Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: dil temizliği Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: dil temizliği
    Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 01:37
agiz kokusu olan hemen hemen herkesin dilinde pas vardir ... bu pasa da bakteriler neden olur ...dili fircalasanizda nafile koku gitmez ... bakterileri yok etmenin bir yolu var ...herseyi denedim ve en sonunda kotu kokuyu yok ettim ... soylediklerimi uygulayan arkadaslarin buyuk ihtimalle agiz kokusu problemi cozulecektir... dil ustundeki pasi, tatli kasigi ile tek yon arkadan one dogru temizleyin ...disininizi oksijen sulu bikarbonatla fircalayin ..{ avucunuza 1 cay kacigi bicarbonat dokun ..ve uzerine %3 luk veya maksimum %6 lik bir iki damla oksijen suyu damlatin ve bununla dislerinizi fircalayin}

sonrasinda ilik bi suyla agzinizi calkalayin ...sonrasinda gargara yapmak icin %3 luk bir miktar oksijenli suya ayni miktarda su ekleyin %6 lik icin iki kati suyla karistirmalisiniz ve en az bir dakika gargara yapip tukurun ..kesinlikle yutmayin ...bu soylediklerimi sabah ve aksam gunde iki defa yapin .. hadi gecmis olsun hepsi bu
...kesinlikle agiz kokusu yok olacak ...tedaviye en gec 3 gunde cevap alacaksiniz ben ilk denemede aldim ...
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 12:43
Bunlar zaten geçici çözümler kardeşim. Kalıcı çözüm arıyoruz biz ama bulamıyoruz.
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 14:41
bu zaten forumda biliniyor ayrıca murat hoca uzun kullanımda oksijenli suyun kansere yolacacağından bahsetmişti:)
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 15:51
kolay uygulanabilir bir yöntem, denemek lazım.
teşekkürler yolcu..
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 19:25
dilinizin tertemiz olmasini istiyorsaniz taze gingimbre agziniza alin kucuk bir parca seker emer gibi emin tertemiz olur ;))
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2013 Saat 01:24
uzun kullanimda kansere neden olacagini sanmiyorum ...yabanci forumlarda bunu icenler bile var ...aksine elalem bunu kanser tedavisi olarak bile kullanmis ... youtube da videolari bile var ...kansere neden olduguna dair tek bir satir bile okumadim nette aksine tedavi ettigine dair yuzlerce makale var ...kullandigin surece gecici bi cozum degil ...gun boyu sifir nefes kokusu ...mesele dilin temiz gorunmesi degil mesele dil ustundeki bakterileri yok etmek ..ve oksijenli su bunu yapiyor ... forumda yeniyim ve mevcut acilan konularin hepsini okumadim...
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2013 Saat 07:17
Yolcu kardeşim
Kendi yanılgınızı başkalarına ödeteceksiniz diye korktuğum için müdahale etmek zorunda kaldım. Aksi durumda buna benzer konuşmalara katılmıyorum.

Oksijenli su (H2O2) uzun kullanımlarda kanserleşmeyi başlatır. (Tredwin CJ Br Dent J. 2006; 200(7):371-6)
(Dahl JE. Crit Rev Oral Biol Med. 2003; 14(4):292-304 )

Kullanmak isteyenler kullanabilir. %3 ile bir kaç hafta kullanmak sorun yaratmayabilir. Fakat bunu alışkanlık haline getirmek doğru olmayabilir.
-M

IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2013 Saat 19:25
ayrı bir başlık açmadım arkadaşlar size ve hocama soruyorum. diş ipi kullandığımda düzenli dişlerimin arasında yemek artığı kalmadığı için diş ipine bir artık gelmiyor ve kokmuyor. ama 2-3 gün kullanmadığımda bir haftaya çıkarıyım hatta her diş aramda değil özellikle arka dişlerin ordan bazılarından artık çıkıyor ve diş ipi çok çok kötü kokuyor. BURDAN HAREKETLE BU SADECE BİZİM İÇİN Mİ GEÇERLİ YOKSA herkeste olan bir durum mu. ÇÜNKÜ ÇEVREMDE DİŞ İPİNİ HİÇ KULLANMAMIŞ İNSANLAR VAR. NASIL KULLANACAĞINI BİLMİYORLAR BİLE. ağızlarının kokusu YOK onların. EĞER ONLARDADA BU DURUM GERÇEKLEŞİYORSA DİŞLERİNİN ARASINDA HİÇ BİŞEY Mİ KALMIYOR YANİ. KOKU DIŞARI ÇIKMIYOR MU. OZAMAN TÜKÜRÜK KOKUSUDA DIŞARI ÇIKMIYORMUDUR. BAĞLANTI KURAMADIM. ANLATABİLDİYSEM DERDİMİ NE MUTLU BANA:)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2013 Saat 11:12
Daha önce yanıtlanmış, açıklığa kavuşmuş sorular geldiğinde nakarat etmemek için susuyorum. Yanıtsızlığım bu sebepledir. Bu konuda "bunları biliyor muydunuz" başlığı altında bir şeyler yazdım
http://agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=960
-M

Düzenleyen aydinmur - 08-Eylül-2013 Saat 11:25
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2013 Saat 18:29
http://www.youtube.com/watch?v=YgzsTqVwqE4 burdaki videoyu izledinizmi arkadaşlar. çok ilginç geldi. hocam teşşekkür ederim bu arada.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2013 Saat 21:57
Orjinalini yazan: nyse_o

http://www.youtube.com/ watch?v=YgzsTqVwqE4 burdaki videoyu izledinizmi arkadaşlar. çok ilginç geldi. hocam teşşekkür ederim bu arada.

Bu bir hurafedir.
-M

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu