|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2013 Saat 09:18 |
Arkadaslar ben 17 yasindayim ve bu koku 15 yasinda basladi.15 yasinda tam ergenlik dönemine girmistim.Hani yani arkadaslar dikkat ettim dün bu forumun bütün konularina baktim hep ortak noktaERGENLIK.Simdi biz kalkipta herkes 15 yasinda yada 16 yasinda ergenlige girdi diyemeyiz ama genel yas normal yas 15-16 yaslari oluyor.Söz konusu ergenlik.Ergenlik döneminin bize getirecekleri ve agiz kokusu yapabilecek seyler nelerdir bunlari düsünmeli ve birbirimizle paylasmaliyiz diye düsünüyorum
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Valla 13 yasimda falan basladi bu koku bende. Neden olabilecegini bilemiyorum. Burnumun sekli degisti hafif kavisli oldu :) Sol tarafta mukoza genislemesi varmis. Bu nedir arkadaslar?
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
hocam arkadaslarin cogunda bu olay 15 16 yas sinirinda baslamis ! adonoidler bu yaslarda kaybolmaya basliyo yanilmiyorsam deviasyon ve sinus problemleri eklenince olay kbbkaynakli olma ihtimali çok yuksek degilmi ?
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
evian haklisin, benim de sorunum bu yaslarda basladi.
|
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de ergenlige girdim burnumun seklinin degismesiyle bir koku basladi çok haklisin kardesim.
|
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
ama sunu da unutmayin sosyal iliskiler bu çagda yogunlasir daha yakin muhabbet edersiniz insanlarla dolayisiyla sorununuz karsidaki kisi tarafindan daha çok algilanmaya baslar
|
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
O zaman biz bu konuda hemfikiriz öyle mi ? :)
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Öyleyiz de Murat Hocamiz da bir kaç görüs belirtse seviniriz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |