53 |
dostum sizinle sorunlarimiz benzer gibi kahve içiyorum nefesim çok youn kahve kokuyor demissiniz benimde öyleydi ama sadece kahve degil ne yesem onun kokusu yogun bir sekilde geliyordu ve gitgide daha da kötü kokuyordu ayrica sadece sabahlari uyandigimda tükürügüm yine sari renkte oluyordu sorunun temel nedenini bulamadim ama su aralar bir kaç ilaç kullandim eskiye nazaran biraz daha iyiyim, eger sorunun temel nedenini bulursaniz lütfen burada paylasin:) |
|
baba26
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2013 Saat 12:23 |
ah bi bulsam dostum paylasirim tabiki Allah bizim yardimcimiz olsun.ayni bendede öyle kahveyi örnek olarak verdim.ne yesem bendede koku yapiyo.süt kahve cips lahmacun vesaire :D hepsi koku yapiyo neyse ramazan ayi bitsin bütün doktorlar beni bekliyo insaAllah çözcem bu sorunu burdada paylascam kardeslerim |
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 09:45 |
Ayni koku çesidi var bende de. Farkli kokular degil, tek bir koku var. Ne yersem onun kokusu oluyor daha sonra bu tek bir kokuya çeviriyor. Maydanoz bile yesem 5 dk sonra onun kokusu çok kötü oluyor. Sizde geniz akintisi var mi? Çünkü ne zaman geniz akintisini çikartmak için öksürsem, zorlasam kendimi o kötü koku ortaya çikiyor. Mesela sirke+su iyi gelmisti ama aradan 5 dk sonra geniz akintisini çikarmaya çalistim ve sirkeli suyun faydasi kesildi o kötü koku döndü!
|
|
baba26
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 16:12 |
bende geniz akintisi varmi yokmu bilmiyom nasil anlayabilirimki?
|
|
sifa
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 01:51 |
Eger bogazinda sürekli bir tikaniklik hissediyorsan, ve bogazini sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorsan, agzindan seffaf yari vizkoz yapida balgam tarzi birsey geliyorsa ve bu gelen yapiskan siviyi ne yaparsan yap tam anlamiyla bitiremiyorsan, ve bazen bogazini yerinden söküp akintiyla beraber atmak istiyorsan, iste bu geniz akintisidir:)
|
|
evian
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 05:42 |
anlamiorsan yoktur hiç içine girme gardas herkesde olur ama hissedilirse sikayettir
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 11:33 |
Evian Yukarida yazdiginiz cümle çok dogrudur. Müsaade ederseniz asagidaki sekilde degistirip forum sitesinin kapagina yapistirmak istiyorum "Anlamiyorsaniz yoktur, herkeste olur ama hissedilirse hastaliktir" |
|
evian
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 17:37 |
ne demek hocam rica ederim çok uzuluyorum arkadaslar okadar caresizki okuduklari her seyi kendilerinde variz saydiklari septomlara uyarliyorlar !
|
|
xdemirleydi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2013 Saat 01:12 |
aynen benimde o yaslarda basladi ve bagirsaklarimda cok iyi calismiyor karnim hep sis
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|