|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Sİte için öneriler. | |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Konu: Sİte için öneriler. Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2013 Saat 23:42 |
Arkadaşlar kbb olsun gastroloji olsun Doktorlar sitesinden yada bildiginiz doktorlara mail atarak bu siteye girmelerini sağlamamız lazım. Ben mail atmaya başlıcam.100 ünden 1-2 girip bizle ilgilense Mesala İyi bir KBB doktor sitemizde olsa bazı şeylere açıklık getirebilir. Murat Hocaya çok teşekkür ederim. Hergün dua ediyorum kendisine nezaman bir soru sorsak hemen cvpladı bize çok yardımcı oldu ve hala oluyor. Allah onu hep mutlu etsin. Ayrıca Hocam şu msj yazmamızı acaba onaylama işlemi olmadan direkt hemen yayınlansa, yada site içinde daha hızlı iletişime geçme imkanı olabilir mi Bence daha yaralı olabilir. Tabi takdir sizin.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2013 Saat 07:42 |
Estagfurlah.
Güzel sözleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim. Ben çok değerli bir hizmet verdiğimi sanmıyorum. Grubumuzda ben (diş hekimi) dışında Devrim bey (beyin cerrahı) var. Kontrol işine gelince... Yazılanlara önceden bi göz atmak iyi oluyor. Bazı uygunsuz şeyler geliyor onları filitre etmek makul olur. -M |
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 17-Ağustos-2013 Saat 13:03 |
Gerçekten güzel bir fikir. Olmazsa olmaz buraya bir KBB uzmanı lazım.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|