Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Hastaligim yok ama agzim kokuyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
hakan34
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 13
Alıntı hakan34 Cevaplabullet Konu: Hastaligim yok ama agzim kokuyor
    Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2013 Saat 08:04
Merhaba arkadaslar.Yaklasik 6 senedir agiz/nefes kokum var.Son 2 senedir gitmedigim doktor kalmadi.Ilk önce dis doktoruna gittim ve dislerimin gayet saglikli oldugunu söyledi ardindan iki farkli hastanede Kbb uzmanlarina gittim burunda kemik egriligi oldugunu ve bunun sebep olabilecegini söyledi ikiside.Çekilen film sonrasinda kronik sinüzit hastasi oldugumu bundan kaynaklanabilecegini söylediler.Ilaçlarini kullandim ama sinüzit geçmedi.Ardindan baska bir bölüme basvurdum ve Çölyak hastaliginin olup olmadigini test ettiler çölyak olmadigimi söylediler.En son mideden süphelendiler ve endoskopi yaptilar sonuç burdada temiz çikti.Yillardir bu sorunu çekiyorum psikolojik olmadigini biliyorum çünkü yakinlarim agzimin koktugunu söylüyorlar ara ara.
Geçenlerde tatile gittim.Sauna,Sicak su havuzu ve normal havuza girdim ve sabah uyandigimda agzimda kötü tat olmadigini ve nefes kokumun azaldigini ama tamamen geçmedigini hissettim.
Sizlerden buna benzer sorun yasamis ve çözmüs olanlarin yardimlarini bekliyorum.Tesekkürler.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2013 Saat 18:51
hakan polysorbate ve chlore de benzalkonium lu sprey denedinmi hiç ?? (fixorinox )
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 06:08
sinüzit geçmeden ya da burun egriligini düzelttirmeden digerlerine neden geçtinki sen ? önce onlari aradan çikarman lazim bence
IP
hakan34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı hakan34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 12:24
Orjinalini yazan: evian

hakan polysorbate ve chlore de benzalkonium lu sprey denedinmi hiç ?? (fixorinox )

Hayir hiç denemedim.
Orjinalini yazan: ormes

sinüzit geçmeden ya da burun egriligini düzelttirmeden digerlerine neden geçtinki sen ? önce onlari aradan çikarman lazim bence

Burun egriligimin nefes almama engel olmadigini söyledi zaten bende burun deligindende esit nefes aliyorum.Sinüzit filminin 2 ayri hastanede farkli çikmasindan dolayi karar kilamadim.Bas agrim olmuyor zaten diger hastanedeki filmde sinüzitim yok dendi.
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 19:09
Sinüzit olursa ne gibi sikayetler oluyor ? Tedavisi nedir ?
Ben de hapsurunca kendi kendime kötü bir koku duyuyorum ve hayattan soguyorum. Benimki agiz kokusu degil de nefes kokusu sanirim. Bende sinuzir var midir ? Benim basim agrimaz. Burnumda bir tikaniklik var ama doktora gitmek, agir antibiyotikler kullanmak hiç istemiyorum.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2013 Saat 08:56
Sinüzit bazen gözükür bazen kaybolur. Sen viks al eczaneden, sicak suyun içine atilip burun ile soluyacagin macun kivaminda olanindan. Sünislerin bir aksin bakalim. Ne olacak sonuç bakalim?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2013 Saat 17:52
hakan34 ben de yüzme sauna vs ile ugrasinca bir süre kayboluyor. MMMM de de ayni sorun var.
bende egrilik kikirdakta düzeltildi kemikte yok. bir sürü farkli kbb doktoruna gittim ameliyat çok basarili olmus dediler. kokuya gelince alerji disinda bisey yok gördükleri.
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2013 Saat 15:55
Ben kbbye gittim. Sinuzitimin olmadigini, bogazimda sislik olmadigini söyledi. Kokuyu sordum, burnumdaki kemik egriliginin sebep olabilecegini söyledi doktor. Ameliyat öneriyor.
Effect, sen burnundan ameliyat oldun ve koku devam mi ediyor ? Eger öyleyse hiç biçak altina yatmayayim.

Kokunun burnumla alakasi oldugunu sanmiyorum, hapsurunca oluyor koku, cigerden geliyor. Ne bir dis doktorum, ne bir kbb uzmani çözemedi su sorunumu yahu :(
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 10:16
Hapsurunca bende kokuyu hissediyorum ve bazen burnumdan çikiyor koku! Sizce ne olabilir?
IP
hakan34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı hakan34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 17:08
Arkadaslar yakin zamanda koku testi yaptirmayi düsünüyorum.Sikilmadan usanmadan artik bu sorunla ugrasacagim tedavi öncesi ve tedavi sürecini buradan paylasmayi düsünüyorum.
IP
hakan34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı hakan34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2013 Saat 07:57
Son kontrolümde bu hastaliga sebep olan herseyi kontrol ettirdim.Tek tek yazmak istiyorum:
Sinüzit yok
Mide ile ilgili hiç bir problem yok(mide mikrobu,Reflü vs.)
Bagirsak problemim yok
Geniz akintisi yok
Dis çürügüm yok
Burun kemiginde çok az bir egrilik var
Bademciklerim çukurlu çukurlu yemek artiklari birikiyor
Yaptiklarim:
Dislerimi düzenli firçaliyorum dis ipi kullaniyorum ve dil firçaliyorum.Asitli içecekleri oldukça az tüketmeye çalisiyorum.Sigara,alkol kullanmiyorum.
Bademcik ameliyati sorunu kesinlikle çözer diye bir sey yok ama suan yapilabilecek bir tek o görünüyor.Arkadaslar herkesin bünyesi farkli rahatsizligi benimle benzer olan arkadaslar yazdiklarim sizin için geçerli olmayabilir.Herseyden önce doktorunuza görünün.
IP
umutsuzVaka
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı umutsuzVaka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2013 Saat 19:35
evet ..görünen hiç bir sikintim yok..
disler temiz
kbb sorunu bende arama dedi
endoskopi ciddi sikintin yok dedi..
benim hissemedigim ,duyumsayamadigim (çok nadir) çok feci bir koku var..yellenme,diski kokusuna benzer..çözüm nedir bilen yokk...sorunu kaynagini bulabilen yok ama ortada da çok aci gerçek var...
benimle ayni durum da olan var mi acaba??
IP
hakan34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı hakan34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2013 Saat 11:54
Kokunun geçtigi zamanlari yazmak istiyorum Aydin hocam yorumunuzu bekliyorum.Arkadaslar rahatsizliklar kisiden kisiye degisir belirtiler ayni olsa dahi kendiniz denemeyin.
-Sauna ve hamama gittim 1 günlügüne agiz kokum geçti.
-Midemi üsütmüstüm ve çok fazla kustum sonraki 2-3 gün agiz kokum yoktu.
-Flagy kullandim ve 1 saat sonra kokuda azalma oldu.

Kendi fikrim: Bogazlarimda cepler olusmus zaten bademciklerimde yemek artiklari birikiyormus birde bagirsak mikrobum var.

Sik sik tuvalete çikiyorum boyuma göre zayifim ne kadar yemek yersem yiyeyim çok zor kilo aliyorum.Bagirsak mikrobu ve çölyak belirtileri oldugunu doktorum söylemisti ama 2 side yapilan kontrollerde çikmadi.Bende bu hastaliklardan oldugunu düsünüyorum.Biraz kisisel olucak ama hem sizin agiz kokusu çözüm çalismalarinizda örnek teskil edebilir diye düsünüyorum hemde sizin fikrinizin benim için önemli oldugunu düsünüyorum.Iyi günler.
IP
Reisbey233
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı Reisbey233 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2018 Saat 12:36
Biktim usandim olmek istiyorum yeter artik evlenmiyor toplum icine cikamiyorum hickimseyle konusmakta istemiyorum piskolojim bozuldu hic birseyden zevk almiyorum doktorlarda artik kenara cekildi yapilacak hic birsey kalmadi biri beni vursun allah icin kendi canima kiymak istemiyorum ama olmek istiyorum allahim al canimi kurtulayim ve olunce allaha neden diye soracagim neden hep aci cektirdib bu belayi verdin bana
Allahimyardimet
IP
wolfscream
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Alıntı wolfscream Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mayis-2018 Saat 14:55
Reisbey ayni düsünceleri paylasiyoruz. Hiçbir sosyal aktivitemiz yok. Ise girecegiz giremiyoruz. Yakisikliyiz kiz arkadasimiz olamayacak hiçbir zaman.
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mayis-2018 Saat 18:19
Wolfscream, ben tüm cesaretimi toplayip bir ise basladim, Sabah evde kahvalti yapiyorum dislerimi dilimi firçalayip çikiyorum iki-Iki buçuk saat sonra koku basliyor, on gün koku basladiginda tuzlu suyla gargara yapiyordum ve iki saat kokuyu sifirliyordu ancak etkisi on gün sonra yarim saate düstü, Simdi karbonati suyla gargara yapiyorum onun da etkisi bir saat sürüyor.
Bu arada sudan baska hiçbirsey yeyip içmiyorum, tuzlu ve karbonatli gargarayla idare ederim diye düsünüyordum ama öyle olmadi,Her öglen yemekten sonra dislerimi ve dilimi firçaliyorum,yinede yakin konustugumda bazende 1 metre mesafeden konustugumda insanlar burunlarina dokunuyor, yüzlerini eksitiyor, geri cekiliyorlar.
Bu tepkilere her gün karsilasipta yüz ifademi degistirmemek ve benim agiz kokum dolayisiyla tepki gostermiyorlarmis gibi davranmanin ne kadar zorlayici oldugunu ancak yasayanlar bilir.
Henüz kimseden sözlü bir uyari gelmedi, gelirse neler yaptigimi, Tüm yaptiklarima ragmen hiç geçmedigini soylerim. Karsimdaki insanda da kronik agiz kokusu olmadigi için anlayabilecegini sanmiyorum ama ben yinede söylerim.
IP
donniebrasco
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı donniebrasco Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2018 Saat 14:53
allah yardimcimiz olsun her zaman bir iyilesme umudu var ileriye dönük her türlü ameliyata girmeyi göze aliyorum artik kaybedicek neyim var ki geçmis olsun
Belki birgün
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu