|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ERGENLİK / AĞIZ KOKUSU | |
Yazar | Mesaj |
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: ERGENLİK / AĞIZ KOKUSU Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2013 Saat 09:18 |
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve bu koku 15 yaşında başladı.15 yaşında tam ergenlik dönemine girmiştim.Hani yani arkadaşlar dikkat ettim dün bu forumun bütün konularına baktım hep ortak noktaERGENLİK.Şimdi biz kalkıpta herkes 15 yaşında yada 16 yaşında ergenliğe girdi diyemeyiz ama genel yaş normal yaş 15-16 yaşları oluyor.Söz konusu ergenlik.Ergenlik döneminin bize getirecekleri ve ağız kokusu yapabilecek şeyler nelerdir bunları düşünmeli ve birbirimizle paylaşmalıyız diye düşünüyorum
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 12:10 |
Valla 13 yaşımda falan başladı bu koku bende. Neden olabileceğini bilemiyorum. Burnumun şekli değişti hafif kavisli oldu :) Sol tarafta mukoza genişlemesi varmış. Bu nedir arkadaşlar?
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 14:18 |
hocam arkadaslarin cogunda bu olay 15 16 yas sinirinda baslamis ! adonoidler bu yaslarda kaybolmaya basliyo yanilmiyorsam deviasyon ve sinus problemleri eklenince olay kbbkaynakli olma ihtimali çok yuksek degilmi ?
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 16:41 |
evian haklısın, benim de sorunum bu yaşlarda başladı.
|
|
doksaniki
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Şubat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 20:51 |
Ben de ergenliğe girdim burnumun şeklinin değişmesiyle bir koku başladı çok haklısın kardeşim.
|
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 12:17 |
ama şunu da unutmayın sosyal ilişkiler bu çağda yoğunlaşır daha yakın muhabbet edersiniz insanlarla dolayısıyla sorununuz karşıdaki kişi tarafından daha çok algılanmaya başlar
|
|
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 14:07 |
O zaman biz bu konuda hemfikiriz öyle mi ? :)
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 12:35 |
Öyleyiz de Murat Hocamız da bir kaç görüş belirtse seviniriz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|