|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: sefalosporin grubu antibiyotik ile sıfır koku | |
Yazar | Mesaj |
kurtul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: sefalosporin grubu antibiyotik ile sıfır koku Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2013 Saat 19:54 |
arkadaşlar kbb doktoruna göründüm genzimin yandığını kulaklarımın tıkalı olduğunu ve geniz akıntım olduğunu söyledim. doktor baktı geniz akıntın çok fazla dedi. ayrıca bu forumda da bahsetmiştim yeşil bir pas oluyordu dilimde ondan da bahsettim. sinüslerden şüphelendi fakat sorun genzimmiş iltihap gibi bir durum. ayrıca burnunda hafif bir kemik eğriliği ve et var dedi. etin içi kıkırdaklı bu yüzden küçülmez ancak aldırırsın dedi. horlama yapmadığını ve nefesimde sorun olmadığını söyledim o sebeple bunu es geçtik. iltihap için sefalosporin içeren antibiyotik yazdı bi alerji ilacı ve burun açıcı sprey verdi bugün hiç koku duymadım antibiyotikten sonra. benim gibi genzi acıyıp kaşınıp yananlar varsa bir baktırsınlar derim.
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2013 Saat 23:33 |
kurtul kardeşim burda çoğu kişide antibitiyotik içtiğinde koku geçiçi süre ile kaybolup tekrar gene geliyor. umarım sende kalıcı bir çözüm olur. BEN BURUN ETİ DEVİSYON AMALİYATI OLDUM. ŞİMDİDEN BİŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN 10 GÜNÜ GEÇTİ AMA ŞUANDA GENİZ AKINTIM ESKİYE NAZARAN YOK DENECEK KADAR AZALDI. TEKRAR ESKİ HALİME DÖNERMİYİM BUNU ZAMAN GÖSTERİCEK. DERSEN AĞIZ KOKUSU GEÇTİMİ GEÇMEDİ DİYEBİLİRİM. AMA HERKES İÇİN AYNI SONUÇLAR ÇIKMAZ. ben bağırsak bakterilerin üzerinde yoğunlaşıcam bu aralar. kendimce bunu tedavi etmeye çalışıcam. BİR DİŞ DOKTORUNA GİTMİŞTİM ŞİKAYETLERİMDEN BAHSETMİŞTİM TENYA TESTTİ YAPTIR DEMİŞTİ YAPTIRDIM BİR ŞEY ÇIKMADI. BENDE ES GEÇMİŞTİM BAŞKA ALANLARA YÖNELMİŞTİM. ŞUANDA GENE BAŞA DÖNDÜM NASİP BAKALIM 1- 2 AYLIK BİR TEDAVİ UYGULUCAM BİR SONUÇ ÇIKARSA SİTEDE PAYLAŞIRIM.
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 00:51 |
banada ayni teshisi koydular ''kurtul'' ama hemen iyilesmez dedi doktor bir aydir kullaniyorum ilaci spreyde sabak ve geceleri sadece bir kac kullan sonra gel bakicaz dedi hayirlisi yirmi alti gundur içiyorum falan ama bir degisiklik yok
|
|
kurtul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 09:02 |
umarım kalıcı olur ben genzi yananlar için söyledim en azından belki sorunun kaynağını bulurlar başka alanlara yönelmemek için iyi olabilir diye umuyorum.
|
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 09:05 |
bir de ben şimdiye kadar hastalanınca grip olunca bir çok antibiyotik denedim kullandım doktor da yazdı, yalnızca bu antibiyotik kokuyu geçirdi bunu da belirtmek istedim. nidazol kullanmadım ama sanırım o da geçirirdi.
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 11:10 |
Geniz yanması zaman zaman olmakla beraber, sık bir şekilde geniz akıntısı problemi geçiriyorum. Hangi doktora gideyim en büyük derdim bu oldu!
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 15:57 |
sendede kronik geniz akintii ve sinuzit var ozaman bende ole cikti tomografi
|
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 17:20 |
kbb uzmanına görün mümkünse tomografi çeksinler iyice bi muayene iste mevsimsel bilmemne diye geçiştirmesinler
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|