|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ölümcül
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2013 Saat 17:38 |
Arkaaslar ben iki yildir bu hastalikla ugrasiyorum. Öncelikle dis hekimine gittim. Koku yapabilecek dislerimi çektirdim geçmedi. Sonra Kbb'a gittim. Bütün tahliller temiz çikti. Mide ilaçlari kullandim. Kokumun bir kismi gitti. Ilaçlari birakinca geri geldi. Antibiyotik kullandigimda genizlerimden gelen koku (Orta kulak iltihabindan kaynaklaniyor) gitti. Antibiyotigi biraktigimda geri geldi. Benim kendimce çikardigim bazi sonuçlar:
-Üç tip kokum var -Birincisi mide kaynakli -Ikincisi Genizlerimden gelen (kulak iltihabi) -Üçüncüsünü bir türlü çözemedim. Diger iki koku ilaç kullandigimda tamamen kayboluyor ama bu koku gitmiyor. Artik doktorlarinda "yapacak bir seyim kalmadi" cevaplari için yüzümü size dönmeye karar verdim. Özellikle alerji ilaci tavsiyelerinizi alabilirmiyim. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Ben baslayayim, ne tür bir koku bu, tüm tahlilleri yaptirdin mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |