|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: septum deviasyon & konkav ameliyatı | |
Yazar | Mesaj |
dadaş87
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Konu: septum deviasyon & konkav ameliyatı Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 18:52 |
herkese selamlar..
dün 13:30 da septum deviasyon ve konkav ameliyatı oldum çok zor geçti :( tamponlar cuma günü alınacak, arkadaşlar dua edin benim için. |
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 21:38 |
dualarımız seninle. bende ameliyat oldum. yarın tampon çıkaçak. çok zor oldu demişşin üzüldüm. ama anestesi uygulamadılar mı? neyi zor oldu onu merak ettim.
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 22:03 |
geçmiş olsun. öncesindeki ayrıntıları aktarabilir misin?
|
|
dadaş87
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 11:31 |
sağolun..
1,5 yıl önce ameliyat olmam gerektiğini söylemişti doktor burun kemiğimde eğrilik varmış sık sık faranjit olurdum sesim kısılırdı burnum akardı vb. ama ameliyatı göze alamadım erteledim sonra tüm bu şikayetler azaldı hatta bitti ama ağız kokusu denen şey geldi malesef. sebebi burnum mu değilmi bilmiyorum ama madem eğrilik var madem ameliyat gerekiyor olalım dedim belki her ikisinden de kurtuluruz bir umut :( devlet hastanesinde olmayı göze alamadım özel bi hastanede pazartesi günü öğlen ameliyat oldum 20 dk sürer dedi doktor ama 45 dk sürdü ameliyat neden uzun sürdü diye sordum doktora sadece kemik eğriliği değil et vardı her iki tarafta onlarıda aldık dedi lazerle o yüzden uzun sürdüğünü söyledi. ameliyat tabikide genel anesteziyle oldu ama ameliyat sonrası çok feci bi gece gözlerimin ağrısından sabaha kadar ağladım gözlerimin ağrısı geçer gibi oldu şimdi de kulaklarım ve başım ağrımaya başladı dayanılacak gibi değil :( ağrı kesiciyle duruyorum. cuma günü tamponlar alınacak inş bu çektiğim çileye değer :( |
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 12:16 |
lokal uyuşturmayla olmuştum bende adam çatır çatır kemiği kesip aldı:) uyutulmamak bence daha iyi operasyonun her aşamasını görüyorsun doktor zaten sürekli durumunu kontrol ediyor
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 22:25 |
anladım geçmiş olsun :( bence anestesi daha iyi ama tercih meselesi ben tamponları çıkarttım bugun 1 dk sürdü işlem inşllah bir an önce iyileşirsin
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 12:41 |
Bana çok zor geliyor ameliyattan sonraki 3 gün ondan dolayı korkuyorum olmaya :( İnşAllah şifa bulursun kardeşim. Bir kişi bir kişidir, yeter ki kurtulsun.
|
|
dadaş87
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 15:53 |
peki nasıl oldu tamponları aldıktan sonra sızlama falan oluomu ya da başka birşey.
|
|
nyse_o
Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 10:48 |
yok be ya ne sızlaması. TAMPONU ÇIKARTTIKLARINDA hissetmedim bile nerdeyse. BEN ne ameliyatta nede ameliyat sonrası zorlanmadım. gece yanımda refakatçi bile kaldırtmadım. ameliyattan sonra aşagıda kafeteryada oturuyodum. ameliyattan sonraki günlerde tabi yatış şeklin sırt üstü yatıyosun. birde ara ara burnun kanıyor. yani sızlama yada ağrı hiç hissetmedim. ŞİMDİ NAZALNEM VE SİNÜS RİNSE KİT KULLANIYORUM DOKTOR SÖYLEDİ. AMA BU SİNÜS RİNSE KIT ACAYİP BİŞEY GENİZ AKINTIM GİTTİ RESMEN. ve harhangi bir yan etkiside yok. YANİ SİNÜS RİNSE KİT İN İLACI BİTSE BİLE ŞİŞEŞİ MANYAK BİŞEY BİR SIKIYORSUN DİĞER BURNUNDAN BOŞALIYO HERŞEY. yani size tavsiyem kesinlikle sinus rinse kiti deneyin. Birde burun kuruluğu varsa nazalnem diye burun damlası var oda gerçekten iyi. Tabi bünye meselesi ile alakalıDA olabilir bu ameliyat ben narkozluyken tam geçmemişken(ameliyattan uyandıktan 1,5 saat sonra) wc ye gittim. ördek veriyolardı tuwalet için. sırf onun için KALKTIM:)ARAŞTIRMA HASTANESİNDE OLDUM BEN AMELİYAT EĞER BULUNDUĞUNUZ İLDE VARSA TAVSİYE EDERİM.
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 19:27 |
ben tamponu yuttum ahahahah :))) doktor dedi normal çok korkmustum
|
|
dadaş87
Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 20:59 |
bugün tamponlar alındı hayatımda böle ızdırap görmedim ben :( yaa bn çok dayanıklı biriyimdir ameliyata da bi anda karar verdim çıktım gittim hemen oldum düşünmedim bile.
tamponun birini çekti beynim burnumdan aktı gitti sanki o nasıl acıtdı öle yaa. yaa demekki ameliyattan ameliyata değişiyor şifa nın anlattığıyla benim yaşadığım çok farklı. neyseki bitti bi kaç güne belli olur sonuç. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|