|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 01:37 |
agiz kokusu olan hemen hemen herkesin dilinde pas vardir ... bu pasa da bakteriler neden olur ...dili fircalasanizda nafile koku gitmez ... bakterileri yok etmenin bir yolu var ...herseyi denedim ve en sonunda kotu kokuyu yok ettim ... soylediklerimi uygulayan arkadaslarin buyuk ihtimalle agiz kokusu problemi cozulecektir... dil ustundeki pasi, tatli kasigi ile tek yon arkadan one dogru temizleyin ...disininizi oksijen sulu bikarbonatla fircalayin ..{ avucunuza 1 cay kacigi bicarbonat dokun ..ve uzerine %3 luk veya maksimum %6 lik bir iki damla oksijen suyu damlatin ve bununla dislerinizi fircalayin}
sonrasinda ilik bi suyla agzinizi calkalayin ...sonrasinda gargara yapmak icin %3 luk bir miktar oksijenli suya ayni miktarda su ekleyin %6 lik icin iki kati suyla karistirmalisiniz ve en az bir dakika gargara yapip tukurun ..kesinlikle yutmayin ...bu soylediklerimi sabah ve aksam gunde iki defa yapin .. hadi gecmis olsun hepsi bu ...kesinlikle agiz kokusu yok olacak ...tedaviye en gec 3 gunde cevap alacaksiniz ben ilk denemede aldim ... |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlar zaten geçici çözümler kardesim. Kalici çözüm ariyoruz biz ama bulamiyoruz.
|
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
bu zaten forumda biliniyor ayrica murat hoca uzun kullanimda oksijenli suyun kansere yolacacagindan bahsetmisti:)
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
kolay uygulanabilir bir yöntem, denemek lazim.
tesekkürler yolcu.. |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
dilinizin tertemiz olmasini istiyorsaniz taze gingimbre agziniza alin kucuk bir parca seker emer gibi emin tertemiz olur ;))
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
uzun kullanimda kansere neden olacagini sanmiyorum ...yabanci forumlarda bunu icenler bile var ...aksine elalem bunu kanser tedavisi olarak bile kullanmis ... youtube da videolari bile var ...kansere neden olduguna dair tek bir satir bile okumadim nette aksine tedavi ettigine dair yuzlerce makale var ...kullandigin surece gecici bi cozum degil ...gun boyu sifir nefes kokusu ...mesele dilin temiz gorunmesi degil mesele dil ustundeki bakterileri yok etmek ..ve oksijenli su bunu yapiyor ... forumda yeniyim ve mevcut acilan konularin hepsini okumadim...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yolcu kardesim
Kendi yanilginizi baskalarina ödeteceksiniz diye korktugum için müdahale etmek zorunda kaldim. Aksi durumda buna benzer konusmalara katilmiyorum. Oksijenli su (H2O2) uzun kullanimlarda kanserlesmeyi baslatir. (Tredwin CJ Br Dent J. 2006; 200(7):371-6) (Dahl JE. Crit Rev Oral Biol Med. 2003; 14(4):292-304 ) Kullanmak isteyenler kullanabilir. %3 ile bir kaç hafta kullanmak sorun yaratmayabilir. Fakat bunu aliskanlik haline getirmek dogru olmayabilir. -M |
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
ayri bir baslik açmadim arkadaslar size ve hocama soruyorum. dis ipi kullandigimda düzenli dislerimin arasinda yemek artigi kalmadigi için dis ipine bir artik gelmiyor ve kokmuyor. ama 2-3 gün kullanmadigimda bir haftaya çikariyim hatta her dis aramda degil özellikle arka dislerin ordan bazilarindan artik çikiyor ve dis ipi çok çok kötü kokuyor. BURDAN HAREKETLE BU SADECE BIZIM IÇIN MI GEÇERLI YOKSA herkeste olan bir durum mu. ÇÜNKÜ ÇEVREMDE DIS IPINI HIÇ KULLANMAMIS INSANLAR VAR. NASIL KULLANACAGINI BILMIYORLAR BILE. agizlarinin kokusu YOK onlarin. EGER ONLARDADA BU DURUM GERÇEKLESIYORSA DISLERININ ARASINDA HIÇ BISEY MI KALMIYOR YANI. KOKU DISARI ÇIKMIYOR MU. OZAMAN TÜKÜRÜK KOKUSUDA DISARI ÇIKMIYORMUDUR. BAGLANTI KURAMADIM. ANLATABILDIYSEM DERDIMI NE MUTLU BANA:)
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Daha önce yanitlanmis, açikliga kavusmus sorular geldiginde nakarat etmemek için susuyorum. Yanitsizligim bu sebepledir. Bu konuda "bunlari biliyor muydunuz" basligi altinda bir seyler yazdim
http://agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=960 -M Düzenleyen aydinmur - 08-Eylül-2013 Saat 11:25 |
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=YgzsTqVwqE4 burdaki videoyu izledinizmi arkadaslar. çok ilginç geldi. hocam tessekkür ederim bu arada.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu bir hurafedir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |