Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Yediklerime göre kokunun artıp azalması Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: Yediklerime göre kokunun artıp azalması
    Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 12:23
Bugün sabah kıymalı kır pidesi yedim. Tabi çok temiz, sadece kıymadan yapmıyorlar... neyse.

Asıl bahsetmek istediğim, bazen yediğim şeylere göre koku değişim gösteriyor. Mesela bugün yada geçen günlerde adana dürüm yedim ve koku inanılmaz derecede arttı. Oksijenli su ile dil arkasını temizlesem dahi çok uzun etki etmiyor ve o koku oksijenli suyun etkisini minimuma indiriyor hatta yok ediyor.

Açıklığa kavuşturmak gerekirse; hafif yemekler yersem koku azalıyor (azalıyor derken kimseyle karşılıklı konuşamıyorum gene) adana kebap tarzı şeyler yediğimde felaket azıtıyor.

Bunun mide ile bir ilgisi olabilir mi? Koku neredeyse burnumda bile çıkma derecesine geliyor ve ara ara geliyor :(
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 11:01
Kesinlikle bunu bende denemiştim. Adana dürüm aşırı derecede kokuyu artırıyor. Kırmızı et de artırıyor ama adana bir başka ya:)Mide ile alakası gastrit varsa etkiliyor olabilir. Çünkü aynı durumu çikolata ve tatlı şeyler yediğimde de yaşıyorum ben. Ki bu gıdalar gastriti artıran ve rahatsızlık veren gıdalar.
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 12:34
Aynen kardeşim. Ben ne yersem yeyim fark etmiyor. Maydonoz bile yesem o maydanoz kokusu kötü kokuya çevriliyor. Sanki maydonozu sülfüre buluyorlar gibi. Ama adana vs şeyler yediğimde koku fena azıtıyor. Kıyma et vs. Midem den şüpheleniyorum. Gerçi her şeyden şüpheleniyorum... :(
IP
freedom
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı freedom Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2016 Saat 05:47
organsal rahatsızlığı olmayıp kokunun sebebini arayanlar,gaz,siskinlik,akıntı,burun tıkanıklığı,dilde pas yasayanlar karnıbar suyunu kullanmalısınız. karnıbaharı kaynamıs suya atıp 5 dk kısık ateste kaynatıp ılık bir şekilde yemekten yarım saat önce için.Ama 5 dk dan ne eksik ne fazla!! Aylarca üstünde durduğumuz mantar,bakteri, H.pylori değil onun yaşadığı ortam önemli. Bu mukozayı kalınlaştırıp kana gazların gitmesini önlüyor. Ve sonunda tertemiz nefes. ayrıca yediklerinizi iyi ciğneyin ve yemekle içki tüketmeyin, asitli herşeyi hayatınızdan cıkarın.soğan, sarımsak çiğ almayın.limondan bile uzak durun. unutmayın şeker de asittir az tüketin. bal ve sütü hiç tüketmeyin peynir ve yoğurt ise az miktarda. Yani laktoz almayın fazla. laktoz bakterileri besler.bir de şu yazıyı okuyun http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1758 yazıyı okuyunca ne dediğimi daha iyi anlarsınız ama karnıbahar en önemlisi!!!!! bir mucize. ilk denemede ferahlayabilirsiniz. fayda ederse inanın şaşıracaksınız. inşallah şifa olur.
IP
freedom
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı freedom Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2016 Saat 05:53
Söylemeyi unuttum eğer sorununuz ben gibiyse sürekli mideniz yemek istiyorsa ve diliniz paslı ise inanın diliniz kırmızıya dönünce ne oluyor diye sasıracaksınız, lütfen deneyin zararı yok.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu