|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Lütfen yardım edin | |
Yazar | Mesaj |
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Konu: Lütfen yardım edin Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2013 Saat 20:18 |
Kendi kokunuzu nasıl alıyorsunuz arkadaşlar? Ben ağız mukozamda, midemde bir değişiklik hissettiğimde emin oluyorum ki ağzım kokuyor. Çünkü bunu daha önce çok kez ailemden birine teyid ettirdim, onaylattım. Zaten ağız kokusu problemim olduğunu bana ilk olarak sevgilim söylemişti yıllar evvel. (Çok acı bir olay, utanç verici, yazarken bile utanıyorum) o günden sonra bu işin araştırmasına girdim ve ailemle konuştuğumda "evet masada karşımızda bile oturuyor olsan koku geliyor" dediler. Kendi ağzımı koklayarak asla koku alamadım.
Ben farklı olarak; ağzım kapalı iken dilim ön dişlerimin üzerinde, burnumdan nefes verirken genzime ve ağız boşluğuma iğrenç bir koku yayılıyor, sadece onu alabiliyorum. |
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 00:19 |
hocam belkide burnundan koku dışarıya yayılıyorsa koku alma duyun bu kokuya duyarsızlaşıyor(alışıyor) olabilir.10-20 saniye kahve kokla ardından hemen ağız kokusu kontrolü yapmayı dene veya ikinci bir durum koku alma duyunda yazıflık olabilir
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 08:26 |
Kardeşim imkanın varsa adanaya git. Zaten mersindesin. Murat hocaya muayene ol.
|
|
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 20:30 |
Çok teşekkür ederim yanıt için, sanırım benim koku alma duyum zayıf. Keşke benim gibi burnu koku almayan birini bulsam da onla yaşasam kimseyi rahatsız etmesem :(
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|