|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Kurtulmak icin SON Adım | |
Yazar | Mesaj |
Moony41
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Ağustos-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Kurtulmak icin SON Adım Gönderim Zamanı: 29-Ağustos-2013 Saat 19:14 |
Ben 16 yasinda biriyim ne zaman agiz kokum basladi bilmiyorum 1 veya 2 sene olmustur
Gel gelelim bu basit gorunsede bezdirici hastaliga cok agiz kokusu olan hasta bireyler varmis ben bu kadar tahmin etmiyordum herkes insallah sifa bulur Cok sey denedim hergun gargara yaptim paramda fazla yok ogrenciyim sirke - su Gargarasi dahil bazen ise yariyor bazen hic bir ise yaramiyor bende cok biktim ama asla ALLAH a isyan etmedim bizi boyle yaratmis boyle yasamaya devam etmeliyiz namazlarimda her zaman mutluluk huzurdan sonra agiz kokusu gecsin diye dua ediyorum hala dua ediyorum gecse bile hergun şükür edip sizlerede dua ediyorum Hastaligim hepimizde oldugu gibi beyaz tabaka var dilimde , arastirdim senelerce sonunda tek denemedigim sey bademciklerim cok buyuk ve delik sanirim bademcik tasi olabilir ve var bunlar kokuya sebep veriyor ve delik delik ve bogazimda surekli takilmalar basladi bu aralar yogun bir sekilde bagdemciklerimi aldiricam bu kış ve buraya sonrasini yazicam hic bir zaman bu forumu ve hasta olan insanlarin bu garip hastalikdan psikolojisi bozulan bu insanları unutmucam HERKESE ACIL SIFALAR ABILERIM ABLALARIM. |
|
Kader
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2013 Saat 21:10 |
amin bende 17 yaşndaym gençlğmi yaşayamyorm bu yüzdn
|
|
madselo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2013 Saat 18:08 |
özlem hanım size yardımcı olmak isterim .eger uygun görür isenizz..
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2013 Saat 13:06 |
yardımcı olabilecekseniz ne mutlu arkadaşımıza ama nasıl yardımcı olacaksınız onu merak ettim. siz problemi çözdünüz mü. EĞER BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEYİ BİLİYORSANIZ sitede paylaşırsanız herkes mutlu olur.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|