|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Olay: ağız kokum var! - Olayın Tarihi: 12-Ağustos-2013 | |
Yazar | Mesaj |
emrah
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ağustos-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Takvim Olayı: ağız kokum var! Gönderim Zamanı: 12-Ağustos-2013 Saat 13:33 |
merhaba arkadaşlar,bnde sizler gbi bu hastalığı 6-7 senedir çekyorum :( ilk önce diş dr.başladım diş taşlarımı temizlettim faydası olmadı sonra sorunlı dişlerimi yaptırdım yine geçemedi ve sorunun midemden kaynaklandıgın düşündüm ve dahilyeye gttm dr gastrit ve reflümün olgunu söyledi 3 yılldır mide surubu hapını kullanyorum ve hiç bi dğişiklik olmadı özel haytım sıfır derecesıne kadr düştü :(özgüven yerlerde ama yinede yılmadım burunmdan kaynaklnyo dıe burnmdakı kıkırdakları aldrdım fakat yıne hic bi değişiklik olmadı :( bu konuyla ilgili el uzutabilecek birileri varsa lütfen yrdımcı olsun !
|
|
ornitop
Üye Kayıt Tarihi: 09-Şubat-2013 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Gönderim Zamanı: 12-Ağustos-2013 Saat 15:20 |
hepimizin var: )
ağız içi sorunların kesin çözüldüğüne emin ol. sonrasnda kbb ye git. dahiliyeye giden hemen hemen herkese reflü-gastrit teşhisi konuyor(bana da kondu.) ağız içi tamamsa bademcik-sinüzit-faranjit-geniz akıntısı gibi konulara yönel. mucize bekleme:) |
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 12-Ağustos-2013 Saat 21:08 |
ornitop haklı, kimse mucize beklemesin. sağlam bir irade, azim ve kararlılık gerekiyor. yapılan her tahlilin sonunda, doktorun her seferinde "bir şeyin yok" demesi karşısında moralinin bozulmaması lazım. yıllardır doktor doktor, hastahane hastahane gezen arkadaşlar var ki daha bu sorunun kaynağını bulamadılar. yine de aramıza hoşgeldin (adettendir)
|
|
emrah
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ağustos-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2013 Saat 08:44 |
3 yıldr reflu gastrıtle ilgili ilaçları kullanyorum hiç bi değişklk yok aslında mide agrısı flanda cekmyorum sırf agız kokumu cok hfflettigi içn kullnyorum,agız içimde bi problem yok diş taşlrmı tmizlettim hrgün 3 kere frcalyorum dil tmizliğide ypyorum dğişklik yok ağz kokum dvm edyo :(boğazım da ynma hff olyo dilimn kökünde sanki bi ymk artıkları var gbi gelyor acaba bademcik iltihapı veya taşı olablr mi ?
|
|
cuma
Üye Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adyyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Gönderim Zamanı: 21-Ağustos-2013 Saat 22:31 |
bizim gibi ağız kokusu rahatsızlığı olan bir hasta, araştırma hastanesine gitmiş.oradaki hoca DİVERTİKÜL hastalığından olabileceğini söylemiş.eğer başka hiçbir sorun yoksa hakikaten bundan olabilir koku sebebi.
böyle bir hastalığı olan var mı aramızda? |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-2013 Saat 11:09 |
Arkadaslar,uzun zamandir giremedim siteye!
Benim kokum bayagi hafifledi! Yani burun deliginden nefes alma egzersizini yaptigimdan beri. Yani tam olmasada etrefimdaki insanlar koku konusunda rahatsiz degiller.Hatta en yakinim bile artik koku almiyorum senden dedi. Bilmiyorum bir deneyin isterseniz belki burda olan arkadaslardan bir kisi de olsa ayni hastaligi tasiyorsa iyilesir,kokusu hafifler diye dusunup yazdim bunlari. Ben,tikali olan burun deligimden nefes alip,digerinden veriyorum ve bunu hergun sadece 20 kere yapiyorum.hatta bazen birgun ara veriyorum sanki daha da azaliyor koku.Bir deneyin birsey kaybetlessiniz! Dedigim gibi,hangi burun deliginiz tikali ise ordan derin nefes alin ve digerinden verin.Hatta tikali olandan nefes alirken parmaklarinizin yardimiyla o deligi iyice genisletinki rahat nefes alasiniz...Simdilik bu kadar.Sevgiyle kalin |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-2013 Saat 11:11 |
Bu arada,DIVERTIKUL nedir merak ettim?
Yani hangi bransa ait? |
|
cuma
Üye Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adyyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-2013 Saat 15:06 |
gastroenteroloji branşına ait bi hastalık.bağırsakta,midede veya yemek borusunda bulunabilen küçük keseciklermiş.midede veya yemek bborusunda bulunuyorsa keseler(endoskopiyle anlaşılıyor),yemek artıkları oraya girip koku oluşturabiliyor,kese bağırsaktaysa(kolonoskopiyle anlaşılıyor) dışkı o keseciklerde birikip ağız kokusuna yol açabiliyormuş.ablam tıp fakültesi son sınıf öğrencisi.şuanda gastro bölümünde staj yapıyor.oraya gelen ağız kokusu hastalarına,hocasının söylediklerini bana söylüyor.bende kendimce sorunumun bunlardan kaynaklanabileceğini düşünüp sizinle paylaşıyorum..
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-2013 Saat 15:10 |
çok nadir bir hastaliktir ve hemen belli eder o herseye talip olmayin bagirsak florasinda apse torbacigi hastaligidir ve otuzlu yaslardan once gorulmesi çoooooooooooook nadirdir çogumuzun problemi kbb kaynakli en azindan buyuk bir yuzdemiz papatya buharini ve ilik gargarasini deneyin on bes gun çogunuzun problemi yapmis oldugunuz bir pratikten iki uc dort gunde care beklemeniz tedavi uzun surebilir en az onbes gun bir ay iki uc ay devamli denemeli ise yaramiyor demek icin bugun iç yarin geçmedi ile olmaz
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|